Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Sori jos oon vainoharhainen

 Sain tekstarina monta kuvaa luteista :E

En ole varmaan maininnut missään koko ludejuttua mutta kuulemma naapureiden koko piha sai kuulla tai ainakin eräs naapurin rouva panikoi ihan täysillä mun kanssa asiaa. Nyt siellä on ainakin lasten päästä löytynyt itikoita. Hän kloorasi ja desinfioi ja järjesteli naapurinmiehenkin asuntoa, jossa olen viettänyt aikaa kun ne kuulemma hyppää vaatteista minne sattuu.

Mä tapoin tyynyni vierestä jonkun ötökän enkä ajatellut asiaa sen kummemmin, kunnes ajattelin mikä se oisi voinut olla. Mun mielessä tulin aina vaan varmemmaksi asiasta ja mun harhaluuloisuus vaan lumipallona sai asian paisuu mun mielessä. Sit kun mulla oli jotain hikinäppyä ja puremaa ollut niin sekin vielä. Tarkastaja kävi kattoos mun sängyn ja ei löytänyt kun vanerista jotain vaneriin kuuluvaa mustaa kakkaa, mutta ei ainuttakaan otusta tai munaa tai mitään.
hieno kynsi
Pitäisi kai useammin imuroida sängyn alueelta. Sieltä soitettiin perjantaina kun olin kaverin kanssa ulkona, että montako sänkyä mulla on ja kaverini perheellä kun on asukkaita kämpissään, että hän voisi kuulemma -kirjoittaa kirjan, että mitä vuokra-asukkaat tekee...
Yksi oli kirjekuoressa laittanut ötököitä entiseen kämppäänsä mutta joutunut maksamaankin.
Melko paljon se huolestui että joudun maksaa itse jos jotain löytyisi tai sillee. Löi vetoa ettei minulta löydykään mitään. En ole Lontoossakaan käynyt moneen vuoteen :D
Mutta siis parempi ehkä että sen vikailmoituksen tein ja sain sen mielenrauhan. 100%

Maailma täynnä haasteita, ei tarvi kuin ottaa koppi yhdestä ja rakentaa siitä itselle projektia

Tein vähän venyttelyä ja pari pilates liikettä eilen illalla lattialla. Menin aikaisin nukkuun kai, ja heräsin myöhään. Näin unia. Mitähän teen sit, kun vaa'asta loppuu patterit. Heitän hulaa ja mittaan vartalonympärystä?
Tein eilen lättyjä varmaan seitsemästä eteenpäin pari tuntia. Taikinaa jäi vähän sekä yksi kuiva lettu.
En tiedä miksi mun blogijulkaisuilla on niin paljon lukijoita, kun en ansaitse sitä. Olen ihan loppu. Varmaan menen takaisin nukkumaan muutamaksi tunniksi kun peiton alla on niin kiva lepäillä.
Ei sillä että Ruusunen dieetti toimisi.
Kadun että join että edes kupin kaakaota.

Myöhemmin... heräsin, kävin suihkussa, olen jo melkein pukeissa. Keitin kahvia. Kun miettii mitä varten elän oikein, alkaa kädet tärisee melkein.

Joku vanha asiakas soitti, siltä voisi saada jokusen kympin mutta en ehtinyt vastata ja sitten tosiaan laitoin tekstaria vartin päästä olevani kotona mutta ei se soittanut uudestaan. Mulla on rahaa yhteen askiin röökiä ja seuraavaan rahapäivään on puolitoista viikkoa. Pitäisi kai kysellä velkoja maailmalta, mutta epäilen etten saa mitään.

Paastopäivä ilmeisesti tänään. Oli nälkä enkä rientänyt tilaa puhelinlaskulle pitsaa mikä on edistystä. On mulla jotain kaapissa, mutta sit jos syön ne niin sittenpähän ei ole. Eikä tee mieli mässäillä makaronilla ja keitän aina muutenkin liikaa riisiä. Pakastimessa on yksi annos ranskiksia, ja vielä vähän puuroon marjoja. Munia on kolme tai neljä. Saan vaikka tehtyä mukissa taas syömähäiriö taikinaani jauhoja ja rasvaa ja kaakaota laittamalla.

Siinä mun meal pläänit. Ottaisikohan sukulaiset suun ruokittavaksi. Aina kun oon sairastumassa johonkin pro anoreksiaan niin meen vaan heille ja sit syön taas pitkästä aikaa ihan ilolla. (Se oli vitsi. pro anoreksia ei ole sairaus, sille on kyllä pyhitetty sivustoja joilla käyn välillä.)

Neljä röökiä. Tänään vielä mennyt pihalle. Mun tarvi kävellä kuin parisataa metriä niin saan harry potteri go:n kolikot päivittäin suoritettua tehtävät. Olen suorittanut ne joka päivä jo aika kauan ilman taukoja, eipähän ole kolikkopulaa peleissä sit.Syöpä. Pitäisi lopettaa tupakointi. Eikä mulla mene askia enää päivässä. Tai no, mitäpä sitä valehtelemaan. Eilen ostin askin ja neljä jäljellä. Onneksi sitten kun menthol "makua" ei myydä enää, niin lopetan. Sininen ja punainen rööki on ihan persiistä. Aloitin vihreällä ja se on nyt vaan on sellainen suitsuke. Johon menee niin paljon rahaa ettei varaa.

Velkajärjestelyä maksanut hetkeen. Maksoin silloin kun möin telkkarin, ellei sekin mennyt vuokraan. Pitäisi vain keksiä jotain myytävää, mutta enhän mä voi myydä esim mun käsikonsoleita. Tarvisin vaan uuden tilalle :D Niin muuten, pääsin Pokemon Questissa sinne vikalle myyttiselle saarelle mutta nyt mun täytyy taas grindaa pokemoneja ylemmäs.. katos, pari ystäväpyyntöä switchille..

Ei tee mieli juoda edes kahvia, heh he. Olen mutustanut sen ylijäämä letun reunaa myös veden lisäksi. Kuolisin jos ei olisi tällainen rasvankiertoelin ylläpitämässä mun aivotoimintoja. heh he? Mutta joo, kai sitä voisi palata selailee niitä mainitsemiani toisia sivustoja. Kaikki ihan hyvin myöhään jos ei koskaan.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King