kävijäpiikki

Translate

keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Arya ja Gendry valtaistuimelle yhteen soppiin

🌼Pääsin beta sivustolle kirjautuu!!!🌼
Ehkä pitäisi ladata jokin portfolionsa tuonne mutta menin vain ihastelemaan, muiden, luovia portfolioita.

Hehkutusta:
Siellä oli ainekset mielenterveyteen kantaaottavaan filmatisointiin (Wake-Up), ja joku oli tehnyt siihen Diktaattori elokuvaan Aladeenin (Sascha Cohenin) ratsastamaan tiikerillä taulussa.
Muistan että huomasin sen digimaalauksen, kun näin sen elokuvan! Mutta myös, visualisoinut Disneyn Bambia. Tehnyt planetaario musaa.

En eläissäin pääse noin pitkälle. Tai no, bloggaanhan mä nytkin ja oisi mulla ehkä koulun loppuun Adoben ohjelmat käytössä jos jaksaisi asentaa siksi ajaksi.

Tossa Daisiessa on vain vaarana että siitä tulee hitrecord.org:in kaltainen... jonka keksi Josh Gordon Levitt.

Kolmenkympin kriisi pitää sisällään

Söin pari risiiniöljykapselia ja röyhtäilen jotain lakritsin hajuista. Kudoin muutaman rivin pyöröpuikoilla sateenkaarenvärisellä langalla kaulahuivia. Join pari lasia teetä, otin vitamiinit, vaihdoin kalentereihin uuden sivun.

Tyhjensin astianpesukoneen, ja järjestelin pöytää ja tavaraa kun inspiroiduin youtube videoiden sanomasta.

Ruusunkulta edustaa ilmeisesti kulutustottumuksia nykyään. Kulutetaan kuvia instagramissa, ja halutaan mitä jokin edustaa, mutta ei voida saada sitä. Oleminen on omistamista jne. Siinä videossa oli paljon lyhytelokuvista lähteitä ja muita lainauksia liittyen miten on loppumassa sellainen idyllinen talonrakennus peli ja leikki, että täytyy olla vaikka mitä eripari asioita. Jos jokin ei ole sen väärti, mitä sitä pitämään?

Hyvin selitti myös miten konmaritus on tunteisiin liittyvää omistettujen tavaroiden, käsin hypistelyä, sekä siihen liittyvää järjestelmällisyyttä.
Mulla on aika turhankin paljon kaikkea pinkkiä. Mulla on mustat housut, musta paita, ja kaikki muu on mustaa - jos se ei ole pinkki. Tai laventelinsininen. Tuttavallisemmin lila. Tai liila.Vaaleanpunainen on itsensä hyväksymisen väri

Lakua ja jeesus-kulkuetta ja tikkari ja hampurilaista. Siinä enimmäkseen vapputorin tarjonta mulle ja kaverille, jotka ehti hyvissä ajoin kotiin ennen satelua. Kuvia löytyy instagramista (vielä ennen poistamista).

Tuli taas hinku perustaa jokin kuukausiboksi. Yhdellä meikkitaiteilijalla olisi 140 punnan arvoinen boksi lanseerattu ja mä haluaisin sellaisen vaikka en ole kyllä koskaan haksahtanut tilaa ainuttakaan kuukausiboksia mitään tuotteita.

Sitä paitsi ei ketään kiinnostaisi mun aikaansaannokset. Laatikkokin pitäisi tilata varmaan painatuksineen. Markkinointi? Siis pelkkää kulua ja aikaavievää touhua.

Eikä mulla sitten muuta. Vappu oli ihan kiva. Sokerinen kunnes suli.

repost

ASTROLOGIAA Suuri risti Sinun kartallasi planeetat muodostavat erään astrologian eniten väärinymmärretyistä kuvioista. Kun vähintään...