ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

maanantai 4. marraskuuta 2019

noku mä luulin että sukupuolitaudit tarttuu kätellessä

"AAaaa"
"AAaaa"
"AAAAAAA"
"AAAAAAaaaa..."

Noi symboloi niitä neljää kohdunseinämän raapaisua kun mulla oli jäätelötikku vaginassa ja sieltä sai jotain ihme näytteitä!

Mutta ihan tosissaan niin. Kajsa is bäk. Jutskailin terapiassa että mulla oli tapana olla naiivi ja elää hetkessä ja keksiä hauskoja tilannekoomisia sutkautuksia. Saatte tuta mun lapsellisuuden kyllä niin että tempaisee syvällisesti!!! hek. heko.

Muttah. iskänpäivälahjat hankittu vitosella, kaksikymppiä huomenna uusi sohva (kaksi metriä pituus, syvyys metrin) Ja varmaan tulee hiki pintaan täytyy nyt kattoa jos saisi vielä kantajia lisää tai muuten taitaa vittu revetä?

sosialisointia tänään. helppoa heinäntekoa. Melko varma että täytyy taas elää aika niukin naukin koko loppukuukausi. Tulisipa jostain helppoa rahaa mutta kun sitäkin joku random tarjoaa instagramissa että tämähän on niin helppoa unelmaelämää. Odota ja saat. Pitkäntähtäimen peliä osata pelata babyt ei vaiskaan melko varma että jokin isoisänaikainen väärinmerkitys taas tossa lauseessa

MUTTAh joo antisemitistinen juttu oli siis se, että veni vici verdi coom-lissima

Latinaksi toi Good Boys leffa oisi avannut ehkä paremmin portteja toisiin helvetillisiin ulottuvuuksiin. Jos alan nauraa niin ei vaaan voi lopettaaaa

sisäänpäinkääntynyt=vajota (suomi-psykoterapeutti-suomi kirja auki tässä vaan)
ja niitä korttitaloja sekä varoitusvaloja jalankulkijoille kiitän.

Latasin eilen Haluatko miljonääriksi -pelin ja tulin rank 2 aloittelija liigassa. Varmaan olisin tullut biljonääriksi jos ei ehtisi pelailee pelejä.

Mutta joopa joo. Tilasin aliexpressistä made in china krääsää sekä kustomoidun sporttipaidan tummanpunaisen pinkeillä raidoilla ja nimikirjailtuna jossa rinnassa flamingo toki tms ihan itse mittasin itseni sitä varten että kattoo mikä vitun omituinen vaatekappale sieltä euroopasta tulee 27 eurolla1111!!

Ei oo kyl rahnaa ostaa uutta pokemon peliä switchille kun se miekka/kilpi uusi maailma britteihin perustuen tulisi kun ja jos aion I) maksaa kaikki laskut ja vuokrat II) tän kuun syödä muutaki ku lidlin ruokia tolla 50e mitä jäi vielä käyttämättä tai lopettaa tupakoimista ja III) tollee. pieru.

JEAH. aivoon sattuu. pimppernikkeliin sattuu tyhjää joka toinen päivä. Syöpä. Loppu onnellinen ja oumaigaad