ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

keskiviikko 20. marraskuuta 2019

hyvänolontunteen eliksiiri ja ilon riimu wynn. voihan maasika mitä tehtäisi pestäisi

Astianpesukone varmaan jo pari tuntia ollut päällä kun olen istunut tässä ja tehnyt Tylypahkan kotitehtäviä tuonne worldofpotter.eu saitille.

No nyt se lopettikin sitten jo. Perse puutuu. Naapuri tuli auttaa lättyjen paistossa. Ei kun ei se lopettanutkaan vale lopetus mokoma vanha kone ei pese kunnolla.

Ja vittuperkele mulla on pyykkitupattu varattu vartin päästä. Noh eilen olin siellä lautapeli-illassa piristää muita ja sit tulin kotiin ja kävin hakemassa naapuria kylään ja juotiin kaljaa mitä se osti kun pyysin

mutta joo katottiin jokin kauhuleffa ja en ehkä nähnyt painajaisia. Mistä sen tietää kun todellisuus on yhtä kauheaa.

puhdistusloitsuja, riimuja, ennustusta. kaljuunoiden käyttöä jotta newbiet sivustolla pääsee kirjautuu tunneille. Ei kai täs rikas puoliverinen kun oon lallati la la

muoks. Joo nettiyhteyteni on aivan suolesta. Kestää vartti avata jokin sovellus ja koko ajan joko wifi pois tai päälle. Vartti vielä ja toinen ja viimeinen koneellinen hakea ennen kuin aikani loppuu, kuivumaan tuolta tuvasta.

Ei oikeastaan mitään asiaa.
Kajsan lempihahmo Pottereista on Kalkaros ja hän on tuvaltansa Luihuinen vaikka aluksi olikin Rohkelikko yläasteella. Myynyt pois WB studioilta Lontoosta ostamansa virallisen huivin. Enää jäljellä muistojen lisäksi tarroja sekä Hermionen sauva syttyy itsekseen kun sitä kolauttaa. Myynyt kirjansa pois kun ne oli luettu sen seitsemänteen kertaan ;) Rowling on sanonut että ainoa uskontoryhmä jota Tylypahkassa ei ole olisi wiccaan kuuluvat. Paksua pajunköyttä sanoo tämä noita vaikka en ole kainalokarvojani takaisin kasvattamassakaan tms feminististä upeaa "kaikkien pitäisi olla feministejä" mutta ei kaikki ole kasvaneet pottereiden värittämää nuoruutta niin voi sitäkin sontana pitää

Teininä olosta saattaa nauttia tai jotkut ei. Jotkut teinit on iältään vanhasieluisia. Parhaat muistot on ne joita tekee itse.

ja niin pois päin. Söin tossa lettua kurpitsasoseella jonka otin uudestaan haltuun eilen naapurin jääkaapista kun se ei osaa sitä minkään kanssa syödä. Gourmeeta tai puolivalmista nopeeta valmistuvaa sitä on monenlaista syömäriä myös nirsoja tai sit, äiti luuli mua joskus kasvissyöjäksi. Mä en ole vihreä tai demari tai duunari mä olen sitoutumaton pääkallopuolueen äänestämätön epäkansalaisoikeuksiaan harjoituttava yli-ikäinen ikiliikkujamaisesti egosta huolimatta oppija iänkaikkinen whatevör eli miksi näitä oireita nyt ei-luokittelisi jotenkin epämääräisen neutraalin sekasikiö heittosäkki hm-hm tuota, vittu kun en edes ole diagnoosini mutta... epäjärjestäytynyt tai "muu" sairaudentunnoton kategorioihin sopimaton mutta hullu kuin pullosta tullut ähkin-puhkin talosi nurin musta lammas ja syntipukki.

KAAAAAS nuin. Illemmalla voisi krijoitella muiden muikkeliksi lisää mutku tää himpskatin siansaksa jota aina raapii näillä näppäimin ei oo ottaaksen alleen tuulta tai tulta sen kummemmin eli jos vaiks tuhkaksi tuuleen.

ja muuta turhaa kun aika on loppu ja vielä kaikki muutkin ottaa huomiosta pois.


Troglodytarum ne intraveritis -Latin "don't feed the troll"