Translate

kävijäpiikki

lauantai 11. toukokuuta 2019

Jaa miksei musta tulisi neiti etsivää? Herätän liikaa huomiota eikä mulla ole yhteyksiä poliisiin...

Voisin kuvitella ottavani Pikachu tatuoinnin. Sen verran kieri kyynel leffateatterissa. On se vaan niin puhdas, pyyteetön, ja hyvä otus. En tiedä haluanko pilata paljoa leffan juonesta, mutta tappeli vaan TAAS Mewtoa vastaan. Aivan kuin silloin First Movie'ssa. Kävin sen katsomassa isäpuolen kanssa muistaakseni aivan kuten ekat Potteritkin. Tie El Doradoon. Kuudes aisti.
Ei ihmiskunta nyt niin paha ole. Kun on meitä pokemoneitakin. Se ISENSE -salin "juonto" tyyppi kutsui salissaolijoita pokemoneiksi. Aika raakaa. Mulla oli housuhame jumpsuit päällä ja pakko aina stripata kun käy vessassa ja muutenkin yritin näyttää etsivältä. 🔍
Käytiin shoppailee mulle mekko sekä tossut. Kirjoitan keittiönpöydällä ikivanha turkkilaisesta hotellista nyysitty hiirimatto hiiren alla. Syötiin uusia perunoita (ruotsalaisia) ja kalaa (lohiviibaleita) kermaviilikastikkeen (suolaa ja pippuria) kanssa salaatilla (kuivattuja tomaatteja, avokadoa, juustokuutioita). Pari juustosämpylää lisäksi. Söin mun L-koon poppparit ennen kuin 3D-, osio alkoi elokuvasta eli varmaan just kun mainokset loppuneet.
Aamulla söin 3 munan munakkaan. Kävin Dr. Pepperiä tölkinn ja irtareita ostaa kun odottelin bussia tänne, ei niitä sit mennytkään kovin usein.
Ei tee mieli enää sokeria. Eikä ruokaa. Syöminen käy töistä.
Laitoin kaverin pyynnön mukaan sen tv:n toriin myyntiin. Sataa, sataa, ropinaa.

Kiitän Alma Manua netin lainauksesta

Tulin jääteelle tänne entisen Finlaysonin tehtaan pääsalin kahvioon. Leffa alkaa vasta tunnin päästä.
Ei ole erityisemmin lisättävää mitä kirjoitin kitujainen.fi uuteen päivitykseen mutta harmittaa kun sen kuvat ei näy millään selaimella... -.-

Otan netin mun huawei puhelimesta ja kuuntelen kahvilamusaa. Näpyttelen huvikseen. Akku täys paitsi iphonen akku vähissä mutta otin sillekin vara-akun mukaan.

Oho, veljeltä tuli viestiä. Se oli saanut kirjeeni. Potter referaatit paljasti keneltä oli...


Isovanhemmat oli töissä täällä. Jääteen tilasin koska jokin äidin sisko haukkui sitä yli kymmenen vuotta sitten.

Kyseli mitä teen kun valmistun. Miksi kaikkia kiinnostaa? En mä varmaan töitä saa ja, yliopisto tai ammattikorkea, ei varmaan ottaisi? Tämän tason haussa olisin pari vuotta sitten päässyt mihin vaan, mutta ehkä se nyt vaikeutuu valinnat.

Liikaa join tota makusiirappivettä tulee maha kipeäksi.

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat