Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

torstai 14. marraskuuta 2019

Selkeyden hetkiä

Chillaan kotona sen mitä voin. Kuuntelin illalla storytelin kautta The House Witch kirjaa. Selailin mun bookstagram tiliä instagramissa ja siivoilen sitä pikkuhiljaa. Kuvia pois ja unfollaan niitä jotka ei seuraa takaisin. Kuitenkin vain noin 40 prosenttia seuraa takas mitä olen seurannut eli muutama sata seuraa tuota @booktastes tiliä. Vierailuita vähemmän kuin mun henk.koht.tilillä silti. Ehkä pitäisi hankkii se Styling for Instagram kirja :P Olisi edes joku harrastukseeni liittyvä kirja.
Eilen odottelin ups pakettia ja siinä oli sporttitoppi joka oli tehty mun mitoille ja väreillä ym joita olin valinnut. Sain sen -50% hintaan sweatcoins sovelluksen tarjouksella. Paketti tuli Romaniasta. En muistanut tilanneeni mitään. Ehkä joskus joulu-tammikuussa saan uuden väriä vaihtavan led suihkupään jonka ebaysta tilasin. Nyt ei pysty tekee viime hetken joululahjatilauksia kun toi posti on epäluotettava.
Voisi kaivaa mun kirkasvalokuulokkeet jostain kun ne lämmittää korvia mukavasti. Valkee merkkiset.
Täällä on jotenkin pimeä. Tartten lukulampun. Jos vaihtaisi yhden jalkalampun paikkaa ja tois sen makkarista olkkariin. Mutta näitä sisustusideoita riittäisi, en vaan saa aikaan.
Eilen tuli vähän oharit kun odottelin asiakasta tunnin tai pari sisäkköasussa ja kiusasin nännejä pysyy pystyssä eteisessä vilkuillen koko ajan ovisilmästä joko se tulisi. Nänniraukat, ei tullutkaan. Suuri pettymys. Tänään tein oharit jollekin toiselle kun nukuin johonkin yhteen tai kahteen. Avasin instagramin ja zuckilla ja priscillalla oli joku 16 vuoden merkkipäivä kun ne oli ekoilla treffeillä.
En ole paljoa urheillut silti, olin vaan kymmenen minsaa, tossa tunturipyörälläni kun alkoi puuduttaa.
Eilen aamulla paino oli 120, tänään 121,3. Ei oikein selitä mikään tuollaisia jojoiluja. Toki vedin jätskiä puoli kiloa jotain pekaani&kinuski ja join pepsi max ison pullon. Ja loput makaronilaatikot kaavin uunivuoasta. Tänään tehnyt yhden lämpimän voileivän ja aamusta hitusen suklaamuroja ja join teetä. Katsoin eilen jakson Selviytyjiä (Island of the Idols) ja jos riisi kelpaa boston robille niin kai mä voisin myös syödä mun jasmiiniriisiä. Äääk.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy