Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Itse olet tympee

Katsoin yhden naistubettajan videon ja se maksaa elantonsa briteissä pelkällä videoiden teolla youtubeen. Katsoin "melonladya" joskus ekan kerran kun se teki videon miten värjätä hiukset violeteiksi. Siitä on ainakin kymmenen vuotta varmaan. En ollut nähnyt sitä aikoihin mutta kai se sit oikeaan aikaan oli ladannut videon kun se mun silmiin näkyi.

Laitoin mun chanelin huulikiiltoa ja punasävyiset luomivärit, piirsin kulmat ja laitoin jotain pohjustusvoidetta naamaan.

Suosittelen tolla videolla yhtä appia. https://sweatco.in/i/kajsa311458

Olen saanut ilmaiseksi meditaatiosovelluksen ja karaokesovelluksen ja liikuntasovelluksen ne toiminnot käyttöön joilla ne rahastaisi muuten. Unohdinkin äskeisestä bloggauksesta mainita että olen tänään klikkaillut ja peruuttanut uusiutuvia tilauksia pari.

Olisin voinut saada jonkun e-kirja lukusovelluksenkin mutta se olisikin maksanut. Maksoinhan mä tästä mittojen mukaan tehdystä topistakin puolet. Mun Chanelin huulikiilto on laivalta joskus muutama vuosi sitten kun se oli alennuksessa ja meikit enimmäkseen kiinasta. Toi keltainen neule on Romwesta josta melonladykin hankki aikoinaan paljon vaatetta kuten ne galaksi printtiset legginsit. Nykyään mun legginsit bongasin instagramista ja ne taskulliset oli melko halpojakin ja kaikkia kokoja löytyi.

Huvittaisi tehdä vaikka "mitä mun käsilaukusta löytyy" video mutta kun mulla on sellainen iso conversen harmaa jättilaukku olalle. jossa on pohjassa kovat napit joilla se pysyisi pystyssä että melkein lentolaukku, ostin sen kirpparilta pesu ry:n pöydästä kesällä. Siinä on monta eri osastoa eri jutuille ja mahtuisi vaikka läppäri, mutta ei siellä mitään jännää olisi näyttää. Purkkaa ehkä, kotiavain, pariton lapanen, viiden metrin iphonen johto jos matkustan jonnekin ja harmaannahkainen lompsa.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy