Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

lauantai 16. marraskuuta 2019

sailor cats, epic party, sweatcoin, storytel, kik, happn,ja muut applikaatiot suodattaa sinisen valon naamaan ja siltikin väsyn

Haluatko miljonääriksi sovelluksen pelissä on ollut jo mun lempparikysymykset. Ensin oli, että mitä wicca myös tarkoittaa. Ja nyt kysyttiin mikä musiikkityyli on lähtenyt Seattlesta. (vastaus tietysti grunge ja siihen ekaan noituus) Olisin ottanut ruutukaappauksen mutten ehtinyt.
Tässä on jokseenkin vaikeita sekä arvattavia vastauksia. Jos oikea vastaus on greenland, niin se ei ole maroonland eikä pinkland. Mutta tiedän aika paljon kaikenlaista. Sen minkä ikäinen täytyy vähintään olla jos haluaa Amerikan presidentiksi. Että cognac on brandya sekä kaupunki. Media- sekä elokuvakysymyksistä olen tiennyt eniten mutta aluksi olin paras harrastekysymyksissä ja elämäntyylissä ehkä. Kaikki maantieteelliset kysymykset liittyy jotenkin Afrikkaan tai pohjoiseen esim. montako astetta pohjoisnapa on päiväntasaajalta tai minkä maan pääkaupunki on Moskova, eh heh. Oli siinä pelissä jokin kysymys vodkastakin "little water" merkityksineen. Aika paljon auttaa jos on katsonut Toy Story 4:sen tai tietää että vyö pitää housuja ylhäällä. Kerran taisin päästä 15:n kysymykseen mutta aina sinne asti tarvitse päästäkään. Vähän vielä pelaa niin taas tän kierroksen kakkosena kun nyt olen vielä kolmantena pronssi II:sessa kun aloitin pelaa vähän yli viikko sitten.
Sitä en tiedä mitä teen noilla rahoilla tässä pelissä paitsi upgreidaan asiantuntijoita, mutta timantit on ihan kivoja. En niitä tuu kuitenkaan ostaa kun pelistä niitä saa hiljalleen. Pelin alussa en saanut jotain kysymyksiä oikein mutta oli ne sellaisia että ei hävettänyt vaikka ei tietänytkään.

Olen nukkunut, käynyt suihkussa, epiloinut, syönyt suklaata ja pokemoneista saanut vain haaveilla kun en lähtenyt yhteisöpäivänä pelailee ulos. Sain mä mun toiselle tilille yhden shinyn ekasta joka tuli vastaan. Oispa 60e että saisi uuden pokemon pelin switchille niin ei tarvisi kenenkään nähdä mua pariin viikkoon.

En pysy perässä miten paljon oikein nukun ja silti vaan haukotuttaa ja riittäisi unenlahjaa. En voi kovin masentunut olla kuitenkaan kun patit ei vaivaa taipeita. Sormet ristiin että pysyy näin rauhallisena. Ja unta palloon.