Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Puoliks valmis on jo huonosti suunniteltu

Meen lauantaina elokuviin katsomaan Detective Pikachua. Pitäisi hakea yksi paketti postista. Ei pystyisi. En tilannut itselleni niitä juttuja mutta ei kiinnostaisi antaa niitä lahjaksi sittenkään ehkä...hmm no siis ne on pelijuttuja ps4seen ääh ei multa kukaan halua lahjoja kun ei kukaan tarvi multa ikin mitään...

Huomiseksi mukaan kouluun muistikorttia ittelle vielki siis niin

Yritin ladata Adoben ohjelmia mutta ei onnistunut vaikka koulun kautta piti olla ilmaisia ohjelmia. Sen sijaan sain ilmaisen 1kk Netflixiä.
Katsoin että mulla on nielsen panelisti pisteitä viisi tuhatta ja niillä saisi esim lahjakortteja. 3kk Spotifyta tai 25 elisa kirjasta kirjoja. Selailin kirjoja mutta en halunnut alkaa lukea niistä mitään.

Kuuntelen Gray kirjaa englanniksi silti kun tulin ladanneeksi sen joskus aikaa sitten audiblesta.
Panojoni kutsui käymään mutta ei jaksaisi lähteä kävelylle kun siellä on kylmä tuuli ja muutenkin aivastelen. Ei siellä oisi mitään mulle sen luona.
Ei edes 50 shades of Gray miesnäkökulmasta saa mua haluun ees panojonia. Mikähän mussa on vikana?
Sitäpaitsi mun tahti on 1.25 kertainen kuunnella tää.. menee kaikki ohi, jospa kaikki muu olisi yhtä nopeesti ohi.

"music to my dick" Melkein laitoin otsikoksi jotain kiss my cock :D Coaxing. Sardonic. Uusia sanojakin tulee opittua. Jep, nyt tulee kegel pallot...  en jaksa kaivaa puhelinta taskusta ja sammuttaa tätä ...öö. Paskea. Mutta ainakin unohdan kaiken muun paskan. voi ei nyt toi ääninäyttelijä (mies) päästi jonkun AAH äänen

Sijaistoimintoa. procrastination. prostate. hotteja ja notteja tuttuja sanoi. Niitä viljelen tänne ikäväksein.

Mulla on joku airbnb vieras mutta se välttelee mua. naisimmeinen. Koita täs nyt sit. Pitäisi ehkä käydä jollain sivuilla jossa oisi niitä dickpicksejä mutta ei tartte kun en eti seuraa eikä kiinnosta. Olen absoluuttisella aseksuaalisella ---- no siis en edes muista mikä se sana on mitä käytetään jos pitää paastoa seksin suhteen. ääbstinenssi.

I'm surrounded by stupi- moron- idio- well, homies.

Eikä ketään lue näitä mutta mä vaan mietin. Ehkä se on sardonista. Itserankaisu, soittaisi kelloa, että kuulostaisi tuttavalliselta. Jep suomenkieli kuolee!

Spectrum is fine but your rectum is yours

Ostin instagram seuraajia viissataa. Ihan vaan sen vuoksi kun seuraan yli 800 tiliä niin olisi tasaisemmat luvut puolin ja toisin. Kylläkin johtuu kun käytin jotain bottisivustoa hetken mutta oli siitä hyötyäkin yhdelle toiselle instagram tilille kun tiesi että kuvat liittyi yhteen aiheeseen niin botti tiesti paremmin ketä seurata ja seurattiin takasinkin.... muttta joo liikaa aikaa taas somessa. Ei pitäisi kommentoida mitään ikinä :)
Meikkiä naamaan ja kouluun iltapäiväksi ainakin. Mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa.

in English

I don't know what to think anymore. Apparently I'm either transvestite or I lied about guys wanting naughty pics from me. According to comments on a document about the dickpic culture. Which they kinda ask for from me in Snapchat and then I ban them if they be too sexual. I don't have time to just put myself out there.

Never expect people wanting to contribute to an intelligent conversation.

Might as well put scandal proof makeup on and start leaving for school cause my lessons are on the afternoon.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King