kävijäpiikki

Translate

maanantai 27. toukokuuta 2019

Jälkiviisautta tietty

Monia asioita ei voi hyvittää kyl ikinä. Yksi on raiskaus, ja toinen on hyväksikäyttäminen (rahallisesti). Tajusin vasta äsken että eksällä oli ulosotossakin vaikka mitä ja nyt sillä ei enää taida olla mitään. Uhrina toki syytän itseäni ja nämä on vaikeita asioita, mutta miksi olen niin vitun tyhmä... no kai mulla jotain papereita on ainakin tallessa liitteitä toimeentulotukihakemuksiin ja mitä on kela on perinyt takaisin 150 euron asumistuesta kaikkea jne "puolison tulojen" vuoksi kun maksoin vuokraa monta kuukautta yksin jne lisää niitä vitun vippejä. Koiran hankkiminen oli mun ajatus. Koira oli ainoa syytön otus koko suhteen aikana.
Jos toi ei kohta myy sitä tonttiaan sen veljen kanssa ja mun tilille ala ilmestyä ainakin tonni ja se maksaisi mun perheellekin takasi muutaman satasen (koiran tutkimukset, kun se halusi pennun siitä itselleen ja hänen läppärin korjaus). Niin mä en ehkä kestä!!! Heti kun voi niin katkaisen sen luona olevan elisaviihteen... määräaikojen lähestyessä ja mun velkajärjestelykin varmaan loppuu joskus 2020 ja mulla oli siellä jokunen tonni per velka... Olen maksanut aina kun voi, mutta vuokra tässä on liikaa kun en edes pysty nukkumaan meidän entisessä makuuhuoneessa. Tyhjillään on. Tänne tulee ulkosivuremonttikin ilmeisesti vuoden päästä. No jee.

Sellaista tekstiä että luulisi että itken tai jotain. Oikeesti vaan... olen vähän hidas. Toisin kuin toi eksä joka oli niin temperamentillinen. Ulospäinsuuntautuva. Toi naapurissa asuvan muijan mun kämppään pitkälle aamuyöhön juomaan kaljaa, eikä välittänyt minusta mitään. Liikutteli tavaroita edestakas yksi yö olevinaan muuttamassa ko. naapurin luo. Se varmaan vei aika paljon munkin tavaroita siinä muutossa. Olen melko varma että mulla oli kaksi pientä kattilaa jo ennen kuin muutettin yhteen. Mutta mitäpä tässä kaipaisi tavaranpaljoudessa :/ Se sänkyfiasko oikeesti, kun väitti että sänkyni oli rikki jonka juuri ostin ja ne oli hakenut mun vanhan sängyn pois ja niiden piti hakea se mun uusi sänkykin ja hyvityksenä on tämä keittiönpöytä ja pari tuolia. Ollapa ilman sänkyä jos ei ole varaa enää ikinä ehkä uuteen leveään sänkyyn. Mukavuudet pois vain minulta. Haukkui pystyyn muutenkin läksiessään kaikki mahdolliset, ja aina flirttaili jokaisen kassatädin kanssa kuin mikäkin pervo.

Sit jouduin maksaa sen autonkin 450e ja se maksoi mulle siitä ehkä 150e :DD:D:D Nyt kulkee lainaamalla veljensä autoa. Tosiaan toi kulkee suvussa toi paska luonne sillä.

Kirjat lähti pesästä ja "vain rippiraamattu jäi" hahhah olen antelias mutta jos vielä seitsemäs henkilö kysyy, "Oletko muuttamassa" niin särjyn!!

Huppista puppista menin suihkuun bluetooth laitteet korvissa. Se oli varsin mukava kokemus kunnes heitin ne nurkkaan, lopetin suihkun, hieroin niitä eloon kuin jotakin Aladdinin lamppua ja totesin että ne toimii yhä!!!!

Annoin myöskin torissa kirjoja pois _aika_helvetisti_ sellaisen pahvilaatikollisen!!!Tuli taas tilaa ja olen innoissani.

Hyvästi (ei millään pahalla) Stephen Kingit, zombiet, novellikokoelmat, runot, fantasiakirjat ym ym ym. kuvakirjat, jotka lukee kerran kuten naisten tatuoinneista tai anoreksiasta puhuttelevat kertomukset... sinne meni myös Valtaistuinpeli ja Siilo ja #girlboss jotka oli mun parhaimmistoa ehkä :D


Melko varma että heitin, päiväkirjojakin jo menee, paitsi 2000-2001 Demi kalenteri on vielä. Siinä on hassuja huomatuksiani kavereista, perheenjäsenistä ja sillee mun käsialalla. Joku oksentaa, jonkun isä kuolee syöpään, minä ihastun, kaverini "on kiva mutta seuraa" jne isäpuoli suostuu viemään mua Pokemon leffaa katsomaan jos suostun käymään siellä, Isojoella tms
Siiinä taisi olla ne mun synttäribileetkin kun sai kavereilta koiransuklaata ja tuikkukynttilöitä pussillisen lahjaksi... unohtumatonta kun täytät jotain tusinan verran maapallon pyörähdyksiä auringon ympäri sekä se fakta, teillä ei ole koiraa??!!!

Oli niin valoisaa että kaivoin vesiväritkin ja annoin palaa taideterapiaa. Huulipuna ilmeisesti on niin rasvaista että sen päälle voi vesivärittää. Vinkki vinkki, paitsi ei sellainen "vinkki vinkki" kuin se mun postiluukusta tullut 1kk ilmainen salikortti tms

Kävin hakemassa kaupasta askin vielä tupakkia jos ahdistunen lisää tässä lähiaikoina taas surumieliseen joka-aamuiseen tapaani tjtn.

Mun elämä on yhtä signaalien ristikkäin menoa

Jos en ollut jo masentunut, niin nyt masennun. En mennyt valintakokeisiin yliopistolle. Viisi vuotta yhteensä englantia sekä filosofian maisteriuus. En mene kyllä tamkin valintakokeisiinkaan. Kuulemma niitä valmistuu ja työpaikkoja ei ole tietotekniikka insinööreille tai jotain.

Varmaan tällä viikolla tee muuta kuin ole sängynpohjalla. Olisi yksi iltama muiden opiskelijoiden kanssa jotka valmistuu. Ei huvittaisi sekään. Melkein päättänyt että en mene mihinkään koko viikkona, mutta kevätjuhlatkin olisi.

Mulla oli jo kynät valmiina penaalissa, ei tosin pyyhekumia. Mulla oli vaatteet päällä, meikit naamassa. Heräsin aikaisin, mutta makasin sängyssä monta tuntia ja vetelehdin. Ei mulla ole varaa opiskella. Sen lisäksi olen ruma ja läski. Koko viikonlopun viihtynyt oikeastaan sängyssä. Heräsin pää kipeänä ja vasta illalla alkoi olla parempi olo.

Jos haen syksyllä uudestaan.
Söin perunamuusia jauhoista sekä kanapyöryköitä ja aamulla puuroa. Haukotuttaa vain ja olo on karsea. Ulkona on kylmä. Peiton alla paras. Tai sitten otan tähän väliin jonkun asiakkaan. Miten mun paita tuoksuu ihan Lontoolta vähän. Lohduttavan paidan arvoitus. Katsoin Nancy Drew leffaa vähän, kun olin päättänyt, olla menemättä sinne valintakokeisiin. Ei mulla mitään syitä, huonoa itsetuntoa vain.

Jep, täällä kävi joku joka huohotti koko ajan "rakas, rakas" jne "just sieltä" ym ja antoi viiskymppiä. Kävin kaupasta hakea vanukasta, kermakaramelleja, cokista, vessapaperiaa yms. Katsoin leffan loppuun. Pari karhukirjettä tuli postissa, mutta onneksi se oli vaan sama kirje kahteen kertaan.

Eniten vituttaa yksi 400e vippi, jota maksoin 2 vuotta kaksyt euroa kuussa ja sitten yhtäkkiä ne siirtää perinnän toiselle firmalle ja yhtäkkiä pitääkin maksaa yli kaksisataa... Tuntuu että ahneudella ei ole loppua ja varsinkaan kaikki raha mitä niiltä lainaat, nii ei tule ikinä olemaan sun vaikka miten maksaisit takaisin korkoineen...

repost

ASTROLOGIAA Suuri risti Sinun kartallasi planeetat muodostavat erään astrologian eniten väärinymmärretyistä kuvioista. Kun vähintään...