ihmisoikeudet

Se mikä örveltäen tulee, se viheltäen menee eiku

 Otin 45 päivää ilmaista Storyteliä. Aloitin kuuntelee Dyyni kirjaa. Kuuntelin myös Harry Potter ja Puoliverinen prinssi kirjasta yhden jutu...

Translate

lauantai 20. heinäkuuta 2019

Lauvantaina lupa tappaa

Annan pois piirrustus bejperiä.

Noita kertynyt nurkkiin. Sinne meni lapsosille vihkoiksi ja tollee.

Heräsin aamulla melko onnellisena unestani. En osaa selittää sitä mutta aika viaton opettaja fantasiaksi. Sitten suihku, vaatetta päälle jne ja aloitin vähän kasaa noita painotuotteita näytille. Juttelin jonkun vanhuksen kanssa joka pitää jotain ihme torikirppistään, kunnes kamu pelasti ja mentiin lietsuun. Annoin mun laukun sille. Haettiin paristovaihdosta rannekelloni, eurokankaassa osti hän laukkumateriaaleja, sitten keskustaan pitsa/kebabille ja cokiksia jaettiin keskarilla ilmaisnäytettä mutta olin kyllä jo juonut 1,5 litran pepsimaxin pitseriassa käynnin aikana... hesessä oli pirtelökone putsattavana. Koko bussimatkan bäk to herwood, seurailtiin jonkun pikkulapsen itkupotkuraivari juttua eikä tajuttu mitään, olikohan päiväunet jäänyt nukkumatta.

Juttelin, pelasin, oli kivaa. Kävelin vaan 3,5 kilsaa. Ei liikaa. Tossa neljältä kävi joku mummu hakemassa 7 lapsenlapselle ym noita kovakantisia vihkoja.

Oon vähän dööd. Oli kuuma päivä.