Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

No onko tullut valmista nyt kaiken keskelle

Euroviisuissa äänestin eilen. Suomi ei ansaitusti päässyt jatkoon. Mitä vittua ihmiset laulaa "katso pois, katso pois" kun esiinnytään. Ei ne mun tietääkseni kääntäneet selkäänsäkään pois. Darudea siinä paljon muista kukaan enää Sandstormia kun, ei ollut teknossakaan jytyä.

Olen saanut tarpeeksen.i verenmausta suussa, ja verenhyytymisestä sinne mistä puuttuu hammas ja sit on vielä menkat ja ne kivut päälle. Reisiin säteilee. 

Aloitin sit varmuuden vuoksi antibiootit myös, vaikka ei ne sanoneet siellä acutassa mitään eilen niistä. Ehkä ne unohti.

Ainakin mulla on nyt tutkinto kasassa ospit ja saan käteen paperit varmaan ja pääsen laulaa suvivirttä.

Vähän työkyvytön olo. Naapurit puhuivat kuulemma minusta paskaa, kun lähdin eilen sen naapurinmiehen luota keskiyön jälkeen, että en ole jättämässä sitä rauhaan. Ei se mitään mä rapsuttelin niiden koiran siinä.

Syönyt lähes normaalisti pakastepitsan ja polttanut pari röökiä vaikka ei saisi. Nyt ei vittu meikää kiinnostaa. There's no way I'm going to cheer up from this hellhole

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King