Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Pulpetti kabinetti valmistu(ne)ville

Viimeksi luokkaretkellä nähnyt kun opettajat juo alkoholia ja se oli yläasteella Kreikan retkellä mm illalla martinilasista sokerihuurretuilla reunoilla irkkukahveeta. Samarian rotko selviydytty ilman rakkoja ja sitä rataa.

Nyt oikeesti. Päivänvalossa istun yksin jonkun (varatun) ihan hyvännäköisen, huolitellun mies opettajan kanssa terassilla ja se juo bisseä lasista, ja levittelee haarojaan mun suuntaan toisella puolelta pöytärivistöä (en istunut viereen) siis uskomatonta, ihan kuin sitä olisi aina joka paikassa, ihan tarkoituksella...virnuilla, ei ollenkaan vaivalloisena. Höpötin jotain koulujuttuja todennäköisesti ja se huomioi, keitä on tulossa naama populan tulossuuntaan. Sillä on niin tylsä ja nukahduttava ääni ja kuulostaa Wikipedialta.
Yksi tyttö pelasti mut ja vaihdettiin pokemonit. Loput oli 15 min "myöhässä"

Halasin aika montaa, kun lähdin. Selasin koko bussimatkan CurlyGirl palstaa facesta kännykällä.

Keskustorilla olisi ollut omat kiekkojuttunsa, mutta KEITÄ ME OLLAAN ME SANKARIT ja POIKA SAUNOO kuului kyllä hyvin sieltä. Itse en menisi karkeloihin jos ei olisi pakko eikä ollut nytkään. Vain köyhät katsoo urheilua.

Söin haukihampparin ja join punaviiniä ja join kaljan myös alkuun. Huomenna vielä keskustaan kahvilaan pitäisi ostaa varmaan jotain kirjamiitistä.

Varmaan paljon kaikkea ajatusta joita en kirjoita tänne. Halipumpulia mitä lie.. Lisäsin nyt ton toisen kappaleen tähän kirjoitukseen mutta ilta-aurinko paistaa päin pläsiä keittiön verhojen välistä. En näe.

Saan varmaan jotain ahdistusta siitä että näkee vapaa-ajalla opettajia, kun jotenkin jännittää ja seuraavaksi tulee verta. Psykoterapeutilla sama juttu aina kun menee sinne, niin tietää että vessaan!! Rauhoitun nukkumaanmenoaikaan mennessä.

Viimeksi kun koulu loppui niin edes halasin oikeesti meidänluokan miesopea, josta olin nähnyt jotain pussailu unta ja kotitehtävänä tunnistaa karkkeja.. No mutta se oli molemminpuolista. Nyt lähinnä välttelen kaikkea mahdollista kosketusta vaikka se särkeekin mun sydämen. Sydämeni hoi. Miksi täytyy aina kouria joka miehen olkapäitä. Elämä ei ole valssia, ja meikä ei osaa edes viedä. Mulla on vaan elohiiri toisessa silmässä ja kaikki luulee että meikä lirkuttelee.

Elämä on poutaa-, että pilvistä. Hyvä show.

 En ehkä mene naapurin luokse. Juon noi pari bisseä yksin ja yhyy.

Harakanvarpaita


Busy busy busy
I made a font in 2018 nearby my birthday and it only occurred to me now to try and sell it :D:D
It's just a regular font with no variations, might be kinda hard to tell

It's trending on Twitter that Jon Snow went to rehab<3 I do love his curls and looks and especially when he had muscular sword yielding arms. But the three-eyed-raven is now King and you better kneel Targaryen


Woke up pretty dumb but I've had stupid coffee already

Not sure internets. Not sure about anything at all...

Edit.

unexpectedly I continue this draft of mine. I got a meetup in a restaurant in a few hours, just some students from college celebrating graduation, perhaps a teacher pops up with them as well to eat. Nordic pub cousine

good at English meh
Not sure what to wear. Haven't washed clothes in a month but can still be comfortable at home. I guess I can't go with torn jeans and a black band tshirt. I'll have to put make up on. Shoes! This is getting out of hand.. on the other hand I feel homeless and not affording anything but then I feel like I'd, be self-sustainable for years, to fly past


Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King