ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

torstai 14. marraskuuta 2019

Selkeyden hetkiä

Chillaan kotona sen mitä voin. Kuuntelin illalla storytelin kautta The House Witch kirjaa. Selailin mun bookstagram tiliä instagramissa ja siivoilen sitä pikkuhiljaa. Kuvia pois ja unfollaan niitä jotka ei seuraa takaisin. Kuitenkin vain noin 40 prosenttia seuraa takas mitä olen seurannut eli muutama sata seuraa tuota @booktastes tiliä. Vierailuita vähemmän kuin mun henk.koht.tilillä silti. Ehkä pitäisi hankkii se Styling for Instagram kirja :P Olisi edes joku harrastukseeni liittyvä kirja.
Eilen odottelin ups pakettia ja siinä oli sporttitoppi joka oli tehty mun mitoille ja väreillä ym joita olin valinnut. Sain sen -50% hintaan sweatcoins sovelluksen tarjouksella. Paketti tuli Romaniasta. En muistanut tilanneeni mitään. Ehkä joskus joulu-tammikuussa saan uuden väriä vaihtavan led suihkupään jonka ebaysta tilasin. Nyt ei pysty tekee viime hetken joululahjatilauksia kun toi posti on epäluotettava.
Voisi kaivaa mun kirkasvalokuulokkeet jostain kun ne lämmittää korvia mukavasti. Valkee merkkiset.
Täällä on jotenkin pimeä. Tartten lukulampun. Jos vaihtaisi yhden jalkalampun paikkaa ja tois sen makkarista olkkariin. Mutta näitä sisustusideoita riittäisi, en vaan saa aikaan.
Eilen tuli vähän oharit kun odottelin asiakasta tunnin tai pari sisäkköasussa ja kiusasin nännejä pysyy pystyssä eteisessä vilkuillen koko ajan ovisilmästä joko se tulisi. Nänniraukat, ei tullutkaan. Suuri pettymys. Tänään tein oharit jollekin toiselle kun nukuin johonkin yhteen tai kahteen. Avasin instagramin ja zuckilla ja priscillalla oli joku 16 vuoden merkkipäivä kun ne oli ekoilla treffeillä.
En ole paljoa urheillut silti, olin vaan kymmenen minsaa, tossa tunturipyörälläni kun alkoi puuduttaa.
Eilen aamulla paino oli 120, tänään 121,3. Ei oikein selitä mikään tuollaisia jojoiluja. Toki vedin jätskiä puoli kiloa jotain pekaani&kinuski ja join pepsi max ison pullon. Ja loput makaronilaatikot kaavin uunivuoasta. Tänään tehnyt yhden lämpimän voileivän ja aamusta hitusen suklaamuroja ja join teetä. Katsoin eilen jakson Selviytyjiä (Island of the Idols) ja jos riisi kelpaa boston robille niin kai mä voisin myös syödä mun jasmiiniriisiä. Äääk.