ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

tiistai 12. marraskuuta 2019

Ota ensin syntipukilta pallit irti ennen kuin alat kaivaa verta omasta nenästäsi

Möin eilen jotain alastonkuvia kympillä kun joku halusi sponssata. Onhan noita puhelimeen kertynyt tusina vuoden sisään ainakin. lewd
Olisin oksentanut kyllä kun söin pringlesejä purkin mutta toi merisuola niissä rikkoi mun suun limakalvot. Eikä se muutenkaan ole terveellistä.
Onneksi en heti aamusta katsonut sähköpostia ja teidän vihakommentteja mun ulkonäöstä... Miten ne liittyy siihen että kuolen kohdunkaulansyöpään? Ehkä se oli se pierunhajuinen mies mun vierestä bussista. Te kaikki haisette pieruillenne vitun alkuasukkaat.
Otin pitkän suihkun. Kohta voisi epiloida sääret.
Joku aamu kyllä menen mun terveysasemalle näyttää vaivoja. Vaivoista ei pääse eroon ikinä täysin. Eilen olin keskustaan menossa ja soitettiin ihotautipolilta soittoaikaa ja kerroin että tilanne on ihan rauhallinen ja selviän noilla voiteilla mitä on määrätty.
Puhuin asioita psykoterapeutille joita ei tuu sanottua ääneen missään mutta joita kantaa mukanaan. Tällainen äpärä kun oon sit josta kukaan ei välitä. Faktoja jotka on aivojen narikassa hyllyllä mutta kukaan ei ole väittämässä toisinkaan.
Aamupaino oli 121,9 kiloa. Kävelen keskimäärin neljätuhatta askelta päivittäin enää, vuosi sitten se oli seitsemäntuhatta.
Huomenna pitäisi mennä katsoo jotain hyväntekeväisyyteen annettuja tavaroita ja hakemassa pois jos tuntuu siltä että jotain uupuisi. En vaan oo kuullut mun uudesta kamusta mitään eilisen jälkeen vielä joka sitä järjesti.

Kirjoittajat on kaikkivaltiaita olentoja joten ei ihme jos niitä vihataan. Terveisin eilen Supernaturalia katsoneena kun Chuck=Jumala kirjoitti lopun Winchestereille napautellen sormillaan pois fanejaan