ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

perjantai 26. heinäkuuta 2019

Mun sisäinen lapsi tässä terve T. Terkkuja terse

Mäkki kiiltää taas. Löysin puhdistusliinoja. Sellaisia kaksijakoisia. Ykkösliina märkä ja kakkosliina kuiva. Tosi tehokkaat! Soolona vetelin.

Tota.... juhlistaaksein elämääni järjestelin tota mulle saapuneen postin määrää sekä muuta paperia ja mitä on säästänyt misc itemsejä ja memorabilian joukkoon käyttämätöntä askartelutarviketta. Jos ehtisi löytyä jostain mun postimerkkikirja niin vaikka viruttaa sitä paperia että lähtee liimat ja muut per merkki??

Syön poppareita sourcream jauheella ja aamulla söin persikoita tölkin, kahvilla söin kokonaisen paketin milkakeksejä, tossa välissä tein mun kahdesta viimeisestä kananmunasta ja protskujauhetta hyväks käyttäen LÄTTYY

Siitä kiva, että oli keksimuotteja niin sain noidanmuotoisen lätyn. Söin vaan reunat. Popparitkin syön hitaammin varmaan. Syöpötellä vaiks aina kun vaan jakaa pienempään osiin ja tavaroissa sama. Eli pienempään tilaan mahtuisi vaan aina kaikki säiliöön!!!!

Turha yhtään pyristellä vastaan kyllä mä oikeasti tiedän mitä pitää tehdä ja mikä laittaa kunnekin. Kaikki haluu jotain sekasortoa. Mä haluan balanssii harmoniaa ja täydellisyyteen pyrin melko paljon sillon kun jaksaa ehkä, joskus vaan jää monen vuoden hoitamattomia asioita sotkuks jos ei asioita laita paikoilleen vieri viereen kaveriensa kanssa jne arvosta mitä löytyy.....


Kuin äitini sanoi niin kyllä elämä opettaa.
Mulla on kovin palj0n muuten vaatetta mitä oon saanut isovanhemmaltani. Jos mä ostan jotain niin se on kyl heti huti mut sit jos joku muu näkee vaivan ja rahansa niin kai se oisi pakko käyttää vaikka tuntee olonsa kuinka dorkaksi.

Eikä siinä sitten muuta! Tikku-ukko teatteri kestää vain niin kauan kuin se juolahtaa mieleen mikä erottaa kenet kenestäkin