Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

tiistai 26. marraskuuta 2019

Twainin Mark sanoi joskus että lait ohjaa pientä ihmistä kun oikea käytös hallitsee suurempaa, jes🐥

Näytin mistä kana pissii yhdelle ruokajonossa etuilijalle. Tai en oikeastaan koskenut koko tyyppiin, kerroin vain että Suomessa on paska juttu jos etuilee jne. Kaikilla meillä on nälkä ja kylmä, mutta yhtä nopeasti se jono menee perällä kuin edessäkin jalla, jalla, avun saat vaikka olet sairas ja katsoin perään ja katsetta en siirtänyt pois sen ruskeista silmistä... Satuin olemaan eka kun olin jotain tunnin etuajoissa vähintään. Tuo luuli että jos jättää kassin sisälle klo 9.30 että siinä ei tarvisi jonossa olla vaan automaattisesti pääsisi jonon päähän rollaattorillaan.
Tein kaverille yhtä hierontaesitettä photoshopissa ja lähetin sen maililla ja sitten liukastelin sinne ruoka-avustukselle. En ole ikinä nähnyt yhtä surkeaa salaattiruukkua kuin minkä nostin. Pari max.7cm salaatinlehteä siinä ja loput kuollut pois. Söin tuossa patonkia ja savulohipastaa ja pullapitkoa ja pari porkkanaa. Maitotuotteita ei ollut tällä kertaa kuin jokin tofun näköinen kaurajuusto tms. mutta kananmunia oli tällä kertaa. Mulle aika hyödyllinen on maitojauhe kun en osta joka päivä sitä. Kiitsa vaan eu-avusteiset makaronit.
Eilen kävin pelailemassa pokemon ja wizards unite pelejä iltakävelyllä ja naapuri pelaili mun hankkimaa spyroa ps4:selle. Sen luota ulottuu stopille ja gymille, fortressille ja dineriin. Pääsin seuraavalle tasolle potterpelissä. En nyt muista ulkoa montako tasoja oli.
Se kerää trophyja peleistä... liekitä sitä ja liekitä tota spyrolla mutta ei suostunut hakkeroimaan eriväristä lohikäärmettä peliinsä painelemalla tiettyjä nappeja järjestyksessä. Sit mä ohjasin sen spyron veteen, ja se oisi kuollut jos ei olisi hän pausettanut ja lentänyt pois siitä kohdasta ;/ lastenpelit ei muka pystyisi oikeasti tehdä. Höpisi jotain mun nimestä että se on joku porilainen murre Kaissäänyt tota ja niin edelleen muka tullut, vaikka, tämä on hellittelynimi Katariinasta.
Nomen est omen! Nimet on pyhiä ei niistä saa laskea leikkiä edes. Varsinkaan toisen nimipäivänä. Ja minäkö muka aina teen itsestäni uhrin. Senkus vihaatte. Mutta mä olen aina viilipytty ja musta tulisi hyvä järjestyksenvalvoja. Olen ollutkin yhtenä juhannnuksena ja sain jonkun saatananpalvonta leiman selkääni.
Muiden oksennuksia siivotessa ja koirankakkoja leirintäalueelta, sytytellen saunoja ja aika huono olin kassalla mutta grillasin kyllä pihvejä ihan ok mielestäni paitsi makkara meni pilalle mikrossa kun se kuori halkesi ja silleen. Kastelin kukkia, pesin ikkunoita, siivosin mökkejä sitten kun ihmiset jätti ne. Ihmiset aina laittoi vessoja tukkoon siellä ja mitä kaikkista. Nurjaa kurjaa keksivät tappiollista kiusantekoa. Ihmisen luonto vs luonto niin sanoisin että jos ei jotain ole kotona opetettu viiteen ikävuoteen mennessä niin sama jos olisi sudet tai apinat sut kasvattaneet.
Enkä mä sitten ketään vihaa mutta saan tyydytystä kun saan edes joskus haltuun tilannetta edes vähän.🌼🐥⚠️🤟👋🙄😏