Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 31. toukokuuta 2019

Aika menee nopeammin kuin luulisi vittupäät hei

Resq kassit meni 0.8 sekunnissa lähikaupasta, mutta sain sentään neljä creme eggiä kun kävin pelastaa Ratinasta. Olen aika täys jo makaronisalaatista, ettei siinä. Lähdin joskus neljältä ja bussiin päädyin kuudelta takas eli harhailin pari tuntia ympäriinsä. Siinä tuli päivän askeleet samalla mitä tulisi muutenkin vaikka ei lähtisi siis mihinkään. Mainitsinko harhailun?

Siellä oli liian hienoja kauppoja. Roberts Coffeen mansikka-minttu virvoke näytti vähän Starbucksin vastaavalta ja olisi ollut 3,5euroa. En kyllä ostanut kympillä mehukannuakaan clas ohlsonilta, ettei sen puoleen. Vaikka niillä olikin pinkkejä ja mustia nystyräisiä. Muovi on niin kylmä materiaali.

Enpäs tiedä. Voisin mennä nukkumaan kun ajoissa herätä kevätjuhliin.

Elämän karkelot

Voitin instagramissa Nysseltä 50€ lahjakortin. Saa luvan riittää koko kesäksi...
Kävin koulussa tyhjentää kaapin. Oli kakkua ja sipsikaljaa painajille, ja istumisjärjestely harjoitukset juhlasalissa. Aaa, öö? Heitin roskiin kaikki offset painotuotteet joita olin painanut. Mitä niitä taidonnäytteitä pitämään. Onhan mulla hyvin kohdistettua ruutupaperia. Nimeni Aamulehdestä luin valmistuneita.
Odottelen pesutuvassa pyykkien pyörimistä loppuun...
Sinne tuli sähkäreitä tjtn huoltomiehiä joten lähdin pois.
Tuli hiki kun laitoin vaatetta kuivumaan. Niiden konmaritus pelottaa. Kaikki pitäisi viikata....torstai 30. toukokuuta 2019

Kerroinko että elämäni on yhtä seikkailua? Sori

Heräsin vasta äsken, mutta uni oli kyllä syvä ja symboloi mun elämää, enkä ole pitkään aikaan muistanut uniani joten sallinette jos pakkomiellän sitä vielä tänne blogiinkin suomeksi hetken. Seikkailua jos pystyn jotenkin kertomaan tälläkin kielellä vielä.

mun eksä, mun äitipuoli keittämässä sille alapuolella karkkeja, jotka maistuu pahalle muille paitsi sille. Suuteleminen ja karheat isot suukot. Siinä on jotain vastahakoista kylläkin. Tajuan että se on bi ja se yrittää hukuttaa mut (vesimies), en pääse pakoon pinnalle tms, kunnes kierähdän ulos mun korsetista. En kuole siis hukkumiseen, mutta herään jostain sairaalasta/osastolta jossa lukee kaikenlaisia osastoja joita ei ole olemassa. Selitän joillekin tyypeillä että en ole potilas, vaan mitä kautta tulin, ja se paikka on muutenkin täynnä potilaita ja letkuja ja vähän kuin tehdas enemmänkin. Huuhdouduin sinne jotenkin. Noh, ne uskovat, ja käskee mut pois sieltä kun sanon jonkun asian samaan aikaan kun yksi hoitajakin vielä päätteeksi. Outoa kyllä, kukaan ei saata mua ulos ja paikka alkaa räjähtää. Tyypeistä suurin osa muuttuu väkivaltaisiksi ja otan seinältä palosammuttimen, mutta portaikossa alhaalta koko ajan tulee tyyppejä ja otan yhdeltä niistä helpolla pesäpallomailan, sekin menee rikki kun mulla on jotain luonnottomia voimia. Joku mun takaa sytyttää tulitikun ja tiputtaa jonkun vikan pommin, niin sit vaan alas hyppäilee ja nähdään ovi -joka on auki toisella puolella tehdasta, mutta ei oikein pysty lentää sinne asti niissä höyryissä... kun Ville Valon tunnistan että se alkaa laulaa jotain ja kuolen...Kuvaa elämääni tähän mennessä todella hyvin. Unen alusta muistan vähiten, kunnes loppua kohti se yllätti vielä sillä että tunnistin musiikin! Yhteistä noille unen tyypeille on kai se että ne on horoskoopilta lohikäärmeitä. Vaikka tykkäänkin ajatella että niillä on eniten syytä vihata minua, ja toi on selviytymistarina. "Kaikki ihmiset sun unessa olet sinä itse."

Mun käsi oli puutuneena mun kainalossa ja valo palasi maailmaan, kun palasin tästä synkkyydestä joka löytyi mun silmäluomien alta...

keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Pulpetti kabinetti valmistu(ne)ville

Viimeksi luokkaretkellä nähnyt kun opettajat juo alkoholia ja se oli yläasteella Kreikan retkellä mm illalla martinilasista sokerihuurretuilla reunoilla irkkukahveeta. Samarian rotko selviydytty ilman rakkoja ja sitä rataa.

Nyt oikeesti. Päivänvalossa istun yksin jonkun (varatun) ihan hyvännäköisen, huolitellun mies opettajan kanssa terassilla ja se juo bisseä lasista, ja levittelee haarojaan mun suuntaan toisella puolelta pöytärivistöä (en istunut viereen) siis uskomatonta, ihan kuin sitä olisi aina joka paikassa, ihan tarkoituksella...virnuilla, ei ollenkaan vaivalloisena. Höpötin jotain koulujuttuja todennäköisesti ja se huomioi, keitä on tulossa naama populan tulossuuntaan. Sillä on niin tylsä ja nukahduttava ääni ja kuulostaa Wikipedialta.
Yksi tyttö pelasti mut ja vaihdettiin pokemonit. Loput oli 15 min "myöhässä"

Halasin aika montaa, kun lähdin. Selasin koko bussimatkan CurlyGirl palstaa facesta kännykällä.

Keskustorilla olisi ollut omat kiekkojuttunsa, mutta KEITÄ ME OLLAAN ME SANKARIT ja POIKA SAUNOO kuului kyllä hyvin sieltä. Itse en menisi karkeloihin jos ei olisi pakko eikä ollut nytkään. Vain köyhät katsoo urheilua.

Söin haukihampparin ja join punaviiniä ja join kaljan myös alkuun. Huomenna vielä keskustaan kahvilaan pitäisi ostaa varmaan jotain kirjamiitistä.

Varmaan paljon kaikkea ajatusta joita en kirjoita tänne. Halipumpulia mitä lie.. Lisäsin nyt ton toisen kappaleen tähän kirjoitukseen mutta ilta-aurinko paistaa päin pläsiä keittiön verhojen välistä. En näe.

Saan varmaan jotain ahdistusta siitä että näkee vapaa-ajalla opettajia, kun jotenkin jännittää ja seuraavaksi tulee verta. Psykoterapeutilla sama juttu aina kun menee sinne, niin tietää että vessaan!! Rauhoitun nukkumaanmenoaikaan mennessä.

Viimeksi kun koulu loppui niin edes halasin oikeesti meidänluokan miesopea, josta olin nähnyt jotain pussailu unta ja kotitehtävänä tunnistaa karkkeja.. No mutta se oli molemminpuolista. Nyt lähinnä välttelen kaikkea mahdollista kosketusta vaikka se särkeekin mun sydämen. Sydämeni hoi. Miksi täytyy aina kouria joka miehen olkapäitä. Elämä ei ole valssia, ja meikä ei osaa edes viedä. Mulla on vaan elohiiri toisessa silmässä ja kaikki luulee että meikä lirkuttelee.

Elämä on poutaa-, että pilvistä. Hyvä show.

 En ehkä mene naapurin luokse. Juon noi pari bisseä yksin ja yhyy.

Harakanvarpaita


Busy busy busy
I made a font in 2018 nearby my birthday and it only occurred to me now to try and sell it :D:D
It's just a regular font with no variations, might be kinda hard to tell

It's trending on Twitter that Jon Snow went to rehab<3 I do love his curls and looks and especially when he had muscular sword yielding arms. But the three-eyed-raven is now King and you better kneel Targaryen


Woke up pretty dumb but I've had stupid coffee already

Not sure internets. Not sure about anything at all...

Edit.

unexpectedly I continue this draft of mine. I got a meetup in a restaurant in a few hours, just some students from college celebrating graduation, perhaps a teacher pops up with them as well to eat. Nordic pub cousine

good at English meh
Not sure what to wear. Haven't washed clothes in a month but can still be comfortable at home. I guess I can't go with torn jeans and a black band tshirt. I'll have to put make up on. Shoes! This is getting out of hand.. on the other hand I feel homeless and not affording anything but then I feel like I'd, be self-sustainable for years, to fly past


tiistai 28. toukokuuta 2019

Kauniisti koristaa joka paikkaa sisustuksettomuus

Aloitin järjestelyn. Minulla on monta pahvilaatikkoa, muovilaatikkoa, kestokassia, jne täynnä kaikenlaista sälää. Sälää siis kuten pinssejä ja klemmareita, mutta myös vanhoja meikkejä. Vanhoja lompakoitakin ainakin viisi löysin ja iPhone 4-6 suojakuoria sama määrä tosin osa on roskissa koska ne on rikki niin pahasti hapertunut. Kirjeitä ja kortteja pikkuhiljaa siirtää omiin pinoihin, samoin koulussa tehdyille muistiinpanoille ja vihkoille löytää tiensä ähemmäs toisiaan. Löysin pokemonpelejä nintendolle koteloihinsa ja käytettyjä paristoja ym. Löysin tekokukka havaijilaisen lein jonka ostin joskus kirpparilta, sekä pienen LED- valoketjun, ja rikkinäisen aidon helminauhan jonka olen saanut poikki narun joka menee sen läpi yhdestä kohtaa ja se oli solmussakin o_O Noi kolme asiaa roikkuu nyt kirjahyllystä.

Olen vasta hieman edennyt konmari kirjaa. En ole päässyt edes alkuun koko toimimistavassa (method?) mutta pikkuhiljaa kun laittaa asioita tuskallisen itsepintaisesti aina pienempään tilaan ja kysyy välillä itseltään tarvitseeko jotain iloa niistä vielä, niin.... kyllä se siitä. Eksän lihalaatikko on ainakin tyhjä, mutta en pessyt sitä.

Minulla on kohta ainakin kuukauden pyykit pesemättä, joten se helpottaa kummasti mutta, toisaalta outoa, aina löytää vain lisää vaatetta jota laittaa päälle. Sitä odotellessa että alan taas silittää petivaatteita, mutta siinäkin tulee pieni hiki pintaan.

Kuksikaa nuuseen mosaan krijoittaaaaarrrggghhhhh (kuha kaverin puolesta raivoan)

Onko kellään Instagram -tiliä joka liittyy lukemiseen? Seuraan bookstagram tililläni ainakin tuhatta kirja-aiheista tiliä, sekä kustantamoitaja kirjakauppoja, joista välillä joku seuraa minuakin (@booktastes). Facebookissa bookstagrammaajat ryhmässä joku podcastaajakin, linkittelee blogiinsa "näin merkitset arvostelukappaleet ja yhteistyöt oikein..." Ja jaetaan vinkkejä kuvaamiseen. En omaa mielestäni kovin kuvauksellisia nuortenkirjoja sateenkaaren kaikissa väreissä, käytä joka kuvassa eri muumimukia, tai osaa asetella kuvauksellisesti kirjojani rekvisiittana mitä hienompia "kirja-aiheisia tuoksukynttillöitä", mutta pari funko poppia hankin kirjahyllyyn kyllä tai kuvia otan kun järjestelen 90-luvun tummaa jättimäistä kolmeosaista vanerikirjahyllyäni (bookstagrammaajilla on kaikilla valkoiset IKEA hyllyt siis). Niin voitteko vahvistaa tällaisen ilmiön, vai olenko ihan hupsu? Nuoret siellä tekevät kirja-arvosteluja vain. Ja miten bookcrossauksen pystyy sisällyttää tohon harrastukseen? En kuitenkaan kovin vakavasti sitä osaa ottaakaan, kun en ratsasta trendien harjoilla tai ole suosittu edesosattumuksissani. Jokainen jolla on älypuhelin on nykyään vaikuttaja jollain tapaa...
Ostin suomalaisesta tänään kolme pokkaria 15eurolla. Melkein myöhästyin psykoterapiasta kun selasin puoli tuntia kuumeisesti laareja. Puhuttiin miten lapsena kävin paljon kirjastoissa. Mutta, oli vaikea löytää kirjoja, ja konmaritus kirja oli tarjouksen kolmas pakkolisä. Olin lukenut ainakin pari tai aloittanut useamman tarjouskirjoista... Eilen laitoin toriin Annetaan ilmoituksen kirjoista ja sinne meni pahvilaatikollinen kesäluettavaksi, haettiin saman päivän aikana. Mukana ei ollut bc-kirjoja (edes) Tai no, kenties yksi kauhukirja. Uhrilampaat. Bussissa luin 40 sivua Salla Simukkaa en tajunnutkaan että se olisi jatko-osa...

maanantai 27. toukokuuta 2019

Jälkiviisautta tietty

Monia asioita ei voi hyvittää kyl ikinä. Yksi on raiskaus, ja toinen on hyväksikäyttäminen (rahallisesti). Tajusin vasta äsken että eksällä oli ulosotossakin vaikka mitä ja nyt sillä ei enää taida olla mitään. Uhrina toki syytän itseäni ja nämä on vaikeita asioita, mutta miksi olen niin vitun tyhmä... no kai mulla jotain papereita on ainakin tallessa liitteitä toimeentulotukihakemuksiin ja mitä on kela on perinyt takaisin 150 euron asumistuesta kaikkea jne "puolison tulojen" vuoksi kun maksoin vuokraa monta kuukautta yksin jne lisää niitä vitun vippejä. Koiran hankkiminen oli mun ajatus. Koira oli ainoa syytön otus koko suhteen aikana.
Jos toi ei kohta myy sitä tonttiaan sen veljen kanssa ja mun tilille ala ilmestyä ainakin tonni ja se maksaisi mun perheellekin takasi muutaman satasen (koiran tutkimukset, kun se halusi pennun siitä itselleen ja hänen läppärin korjaus). Niin mä en ehkä kestä!!! Heti kun voi niin katkaisen sen luona olevan elisaviihteen... määräaikojen lähestyessä ja mun velkajärjestelykin varmaan loppuu joskus 2020 ja mulla oli siellä jokunen tonni per velka... Olen maksanut aina kun voi, mutta vuokra tässä on liikaa kun en edes pysty nukkumaan meidän entisessä makuuhuoneessa. Tyhjillään on. Tänne tulee ulkosivuremonttikin ilmeisesti vuoden päästä. No jee.

Sellaista tekstiä että luulisi että itken tai jotain. Oikeesti vaan... olen vähän hidas. Toisin kuin toi eksä joka oli niin temperamentillinen. Ulospäinsuuntautuva. Toi naapurissa asuvan muijan mun kämppään pitkälle aamuyöhön juomaan kaljaa, eikä välittänyt minusta mitään. Liikutteli tavaroita edestakas yksi yö olevinaan muuttamassa ko. naapurin luo. Se varmaan vei aika paljon munkin tavaroita siinä muutossa. Olen melko varma että mulla oli kaksi pientä kattilaa jo ennen kuin muutettin yhteen. Mutta mitäpä tässä kaipaisi tavaranpaljoudessa :/ Se sänkyfiasko oikeesti, kun väitti että sänkyni oli rikki jonka juuri ostin ja ne oli hakenut mun vanhan sängyn pois ja niiden piti hakea se mun uusi sänkykin ja hyvityksenä on tämä keittiönpöytä ja pari tuolia. Ollapa ilman sänkyä jos ei ole varaa enää ikinä ehkä uuteen leveään sänkyyn. Mukavuudet pois vain minulta. Haukkui pystyyn muutenkin läksiessään kaikki mahdolliset, ja aina flirttaili jokaisen kassatädin kanssa kuin mikäkin pervo.

Sit jouduin maksaa sen autonkin 450e ja se maksoi mulle siitä ehkä 150e :DD:D:D Nyt kulkee lainaamalla veljensä autoa. Tosiaan toi kulkee suvussa toi paska luonne sillä.

Kirjat lähti pesästä ja "vain rippiraamattu jäi" hahhah olen antelias mutta jos vielä seitsemäs henkilö kysyy, "Oletko muuttamassa" niin särjyn!!

Huppista puppista menin suihkuun bluetooth laitteet korvissa. Se oli varsin mukava kokemus kunnes heitin ne nurkkaan, lopetin suihkun, hieroin niitä eloon kuin jotakin Aladdinin lamppua ja totesin että ne toimii yhä!!!!

Annoin myöskin torissa kirjoja pois _aika_helvetisti_ sellaisen pahvilaatikollisen!!!Tuli taas tilaa ja olen innoissani.

Hyvästi (ei millään pahalla) Stephen Kingit, zombiet, novellikokoelmat, runot, fantasiakirjat ym ym ym. kuvakirjat, jotka lukee kerran kuten naisten tatuoinneista tai anoreksiasta puhuttelevat kertomukset... sinne meni myös Valtaistuinpeli ja Siilo ja #girlboss jotka oli mun parhaimmistoa ehkä :D


Melko varma että heitin, päiväkirjojakin jo menee, paitsi 2000-2001 Demi kalenteri on vielä. Siinä on hassuja huomatuksiani kavereista, perheenjäsenistä ja sillee mun käsialalla. Joku oksentaa, jonkun isä kuolee syöpään, minä ihastun, kaverini "on kiva mutta seuraa" jne isäpuoli suostuu viemään mua Pokemon leffaa katsomaan jos suostun käymään siellä, Isojoella tms
Siiinä taisi olla ne mun synttäribileetkin kun sai kavereilta koiransuklaata ja tuikkukynttilöitä pussillisen lahjaksi... unohtumatonta kun täytät jotain tusinan verran maapallon pyörähdyksiä auringon ympäri sekä se fakta, teillä ei ole koiraa??!!!

Oli niin valoisaa että kaivoin vesiväritkin ja annoin palaa taideterapiaa. Huulipuna ilmeisesti on niin rasvaista että sen päälle voi vesivärittää. Vinkki vinkki, paitsi ei sellainen "vinkki vinkki" kuin se mun postiluukusta tullut 1kk ilmainen salikortti tms

Kävin hakemassa kaupasta askin vielä tupakkia jos ahdistunen lisää tässä lähiaikoina taas surumieliseen joka-aamuiseen tapaani tjtn.

Mun elämä on yhtä signaalien ristikkäin menoa

Jos en ollut jo masentunut, niin nyt masennun. En mennyt valintakokeisiin yliopistolle. Viisi vuotta yhteensä englantia sekä filosofian maisteriuus. En mene kyllä tamkin valintakokeisiinkaan. Kuulemma niitä valmistuu ja työpaikkoja ei ole tietotekniikka insinööreille tai jotain.

Varmaan tällä viikolla tee muuta kuin ole sängynpohjalla. Olisi yksi iltama muiden opiskelijoiden kanssa jotka valmistuu. Ei huvittaisi sekään. Melkein päättänyt että en mene mihinkään koko viikkona, mutta kevätjuhlatkin olisi.

Mulla oli jo kynät valmiina penaalissa, ei tosin pyyhekumia. Mulla oli vaatteet päällä, meikit naamassa. Heräsin aikaisin, mutta makasin sängyssä monta tuntia ja vetelehdin. Ei mulla ole varaa opiskella. Sen lisäksi olen ruma ja läski. Koko viikonlopun viihtynyt oikeastaan sängyssä. Heräsin pää kipeänä ja vasta illalla alkoi olla parempi olo.

Jos haen syksyllä uudestaan.
Söin perunamuusia jauhoista sekä kanapyöryköitä ja aamulla puuroa. Haukotuttaa vain ja olo on karsea. Ulkona on kylmä. Peiton alla paras. Tai sitten otan tähän väliin jonkun asiakkaan. Miten mun paita tuoksuu ihan Lontoolta vähän. Lohduttavan paidan arvoitus. Katsoin Nancy Drew leffaa vähän, kun olin päättänyt, olla menemättä sinne valintakokeisiin. Ei mulla mitään syitä, huonoa itsetuntoa vain.

Jep, täällä kävi joku joka huohotti koko ajan "rakas, rakas" jne "just sieltä" ym ja antoi viiskymppiä. Kävin kaupasta hakea vanukasta, kermakaramelleja, cokista, vessapaperiaa yms. Katsoin leffan loppuun. Pari karhukirjettä tuli postissa, mutta onneksi se oli vaan sama kirje kahteen kertaan.

Eniten vituttaa yksi 400e vippi, jota maksoin 2 vuotta kaksyt euroa kuussa ja sitten yhtäkkiä ne siirtää perinnän toiselle firmalle ja yhtäkkiä pitääkin maksaa yli kaksisataa... Tuntuu että ahneudella ei ole loppua ja varsinkaan kaikki raha mitä niiltä lainaat, nii ei tule ikinä olemaan sun vaikka miten maksaisit takaisin korkoineen...

lauantai 25. toukokuuta 2019

Olemassa (ehkä)

 Kolme oravaa. Oravat on saalistajia.

http://vampirefreaks.com?ref=kaysuhbloom

Liityin vampire freaks -sivustolle, kun luin luurankokaapissa.blogspot.com blogia..

Sitä ennen pelasin ffsng.com peliä, jossa en ollut käynyt about 5kk:een. Olin kai unohtanut salasanan.

Söin. Menen tupakalle. Tulin naapurilta.

torstai 23. toukokuuta 2019

Teretulemasta ja moropoljeksimasta

Siivonnut. Järjestellyt. Ehkä enemmänkin löytänyt tavaraa, kuin mitä heittänyt meneen.
Muistiinpanoja flexxxxopainon ablaatioista/aplikaatioista en ole laittanut pois. Lukion välitodistuksia ynnä muuta. Toisten valokuvia laitoin surutta pois. Kirjekaverin häistä kuva, ja eksä makaamassa ilman paitaa läskit näkyvillä sekä jokin missä on se taaperona ulkona puettu talvivaatteisiin.

Säilyy mulla hamstrauksissani lähinnä paperitavaraa, mulle saapuneita kortteja ja kirjeitä. En osaa heittää pois mitään, joten kuittejakin aika paljon. Tuon nekin kotiin, kun mulla on se ostostutkimus skanneri.... Mutta hei, 2009 vuodesta eteenpäin käytettyjä leffalippuja. 1999 julkaistu ABBA teens CD. Puhuin Abba teineistä viimeksi toissapäivänä naapurille eikä sillä ollut niistä mitään muistikuvaa, tai no miks olisi.

kuva jonka ilmeestä mulle suututtiin lukiossa
(kuulen vieläkin Anninallen äänen kun se kertoi)
Eksän vanhentunut passi löytyi, kuulemma hakee sen tänään joten imuroin jos koissuli tulee keittiöön niin se nuolee lattialta mun popkornit, sipsit ja jauhot ja margariinit ja inkiväärinkuoret. Voisin mä sille noi loput, riisit antaa. Astianpesukone käy, äsken kävi myös blenderi kun tein loput inkiväärishotit. Aamusta oli kylmää kahvia ja sitten keitin teetäkin ja join vuoronperään c-vitamiiniporeiden lisäksi.

En voi kuivuakaan.

Kesti ikuisuus että meikän kevätjuhlavieraat tiesi tulostansa joten laitoin vielä toivottavasti viimeisen Wilma viestin. Luulisi että yksi kahvikuppi löytyy tredultakin.

Jep.

Hyvä esimerkki mun säilytys "taidoista" on varmaan että löysin kuluneimpaan vesiväripalettiini muovisen kannen. Se on parempi paletti, mutta en ole kyllä pariin vuoteen vesivärittänyt. Ehkä alan jossain vaiheessa liottaa mun postimerkkejä. Siis, miksi katsella netflixiä kun oma elämä on muistorikkaampaa.

Toivon ehkä joululahjaksi uusia tyynyjä. Mulla on kolme tyynyä ja ne nostaa päätä, ehkä, kymmenen senttimetriä sikäli ettei painaudu patjaan korkeintaan. Hehh heh he heh he.

Instagramiin laitoin paljon kirjahyllypornoa -kun mietin:
1) säilytystila "container" konseptia
2) miten asioiden on helpompi mahtua pienempään tilaan

Niin ja desinfioin kylppärin hajulukkoa hiuksista ja kiillotin mun kummilusikkaa hopenkiillotusaineella. Puhdistin käpälistä kynsilakat. En mä oikeesti muista mitä kaikkea... Mulla on ollut ainakin neljä tuntia tehdä vaikka mitä jo tänään.

The mysterious case of my old blog (daisyshock @livejournal)

Was kind of ready to face the day, when I woke up around noon. I learned about my blog I'd kept in 2008 and 2009 on livejournal in English. Apparently someone hadn't remembered their (well, not 'their' blog) password and I should laugh at them. 

Well... I re-read what I wrote.. I hid some of it but only because it's too hard to handle emotionally for me. The family says they, loved me but I laugh at family bonding. I never had loving adults and they taught my sister to avoid me as if she didn't get permission to even talk to me on the cell. She said to me things like, "your eyes are so small" and "ew." Just never wanting to get to know me. Talking to her friends about me like I wasn't her sister.

The only reason I was obsessed with that band was because I couldn't avoid it or hearing the music that drove me mad. I've pretty succesfully avoided anything to do with them for years already.
But yeah, it was a bit of a flashback to what it was like back then. Words just flowed off me and they filled the gaps in my reasoning. Heck, I'd actually even use the word "somewhen" like the inbred Isle of Wight people do. I started typing from scratch didn't plan my sentences and hurried it all. Like I was going away. But also my Finnish must've been bad.

Have I had years to perfect my Finnish textual skills by now? Or have I formed my own way of blogging. Neither, I'm wagering.

I really liked going to the gym in 2008. It was open 18 hours. I wanted to weght 8-9 stone. That is 50-57 kilograms. I write about perspiration, fat percentage, snacks at the gym, being fit... but apparently I also had back problems.

I was sleeping for a long time again today. Perhaps 12+ hours. Got dressed, had a cigarette, started typing my blog address after I found out it'd been tried to hack into... it's cashews and dried cranberries I've only got into my mouth yet. I feel like I could learn from myself from back then. I was just trying to impress without knowing true meaning behind some words. Like mental health. Sure I'd read about it a lot in books and magazines but... sometimes it's ignoring, when you're being a called, a mental whore who should go to hell

Like, I'm already there.

keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Ihmisen rippeet jäljellä minusta

Tein omaa inkivääri shottia. En ollut ostanut ennen inkivääriä. Sen vain kuori ja lisäsi sitruunamehua blenderissä. Valmistin jasmiiniriisiä ja siihen uncle bens kastiketta kanoihin. Lirauttelin soijakastiketta. Otin särkylääkkeen ja tuntuu että sammuin. Painan 125 kiloa eli olen lihavampi taas mitä koskaan. Enkä ole syönyt suklaata tai karkkia tai vetänyt jäätelöä tai limsoja. Voi olla että menkat turvottaa nekin. Röökistä tuli reikä paitaan. Voi elämä miksi olet niin tuskaa. En edes aloita mistään pateista mitä tulee tuonne taipeisiin. Yritin kolmelta aamuyöllä lopettaa tupakoinnin ja latailin sovelluksia lopettamiseen mutta olen jo poistanut ne, samoin mun paasto taisi keskeytyä.
Yritän pitää kiinni kynsin hampain kiinni toivosta että elämässä olisi järkeä, mutta samalla keho pitää kiinni samoin jokaikisestä kalorista. En jaksa. Ei kannata huolestua enkä ole itsetuhoinen, mutta joskus olisi vain helpompaa jos minua ei olisi. Olen pitkään hautonut jo tätä alakuloisuutta. Se ei taida olla viehättävää. Olen muka ujo enkä sano mitään. Silti laitoin tekstitv:seen aamulla jollekin 899 kanavalle viestiä että mulla on tylsää. Kaikki soittelee, mutta en halua puhua kenellekään. Elämä olisi ihmisen parasta aikaa kuormituksineen sikäli että, jaksaisi ponnistaa vielä.

tiistai 21. toukokuuta 2019

Olen mä saanut joskus myös rakkauskirjeitä ja runoja mutta miks täällä on niin kuuma

Patriarkaalinen eli holhous- yhteiskunta. Kiitos taas tästäkin että olen jotain höpönlöpöä somessa, kun en käy oikeasti, keskustassa koskaan..... voi vittu miehet hah ha! Mä kävin siellä jo yli kymmenen vuotta sitten öisin pyörällä tai kävellen, mäkkärissä vetää ateriat tai leffassa. Ylöjärven yöelämän koin pelottavammaksi kuin Tampereen.

Harmi kun facebookissa ei ole enää arvontoja joista voisi voittaakin jotain. Ai niin mutta katson taas menneisyyteen kuin mikäkin kolmipäinen korppi... eläisipä aikoja jolloin demokratia oli tyhmä ajatus :D

Naisten tarkoitus on tuoda tasapainoa siihen miten miehet ottaa itsensä liian vakavasti. tai nimeni ei ole epäilys. Muahahaa.

Syön poppareita. Mulla on myös pähkinäsekoitusta ja tzatsikisipsei. Tämä väittää että olen kävellyt tänään vain kolme kilsaa vaikka kävin ties missä.

Eläkkeellä ei olo ei ole koskaan tuntunut lomalta. Se on ollut tylsää, ja ajantappamista, ja siltä että elämä tuntuu turhalta ja missään ei ole enää järkeä jos kerran mikään ei ole totta mitä olen saavuttanut kaikkea joka näkyy päällepäin jne lannistunutta, epämukavaa, ja "harmaata"

Jotkut joilla on valtaa pilata toisen elämä saisi kyllä saada lobotomian.

Kun miettii. Vaihtaa kieltä. Katsoo vähän kauempaa. Etäältä omaa elämäänsä. Sitä vain lyö päätä seinään.

Mun pitäisi lukea valintakokeen juttuja mutta.... mikä on tienviitta? Mitä sitten jos suomalaiset pitää tavoitteensa ilmaston suhteen. Kirjoitin tulostamani direktiivi materiaalien (kaksipuoliset kahdeksan sivua) taakse muistiinpanoiksi "maltillista?" Siis tällaiset teollisuusmaat pitäisi kieltää päästämästä yhtään mitään luontoon.

"Nyt on oikeasti kevät." kuulin joltain lapselta. Niin, ilmasto oli ennen erilainen. Nyt sään voi arpoa noppaluvulla ja silti tuo vaihtelee. Trumpin on pakko lainata rahaa naisyrittäjille. Jotka keksii, markkinoi, valmistaa jossain tehtaassa, ja saa naiset käyttää taas jotain uutta juttua joka heiltä oli puuttunutkin markkinoilta aina. Raiskaa mun aivoja miten ihmisiltä voi puuttua enää mitään tällaisella aikakaudella kun kuukin asutetaan kohta NASA:n tietojen mukaan.

Maksoin tänään parin kuukauden sähkölaskun. Puolet sähkönsiirtoa. Tiedä sit miten se tulee tuosta Tammerkoskesta.


Mun kodin irtaimistolla ei oikein tunnu olevan arvoa muutenkaan. Arvottomia jutuja ottaisin mukaan seuraavaan kämppään. Tyhjiä kaljapulloja koska Sokos ei myy enää Lontoossa pantua olutta. Jos vaikka mulla ei olisi jo monta eri kynttilänpidikettä. Melkein ostin just oikean sävyisiä antiikkikynttilöitä liidelistä tänään.. niin rustiikkia niin rustiikkiaNäin unta mun ekasta rakkaudesta jossa on nykyään mukana, ollut myös sen silloinen tyttöystävä. En tiedä miten se toimii mutta aivot täyttää tyhjät kohdat mielikuvituksessa tms. Aamu alkoi siitä.

Kaikki on jo olemassa sanat valmiita ja muistot ym joten mitä opittavaa on enää valmiissa maailmassa? Pureskelen nää popparit vaikka mulla on edelleen hammas poistettu viime aikoina ja voisi ihan hyvin alkaa vuotaa jos se tulppa hyytynyttä verta lähtee irti.

Siis ette vastaa kuitenkaan teoreemiini. Opiskelin filosofiaa viimeksi yli kymmenen vuotta sitten. Soren Kierkegaardit on vähän kaukana. Lähin kirja jossa voitaisi mainita filosofeja on Divine Intuition, jonka lainasin kirjastosta vaihtarivuonna ja tilasin käytettynä joskus ebaysta tms paljon myöhemmin Suomessa. Otin valokopioita joskus mun kirjoista jos niissä olisi mitään väritettävää, mutta eihän minulla edes värikyniä. Väritin monta tuntia tänään yhtä piirustusta, minusta, illustatorin blob toolilla.


Kaikki helpoks..

https://pokemongoseikkailu.blogspot.com/

^Mainostan täälläkin mun pokemon seikkailuun liittyvää blogia. Erikseen vaan kaikki tuollaiset sisällöt. Tuhat kävijää parissa vuodessa eksynyt käymään.

Jumituin koneelle näköjään. En ole varma onko pelaaminen sellainen aihe että google hyväksyisi sen AdSense ohjelmaansa. Tällekin blogille kesti ehkä monta vuotta kunnes mut hyväksyttiin ja viikossa ansaitsen ehkä sentin siitä että noi näkyy mainokset täällä. En edes itse huomaa niitä enää. Tai siis onko mulla jotain mainoksia?

Lukijakuntakin oli noussut ainakin kahdella. Ehkä pitäisi taas arpoa jotain digitaalisia lahjoja. Paitsi että seuraamalla mun blogia on kuitenkin voittanut.

Olette voittajia.
Haluaisin laittaa tänne jonkun hienon kuvan jollaisia ette näe muualla. Mutta.

Ai niin muuten mä unohdin että olin varannut pyykkikoneen kahdeksi tunniksi nyt aamusta... Hups. Se on myöhäistä parkua kaatunutta maitua

maanantai 20. toukokuuta 2019

Kiehtoohan minua leffojen arvostelu jos sille päälle satun terveisin taidepläjäyksen pläjäyttelijä

Glass. En tiedä miksi mutta itketti. Omaiset luulee tietävänsä paikkansa maailmankaikkeudessa, ja netissä leviää vain videokuvaa mielisairaalasta karanneista tyypeistä jotka on yliluonnollisen vahvoja. Äly hoi. Ja mikä toi apila salaseura oikein on ja miksi mä tavallaan näin niistä tautoinneista että siinä on jokin salaseura menossa. Hys hys.

Näyttelijä jonka täytyy esittää tyyppiä jolla on yli kaksikymmentä sivupersoonaa ja vielä olla lihaksikas ja söpö niin oli kyllä niin ihana katsella. Atomic Blondessakin se huusi "I love Berlin!" ja on se vaan miehekäs.

Sitten tuo mustaihoinen näyttelijä joka saa aina Jumalan roolia tai muuta yli-inhimillistä viisasta muka-olevinaan legendaarista elämäntarkoitusta tai maan synnyn kehtoa jotain ylimaallista voice-overia tai presidenttiä joka laskeutuu keskelle Suomen Lappia lentokoneella. Yliampuvaa meta kertakaikkiaan etsimässä jotain käsityskyvyn rajojen ulkopuolelta aina.

Sitten Bruce Willis? Googletuksista huolimatta melko varma että jossain teki omat penis stunttinsa mitä nyt VILKAISIN kerran telkkaria päin ja kamera oli veden alla jossain kylpyammeessa ja takuulla näin sen peniksen kun olin tosi pieni lapsi. Mitkä todennäköisyydet?

Ihan psyykkistä.

Höpötellyt jotain en muista mitä koska muisti on nolo tapaus Miksi vaaleansiniset silmät näyttää mun silmään sinisiltä ja harmaat vaaleansinisiltä. Ehkä olen siniharmaasokea. Tai en näe harmautta. hmm...

Näytti nämä piilarit harmailta kun laitoin ne. Ehkä tämä havainto riittää. Tai siis laitoin vain toisen koska toinen ei mahtunut.

Kävellyt olen yhtä paljon kuin eilen. Akku puhelimesta tippui alle kymmeneen prosenttiin. Kunnes pääsin kotio.

Katsellut Netflixiä ja HBO:ta ja lukenut ilmastodirektiivejä ja näin yhden lesbon kaupungilla joka ei tunnistanut minua. Itse asiassa muistin vasta kotiovella että se oli lesbo.

- Mikä on lohikäärmeiden lempiruokaa?
- Köyhät ritarit.sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Jotkut elää kovat paukkuen toiset ei taas jaksa katsella kun toinen ryömii jaloissa

Kävelin 5 kilsaa eventin aikana joka loppuukin jo kohta. Ostarilla joku sähkömyyjä kommentoi tyyliin "rokkenrollia ja kiinnostaisiko ladya halpa sähkö". WTF. Mulla oli kyl sellainen musta lähestulkoon tyllihame josta varmaan aika pitkälle reisiin näki läpi (toivottavasti ei stringejä) ja sit mun paidasta myös ilman rintsikoita tää roikkuu jotenkin hihattomasti harteilta mun violetti paita, tai jotain lisää kai pitsiä ja jalassa oli tossut joista näkyy varpaat ja kantapäät ja mun oranssiksi maalatut isovarpaat. Tänk gawd leikkasin varpaankynnet lol

Se oli ehkä ainoa joka ei tuijottanut älypuhelintaan. Joten ihmiset on sokeita kuitenkin, niin miksei oisi, niinku sattuu oleen.

Muttah. Söin aika paljon. Melko pohjaton olo. Katselin Supernaturalin kautta 14, seuraavana jakso 17/20.

Varmaan vuosi sitten melko sama juttu tämän toukokuun eventti, kauheat siitepölyt joka paikassa ja lämmintä kuin pirun kabinetissa. Paranee tästä vielä nämä helteet luulisi. Jos meen kouluun vielä loppuajaksi, niin mulla ei kohta ole hepeneitä päällä ollenkaan. Kesä kyllä laukaisee kaikkia himoja, mutta olen kyl sen verran taboo juttuihin kangistuvainen ja siveellinenkin, että en ehkä toteuta mun tänaamuista suunnitelmaa.

Säästän piilarit festareille ja särkkään. En ota keltään suihin tai koskettele itseäni toisten nähden tai ahdistele seksuaalisesti. Niinhän se menikin. Totuus on herkempää kuin fantasiat.

Ahdisteluista puheenollen yhdestä sinkku ryhmästä joku joka haukkui läskiksi jotakuta naista joka ei ollut ystäväpyyntöä hyväksynyt. Tietenkin laittaa mulle viestiä seuraavaksi. Tai sit mun profiilit vaan kiertää kitujainen nimellä jossain deittisivuilla. En muista pikaflirtteihin rekisteröityneeni..

Taidat olla pikaflirtissä😉
Mikä se on
You can now call each other and see information such as Active Status and when you've read messages.
Joku kitujainen siel on. Näyttää samalta mimmiltä.
Treffi/seksiseuraa siel on😁
Mikä on pikaflirtti
Tulit siellä esiin mun hakuehdoilla
Asut kai sitte samalla suunnalla
No varmaan
En kyllä muista mitään pikaflirttiä.
Ok
No onko silti mies mielessä? 😁
Sori oon läski ja mulla on varmaan vaan ruoka mielessä
Saa hyvin kiinni ku painaa paksulla kalulla
Ootsä se joka haukkui läskiksi jotakuta tuolla Sinkku ryhmässä
Se olisi just mun tuuria
Missä päin olet? Mä kaukajärvellä
En oo
Eksä asuu labbiksen kanssa Kaukkiksella
Ok.
Mä oon P-Hervannassa
Tekiskö mieli tänään kullia?
Jaa-a
Ikä?
Kyl sä siitä kuvan saat jos se auttas päättämään 😉
37
-82?
Joo
No hyi ei tasan mene onnen lahjat.
No mitä?
Mitä sä tykkäät hommailla sängyssä?
Mee pois irstas setä
Etkö ees kuvaa halua? Minkä ikäinen olis sit hyvä?
Siis luuletko että oon 82v?

😅
en. En vaan tuu toimeen sun kans.
Mikset? Mä olen rento ja varmasti hoidan sut huipulle sängyssä😉
Tykkäätkö että mies nuolee?
Sä oot kohta mun bännilistan huipulla
Ja en
Otatko ite suihin?
Tai mistä asennosta tykkäät?
Chat conversation end