Translate

kävijäpiikki

Määräaikaisesti päättymätön bloggaussopimus itseni kanssa vuoteen 2042

Käytiin ovella myymässä tuulisähköä. Samalla kysellä mun sähkölaitoksen lähisähkön hintoja kun olin saanut jonkun tarjouksen (joka päättyi jo) mutta olin sen lunastavinaan ei vain tullut mitään varmistusviestiä...
338e meni 2henkilön sähköihin vuonna 2018 ja kun asunut yksin niin 172e koko vuonna. Onhan se nätti summa, ei siinä. Pitäisi pieraista jostain velkajärjestelyyn 600e. Makaronilla elän siis jo.

Stressaa tämä. Ehkä vain jatkan pelailua puhelimilla kun ne vuorotellen on latauksessa.

Kolmen sekunnin kirjallisuuskysymys

Kidusruoho ja Luuran-Koko kotitehtäviä mä vain teen worldofpotter.eu sivustolla. Mun hahmo Kendra Washy Binns ei päässyt uiskentelee, eikä sille muutakaan käynyt, vakavaa. Viisikymmentä pistettä Luihuiselle 8 viikon aikana.
Söin aamulla persiljaa ja keitin teetä ja laitoin astianpesukoneen päälle.
Polttanut välillä parvekkeella röökiä ja joku ylempänäkin polttaa jotain koska kaikki toi tuhka ei ole mun ja mun kukkaruukkuun tippunut jonkun muun tumppia.
Eilen illalla halusin värinpoistoa mun hiuksista mutta en jaksaisi alkaa siihen rääkkiin taas. Kysyin e-tarot korteilta että pitäisikö värjätä hiukset mutta en pohtinut tulosta sen enempää. Järjestelin sovellukset iphonessa yhdelle sivulle kansioihin.
Pitäisi imuroida ja tehdä jotain kun elän kuin possu tai ainakin tuntuu että kaikki jää siihen.
Haukotuttaa. Voisi kai kuunnella äänikirjaa eikä mitään radiota. Jaa niin sain jonkun e-kirjan arvosteltavaksi eilen ja se pitäisi lukea 3vk aikana. Luin sitä 8/27 lukua eilen tunnissa.

Ei kai sitä pääse raidoistaan tai täplistä vai miten se kissaeläin viisaudet menikään


tässä viimeisin viimeinen

Tämän blogin kuolema (ehkä) uusi ulkonäkö, värit ja layoutit. Nukkunut koko päivän, sen jälkeen kun tulin naapurin luota, en ole yhtäkään kuvaa ottanut puhelimella jne. Vähän leikin photoshopilla ja syönyt levitettä paahtoleivän päällä. Kaupasta hain sekä askin röökiä. Kamu antoi parikymppiä vaivanpalkaksi kun siirrellyt pikseliä paikasta toiseen. Voisi kyl ottaa useammin noita hommia. Ei kai niitä kukaan tarvitse minulta, paitsi joku sokea.

Masentaa...
en ole pariin päivään käynyt suihkussa tai vaihtanut alkkareita. Kaipa nämä kohta kuha tiedostaa haisevansa. Asiat järjestyy vain meditatiivisessa tilassa horisontaalisessa horteessa ja silloinkin tietää ettei ne oikeasti järjesty, niin niin...

Joskus kuolema tarkoittaa uusia alkuja. Joskus sitä yllättyy positiivisesti. Toisaalta aina päädytään muihin ratkaisuihin kuin meikäläiseen.

On se elämä, jossain muualla.

Tein roskapöntöstä pelaajanne terveisin joku random photoshopin omaaja

https://www.peopleperhour.com/site/referralaward?rfrd=2070550.1


Oisin saanut parikyt dollaria jos mut oisi valittu, mutku mun tili on hyväksymisvaiheessa :/ Ja se oisi muutenkin ottanut noiden jalat cropannut pois kuvasta niin en alkanut luoda uutta jalkaa.
Freelancerina olon tuska 😖 Pitää tuoda mukaan oma skelegrow kun Lockhartit vie kaikki pimeyden voimilta suojautumisen työpaikat :D:D:D

Twainin Mark sanoi joskus että lait ohjaa pientä ihmistä kun oikea käytös hallitsee suurempaa, jes🐥

Näytin mistä kana pissii yhdelle ruokajonossa etuilijalle. Tai en oikeastaan koskenut koko tyyppiin, kerroin vain että Suomessa on paska juttu jos etuilee jne. Kaikilla meillä on nälkä ja kylmä, mutta yhtä nopeasti se jono menee perällä kuin edessäkin jalla, jalla, avun saat vaikka olet sairas ja katsoin perään ja katsetta en siirtänyt pois sen ruskeista silmistä... Satuin olemaan eka kun olin jotain tunnin etuajoissa vähintään. Tuo luuli että jos jättää kassin sisälle klo 9.30 että siinä ei tarvisi jonossa olla vaan automaattisesti pääsisi jonon päähän rollaattorillaan.
Tein kaverille yhtä hierontaesitettä photoshopissa ja lähetin sen maililla ja sitten liukastelin sinne ruoka-avustukselle. En ole ikinä nähnyt yhtä surkeaa salaattiruukkua kuin minkä nostin. Pari max.7cm salaatinlehteä siinä ja loput kuollut pois. Söin tuossa patonkia ja savulohipastaa ja pullapitkoa ja pari porkkanaa. Maitotuotteita ei ollut tällä kertaa kuin jokin tofun näköinen kaurajuusto tms. mutta kananmunia oli tällä kertaa. Mulle aika hyödyllinen on maitojauhe kun en osta joka päivä sitä. Kiitsa vaan eu-avusteiset makaronit.
Eilen kävin pelailemassa pokemon ja wizards unite pelejä iltakävelyllä ja naapuri pelaili mun hankkimaa spyroa ps4:selle. Sen luota ulottuu stopille ja gymille, fortressille ja dineriin. Pääsin seuraavalle tasolle potterpelissä. En nyt muista ulkoa montako tasoja oli.
Se kerää trophyja peleistä... liekitä sitä ja liekitä tota spyrolla mutta ei suostunut hakkeroimaan eriväristä lohikäärmettä peliinsä painelemalla tiettyjä nappeja järjestyksessä. Sit mä ohjasin sen spyron veteen, ja se oisi kuollut jos ei olisi hän pausettanut ja lentänyt pois siitä kohdasta ;/ lastenpelit ei muka pystyisi oikeasti tehdä. Höpisi jotain mun nimestä että se on joku porilainen murre Kaissäänyt tota ja niin edelleen muka tullut, vaikka, tämä on hellittelynimi Katariinasta.
Nomen est omen! Nimet on pyhiä ei niistä saa laskea leikkiä edes. Varsinkaan toisen nimipäivänä. Ja minäkö muka aina teen itsestäni uhrin. Senkus vihaatte. Mutta mä olen aina viilipytty ja musta tulisi hyvä järjestyksenvalvoja. Olen ollutkin yhtenä juhannnuksena ja sain jonkun saatananpalvonta leiman selkääni.
Muiden oksennuksia siivotessa ja koirankakkoja leirintäalueelta, sytytellen saunoja ja aika huono olin kassalla mutta grillasin kyllä pihvejä ihan ok mielestäni paitsi makkara meni pilalle mikrossa kun se kuori halkesi ja silleen. Kastelin kukkia, pesin ikkunoita, siivosin mökkejä sitten kun ihmiset jätti ne. Ihmiset aina laittoi vessoja tukkoon siellä ja mitä kaikkista. Nurjaa kurjaa keksivät tappiollista kiusantekoa. Ihmisen luonto vs luonto niin sanoisin että jos ei jotain ole kotona opetettu viiteen ikävuoteen mennessä niin sama jos olisi sudet tai apinat sut kasvattaneet.
Enkä mä sitten ketään vihaa mutta saan tyydytystä kun saan edes joskus haltuun tilannetta edes vähän.🌼🐥⚠️🤟👋🙄😏

Kun buustaa itseään voi vain muita dissailla ja muuta hipiää herkkä nettiseni

*En ole kuulemma minä. Bestis puoli tuntia ensin raivosi samaa asiaa vihamiehistään ja sitten yritin keventää tunnelmaa näyttämällä mitä muokkasin aiemmin tänään... "Manly" nimisellä sovelluksella.*..

*Jos sitä ottaisi ihan photoshopin kauniisiin kätösiin mä yleensä teen nää jollain netin ilmaisjutuilla xD

Laihdutus: kaikki** väittää että olen laihtunut mutta olen yhä samanpainoinen ym.


kuvassa kommentit ettei muiden tarvi neuvoa vetää paperisäkkiä päähän


Olen tunnin ladannut Wizards Uniteen "all assets" ja toi on alle puolivälissä.

Itsetunnosta puhuttiin terapiassakin ja sitten se yritti opettaa mulle jotain sanaa mutta en muista mikä se oisi voinut olla. Välinpitämätön. Ai, niin. Joo-joo.

Mutta hmm... sain suklaajoulukalenterin pikachu mallisen aamulla kotiinkuljetuksella. Liittyi jotenkin tapoihin ja joulun ekoihin merkkeihin, että on meikän nimipäivä ja sit vaan mulla kuuluu olla jokin kalenteri millä odottaa saapuvaksi Betlehemiin sitä kapaloitua jeesus immeistä siltä neitsyeltä kun isäpappa oli pyhä kolmiNAISUUS.

Ei tarvi onnitella??

Itse olet tympee

Katsoin yhden naistubettajan videon ja se maksaa elantonsa briteissä pelkällä videoiden teolla youtubeen. Katsoin "melonladya" joskus ekan kerran kun se teki videon miten värjätä hiukset violeteiksi. Siitä on ainakin kymmenen vuotta varmaan. En ollut nähnyt sitä aikoihin mutta kai se sit oikeaan aikaan oli ladannut videon kun se mun silmiin näkyi.

Laitoin mun chanelin huulikiiltoa ja punasävyiset luomivärit, piirsin kulmat ja laitoin jotain pohjustusvoidetta naamaan.

Suosittelen tolla videolla yhtä appia. https://sweatco.in/i/kajsa311458

Olen saanut ilmaiseksi meditaatiosovelluksen ja karaokesovelluksen ja liikuntasovelluksen ne toiminnot käyttöön joilla ne rahastaisi muuten. Unohdinkin äskeisestä bloggauksesta mainita että olen tänään klikkaillut ja peruuttanut uusiutuvia tilauksia pari.

Olisin voinut saada jonkun e-kirja lukusovelluksenkin mutta se olisikin maksanut. Maksoinhan mä tästä mittojen mukaan tehdystä topistakin puolet. Mun Chanelin huulikiilto on laivalta joskus muutama vuosi sitten kun se oli alennuksessa ja meikit enimmäkseen kiinasta. Toi keltainen neule on Romwesta josta melonladykin hankki aikoinaan paljon vaatetta kuten ne galaksi printtiset legginsit. Nykyään mun legginsit bongasin instagramista ja ne taskulliset oli melko halpojakin ja kaikkia kokoja löytyi.

Huvittaisi tehdä vaikka "mitä mun käsilaukusta löytyy" video mutta kun mulla on sellainen iso conversen harmaa jättilaukku olalle. jossa on pohjassa kovat napit joilla se pysyisi pystyssä että melkein lentolaukku, ostin sen kirpparilta pesu ry:n pöydästä kesällä. Siinä on monta eri osastoa eri jutuille ja mahtuisi vaikka läppäri, mutta ei siellä mitään jännää olisi näyttää. Purkkaa ehkä, kotiavain, pariton lapanen, viiden metrin iphonen johto jos matkustan jonnekin ja harmaannahkainen lompsa.

Kattilat täynnä puuroa eli pallit täynnä mälliä eli maha täynnä riisiä kyllä vain

Naapurin luona yötä jälleen. 
Aika monta laulua tuli karaoketettua sen telkkarista eilen illalla. 
Sain mokkapaloja ja niitä oisi pitänyt kehua somessa.
Kävin suihkussa, nukahdin sohvalle, ja keitin jasmiiniriisiä.

Likaisia astioita koneeseen ja lavuaarin puhdistus. 
kiharat hyvin kaikki hyvin
Huomenna psykoterapian jälkeen näen kaupungilla kaveria ja mietitään mitä tehdään, esim. elokuviin jos siellä menee mitään.

p.s. mikään ei tarkoita mitä luulet sen tarkoittavan