ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

maanantai 29. heinäkuuta 2019

Huilunsoittaja kuumalla katolla vai miten se miau meni

Mitä sählinkiä tässä! Viime yön Nässyn rannalla laine liplatti ja kissanpissi haisi. Nukuin vielä tunnin sohvallansa, kun se tyyppi lähti töihin ja sit laahasin perseeni vaihdettuani toisen mekon päälle, niin keskustassa asioille. Injektiota pyllyyn, postia postiin kirjettä ulkomaille, subia ja hesen pirtelöä s-bonuksilla, ja psykoterapeutin luona pitkästä kesätauosta huolimatta. Kävellyt päivän askeleet jos ei muuta.
En kirjoittanut eilen sitä toista kirjettä, edes aloittanut. Kai mä jossain välissä tällä viikolla ehdin.
Netflix, chill and pizza.
En osaa päättää olenko jollain lihomiskuurilla kun hain vielä kaupasta vähän aika sit donitsin ja kerrosvoileipää ja energiajuomankin. En mä varmaan kuluta niin paljon.
Eksän liittymän sanoin irti kun ei kerran maksa ajoissa. Miksi pitää pitkittää tätä prosessia mun kustannuksella? Oikeusteitse pitäisi saada sen elatukset varmaan koht takas jos vielä lisää riitaannun. Joo ja hei, ei ole siipi enää vapaa jolla elää.
Stressaan sorge. Kova kiire kukkia tulla kastelee vaikka ei ne kovin pahasti ollut kärtsähtänyt.
Aivastelen kun ikkuna ollut auki koko yön jne.

Plötsähdän tähän jumii ja rankkaa oisi varmaan lyödä päätään seinään jne mut hei, tein mun ekan kissavideon nettiin tänään. Elämän käyttökulkua?View this post on Instagram

A post shared by Kuvasilmä(mediaa) (@kajsablom88) on