Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Omat pikku ekosysteemit

Entinen avopuoliso kävi hakemassa sen ruman ison vanerihyllyn pois.

Laitoin siihen tilalle väärinpäin vuodesohvan. Yhtä ruma ja tiellä. Yksi huone on nyt melko tyhjä että en tiedä mitä teen. Alkaa näyttää jo kaksiolta melkein tämä. Ehkä jos vaan järjesteli edestakas mööbeleitä jos jaksaisin.

Minä etsin asuntoja, mutta sitten mietin asuntoloita ja välivuosia ja hain jonnekin turkuseen digitaalista sisällöntuotantoa oppii. Pommittivat minua sähköposteilla ja postikortein -- kun en ns. päässyt opiskelee mutta en vaan mennyt valintakokeisiin -- ettei siinä.

Tulin naapurilta joskus viideltä. Siitä jutusta alkoi tulla jo monimutkaista. Uneksin että se ostaisi asuntonsa ja pääsisin sen kanssa asumaan? Ainakin tietäisi ettei mulla ole luottotietoja. Perccele

Kello tulee noin paljon enkä ole käynyt wizards unite pelissä illallistaa missään eli en saa tän päivän kolikoita ilmaisia. Sen sijaan elvenaria selaimessa ja switchillä pokemon questia.

Söin naapurilla mysliä ja eskimojäden, kotona tein paketista carbonara pastaa. Pitäisi ehkä suihq. nuq. tupaqq. jotai**

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King