Translate

-

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

kävijäpiikki

pystyisit parempaankin lihasklöntti

Joku ihme ihottuma kaulan alle, tullut eilen kun kokeilin niitä aloe vera tuotteita, maskeja puhdistuksia ja kuorintoja, naamaan ja käsiin. Milleköhnä sitä oisi sit allerginen. Ehdin sinne just ajoissa, en oisi halunnut mennä sinnekään, ei ollut sellaista hemmottelu fiilistä. Voi olla että se ihottuma tullut jostain muustakin mikä on ollut kosketuksissa kaulaani.
Kelasta soitettiin takaisinpäin mun lihavuusleikkaus ja yläluomileikkaus viestiin... julkiselle jos pääsee niin olisi paras vaihtoehto. Etten ole kohta 50vee ja paina yli 130kg. huh huh. No mutta lääkityksen takia lihoin sen 10kg vuodessa aika tasaiseen.
Kiva kun toinen silmä lurpahtelee ja näytän että vinkkaisin silmää ja siinä on näärännäppykin, joka ei ole parantunut itsestään, enkä jaksa mennä näyttää sitä että saisi antibioottitippoja. Lurppaluomi.
Pitäisi kohta lähteä kakkukahveille bussilla tonne parinkymmenen kilometrin päähän. Yli tunnin reissu ja sit vielä se itse kahvittelu. Ottaa mukaan lahjat.
Naapurit soitteli eilen illalla, että olisin niiden kanssa naapurilla, mutta en jaksanut. Tyyppi ei halua menettää itsenäisyyttään jonkun naisen takia ja se sanoo sekin jo, että pelkää sitoutumista. Soittakoot itse jos kaipailee, siinäpähän jäätyisi helvetti jos niin koskaan kävisi niinpäin.
Olen nukkunut aika paljon. Heräsin kasilta mutta menin vaan takaisin nukkumaan. Osaa sanoa mikä väsyttää tai masentaa. Kylmyys ja luminen reippailu vai sängyn lämpö. Se että rahat varmaan riitä elämiseen jos maksaa laskut. Lämmitin lasagne valmisruoan enkä sit muuta. Pitäisi jaksaa.

Vaikka itse sanonkin olen innokas löytää tietoa

Löhönnyt uudella sohvalla. Latasin cityklinikan uuden sovelluksen (applikaatio hahha) ja sit laitoin kelaan viestiä että miten saan eteenpäin kun tartten yläluomileikkauksen ja lihavuusleikkauksen kun ei oikein kerrota miten toimia kun kuitenkin täytän ehdot noille. En mä heti mitään vaatisi, menen ehkä huomenna lääkäriin kysymään voiko saada antibioottitippoja silmään kun ei ole itsestään parantunut parissa viikossa näärännäppy luomessa. Se on mun huonossa roikkuluomessa... syy miksi se roikkuu on kun itkin joskus kymmenen tuntia putkeen ja sitten kun yöllä yhden aikaan turvonnut silmät aloin nauraa hullunnaurua niin oli jo varmaan myöhäistä? En vieläkään tajua miten voi itkeä itseään uneen. Jos se on sanonta? Lukiossa yksi kaverikaan ei uskonut että sydänsurut sattuu sydämeen oikeasti mutta hän oli silloin kuulemma eri ihminen. Ja ahdistusta se jotain ehkä sitten on päässä sitä vikaa kun miettii poikia ja sydän musertuvan tuntuu. Tosin eka kerta kun oikeasti ahdisti johtui masennuslääkkeiden aloittamisesta. Seuraan hakeutuminen lievensi asiaa.

Tein tänään suklaamannapuuroa, katsoin elokuvan Official Secrets tms Keira Knightley esitti Katherine Gunnia tiedustelu draamassa. Briteissä vaihto-oppilaana piti lukea Spies niminen kirja ja löysin sellaisen pääkirjastolta, avasin sen ja luin alkua niin sen opettajan ääni kaikui vielä mun päässä miten hän luki sen. Että sellainen efekti, ei varmaan enää olisi mahdollista.

Niin ja aamulla virkkasin itselleni kaulakorua puoli tuntia. En vaan sit jaksanut tehdä mallia loppuun asti siihen hämähäkinverkon niitä lankoja. Huomenna illalla johonkin kauneusiltaan jossa jaossa lahjakorttia kuudelta ja sit perjantaina suliksen jälkeen kakkukahveille. Viikonlopuksi ei kai ole mitään onneksi.

En tullut edes kipeäksi vaikka hilluin ulkona eilisen venaillessa hinausautoa ja sohvaa hakiessa, kattomassa ettei käymässä ollutta autoa varastettaisi, käymässä vapauttaa mun kantajat velvollisuuksistaan kun yksi hullu ämmä huusi niille kun sen äidin puhelimesta loppui akku ja se lainasi "taloyhtiön sähköä", "ei hätätapauksia ole" jne vihaa lapsia se kiukkuinen mummeli joka on ekasta muuttopäivästä saakka tänne ollut mua vastaan ja menisi jo vainoamiseksi -kunhan sen kiinni saan jostain tollasesta.

Eikä siinä sitten!!! Elämä oli tuli meni

Resepti näin tuhoat itsesi ennenaikojaan


Aikainen lintu madon nappaa. Herätty aamuyöllä neljän maissa.
Kaveri tuli käymään, polki kuntopyörääni ja mun tehosekoittimella sain aamupalaksi jotain appelsiinisuklaa juomaa. Palautti tavarat, auttoi viemään roskakatokseen sälää ja muutenkin paikallaolollaan potki persuuksille?

Sain jokusen pahvilootan (tiivistettyä) tyhjennettyä! Ja öö, mulla on kesken vähän hommaa kuten viitisen vuotta vanhan windows 8 läppärin tyhjennys/uudelleenasennus tmv sekä jos saisi sohvan tänään haetuksi jota eilen kävin katsomassa!!!

Nii et siis hetkeäkään ei jää tulee makaa niin . joo ok no niin


Muok. Nakersin tekstiä lisää päästäni eli, jatkuu: (kun et vaan halua tehdä jotain muuta oikeasti, niin, eli lieneekö oinas merkuriuksen takana tähän aikaan taivaalla....)

Lajittelua kera metodin

elikkäs mieleenpainuv-- ei vainkaan, tajunnanvirtaus, muistelot, kauhulla odotettu kuin häät joissa huonokuuloiset sijoitetaan, periferiaan, vanhustenkotiin, syrjään
Olipa kerran lompakoita monta melkein viis tai kuus. Merkkiä, ollut uus. Reissuilla mukana tusina vuosia ehkä pari, sama pankki että tilinumeron ulkoa muistaa - ei luntata tarvii. 
Tyhjentyi joka soppi ja kolo kun poistui kuitti jos toinen. Siispä tuloksena viisi egen kolikkoa. Passikuvia, kortteja kirjastoon pohjanmaalle, passikin, pilkisti eniten epälyksen henkilötietosuojaroskaa, oisko. Siinä hieroin nahkaa ja toivoin. Alligaattorirokki soisi.

 ää en osaa runoilla tai suomea taitella mut eilen vilkaisin kotsan kirjaa ja usein tuumailen murresanoja. Tänään palttoo huomenna takki? Anna pois se mitä itse et tarvi?

Varasin vuoron pestä pyykit
Joku hääräsi kanahäkeissä, nuo kamalan ahtaat meikälle paikat.
Kumpi loppuu ensin tavaramäärä vai kunto vai aurinkokunnasta happi
Pienempään tilaan mahtuu suurempi massa

mutta joo en mä sulle helpoksi elämäksi muutu, äidinopetukset: muulla menee huonommin kuin sulla

Vihaan runoksi muuttua ja kaihertaa kurkku. 3,2,1 on se puukotettu.
Viallinen maailma väärä käsitys oisitko rikas vai mihin hukkasit tavarasi- niitä ei taivaasaan eikä manalaan mukaan saatu ennenkään.

Kuppikakun makuinen huulirasva ja supermallin kahdeksan purkkaa joissa viikon ateriat. Järkevä ostos ihmetteli tulli. Ei ollut vapaata tuoda pettymyslisiä

niin se oisi sana siellä sun tuolla

Kaappaahan saippuakupla on Jumalan kämmenellä siepattu olla

evvk käydä järkeen. Luovuuden kukka joo mikä oli se ryhmä - jossa myönnät ensin sun ratkottava omat pulmat. Ei tänne olla tultu syntymään ja mitä vain Kajsa uskaltaisi ulista kahleet kummituksen lakanoissaan

Raha haisee ja se haisee maatumisen jälkeen. Sormen näpeissä, ihan kielenpäällä, muualla sisäelimissä ja nenän rei'issä,- tai huulen alla, verenkierrossa tai siirtyy kiertyy .  __ . 

Onnekas se joka onnensa piilottaa. Sitä ei löydä ellei ajatuksiinsa luota. Vapahda meidät kaikesta puutteesta, oi suuri ja vitun ruma läski, Kajsamme. Koiran ja aasin välinen sekainen sikiö ensiksi nimetty . Lähtevä siitä, että äpäränä ja heittosäkkinä kumarassa angstattuna nuoruus kuolleiden puiden kemikaalein päällystämillä kirjaimin maailmoissa toisissa missä vaan - muttei täällä. Kupla ja puolikuu ja vaihdekeppi. Silloin kun voi ehkä olla itsensä oma niin johan maailmankirjoissa kirjoitusvirhe soma. Ei rakasta äiti minua ei, omaa lastaan elämässä aikuinen.

Siksi kun aikuisuus opettaa
katoaisipa se kuin pieru Saharaan
muka kadonnut lapsi. Palannut mistä tullutkin. On se julma maailma pilattu isien synnein, lastenlastenlapsi vuosia mainostaisin niitä kymmenen oli tasaisesti.

Yy ää öö, kirjaimet näytössä kelluu ja ohjailet nurkkaa pallossa. Ei sellaisia ole mutta älä putoa väliin, jää rakoihin, pinnalla uida vastavirrassa. Kohti hyppyä isomman kalan vatsaan. Hei jos odotit että jostain saisit voimantunnetta nainen, rauhassa saat odottaa sukupuuttoonkuolemaa, toisen sukupuolen

Kieli se on, ei edes pakko olla kuin sen opit, keksiä uutta järjestyksiä salaa sääntöjä uudestaan jäädä alle. Maailma häkissä, sinä yksin. Korjaa kuolema köyhän ja vanhurskaan sekä loppuu kyyneleetkin nauruun, ei vaan jaksa. Puhua pukahda, kieltä näytä. Pettymystä suurta profeettaa distlikettakaa omalla maallanne vaan. Pohjaton kaivo jees. hymyhuuli ja ikiliikkuja
Kualee
Kiäli
ja mää mää mää

Sano edes kukkasin. Hukkaa toi runo. Käskevät harhaoppia miehet ja älä ikinä laske pois asetta, emäntä, luu kurkkuun ja pissit kahviin, eläkää kostossa huumorin uskossa vanhoilla kuvatauluin, pyhässä talon ytimessä. Ihmeet voi olla vaikka mitä asiaa jos niitä edes on tai sitten niitä ei tapahdu.

Jaarittelen ja usko hiipuvi auringonlaskun tavoin. Ihmeiden maa odottaa. Päiväunet. Sotilaat. Unen pelastavat painajaisuhrit. Minkä palan syöt ensin sormikkaasta nukketeatterissa. Suuri lohikäärme tulta syöksee eikä koskaan varjo seuraa, vain tuhkaa, verta, luuta, jänteitä palaneen hiuksien hajua, tuskaa surua.

Älä. avaa. ennen. joulua.
Susihukan valkoiset kaviot
satukirjojen värikkäät kuvat

Onnea onnea tyhjä taulu, vaikka värejäkin olisi joilla maalailla piruja seinille.

vittu miten tyhmää. Hotkit kuten minäkin. Se pohjaton kaivo, sulattava uuni, kuolettava tanssi. Et ajatuksin ominesi mieti. muistot hakkaa. Ensin viisaus pois silmästä kunnes naapurilta menet ottamaan puunuijan pois. toiveuni ja haaveet tyytyisit sikaan voihan, kinkku. Mitä vittua odotit, onnellista loppua? Pilaa elämä kerran kaksi, saat varmasti lompsaan toisen paremmaks!!!

-fin-

jälkipuhe, yksinpuhe, rivien väliin käyttämättä jääneet alusta alkavat syyt edes jatkua tilassa etteikö punoituisi yhteen juoneton huono tarina jonka verkkoja heittelen 

ahven.
ahneus.
ei tämä ollutkaan sitä tietoa, ei saanut viisastella. Valheiden a,b,c

Muistan kyllä itsekin mihin lokeroon sijoitin lapun joka yli kuolleen ruumiini varpaaseen pistivät, he, gluteus maximus, ison jäykän virheen. Kautta kiven kannon ja sisulla pinteestä irtaantuaksein.

Se oisko jo akku täynnä. Seuraava tekoni jolla pakenen edellistä. Huonompi sille turhaa analysoivalle robotille, joka rakkauden ja tunteidenosoitukseksi kuvittelisi puheeni. Ymmärrys tätä lihasäkkiä kohtaan, oih ja voih. Edellisessä elämässä minä jo tiesin ollako vai eikö olla... 

kiva nährä
jäin pois asemalla
junasta maisemaan
kulkurina
nukkuvana kaunottarena
hetki kun ikuistan tylsät, varjon ja valon, leikin. Pujahdan takaisin sivuille, terveisin piste

noku mä luulin että sukupuolitaudit tarttuu kätellessä

"AAaaa"
"AAaaa"
"AAAAAAA"
"AAAAAAaaaa..."

Noi symboloi niitä neljää kohdunseinämän raapaisua kun mulla oli jäätelötikku vaginassa ja sieltä sai jotain ihme näytteitä!

Mutta ihan tosissaan niin. Kajsa is bäk. Jutskailin terapiassa että mulla oli tapana olla naiivi ja elää hetkessä ja keksiä hauskoja tilannekoomisia sutkautuksia. Saatte tuta mun lapsellisuuden kyllä niin että tempaisee syvällisesti!!! hek. heko.

Muttah. iskänpäivälahjat hankittu vitosella, kaksikymppiä huomenna uusi sohva (kaksi metriä pituus, syvyys metrin) Ja varmaan tulee hiki pintaan täytyy nyt kattoa jos saisi vielä kantajia lisää tai muuten taitaa vittu revetä?

sosialisointia tänään. helppoa heinäntekoa. Melko varma että täytyy taas elää aika niukin naukin koko loppukuukausi. Tulisipa jostain helppoa rahaa mutta kun sitäkin joku random tarjoaa instagramissa että tämähän on niin helppoa unelmaelämää. Odota ja saat. Pitkäntähtäimen peliä osata pelata babyt ei vaiskaan melko varma että jokin isoisänaikainen väärinmerkitys taas tossa lauseessa

MUTTAh joo antisemitistinen juttu oli siis se, että veni vici verdi coom-lissima

Latinaksi toi Good Boys leffa oisi avannut ehkä paremmin portteja toisiin helvetillisiin ulottuvuuksiin. Jos alan nauraa niin ei vaaan voi lopettaaaa

sisäänpäinkääntynyt=vajota (suomi-psykoterapeutti-suomi kirja auki tässä vaan)
ja niitä korttitaloja sekä varoitusvaloja jalankulkijoille kiitän.

Latasin eilen Haluatko miljonääriksi -pelin ja tulin rank 2 aloittelija liigassa. Varmaan olisin tullut biljonääriksi jos ei ehtisi pelailee pelejä.

Mutta joopa joo. Tilasin aliexpressistä made in china krääsää sekä kustomoidun sporttipaidan tummanpunaisen pinkeillä raidoilla ja nimikirjailtuna jossa rinnassa flamingo toki tms ihan itse mittasin itseni sitä varten että kattoo mikä vitun omituinen vaatekappale sieltä euroopasta tulee 27 eurolla1111!!

Ei oo kyl rahnaa ostaa uutta pokemon peliä switchille kun se miekka/kilpi uusi maailma britteihin perustuen tulisi kun ja jos aion I) maksaa kaikki laskut ja vuokrat II) tän kuun syödä muutaki ku lidlin ruokia tolla 50e mitä jäi vielä käyttämättä tai lopettaa tupakoimista ja III) tollee. pieru.

JEAH. aivoon sattuu. pimppernikkeliin sattuu tyhjää joka toinen päivä. Syöpä. Loppu onnellinen ja oumaigaad

Olisi helpompaa ostaa e-kirja