Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

Sä voit maailmaa parantaa, parantaa voit sä vaan

 Näin unta että pissasin hajareisin mun sänkyyn, ja sitten pyyhin sen talouspaperilla alapuolelta. Kertoo tänhetkisestä maailmantilasta, Trumpista ja Twitteristä ja muutenkin ilmastonmuutoksen kieltäjistä. Sellainen märkä uni sieltä. Luin jostain kirjasta, miten tämä presidentti oli Venäjällä paskomassa jonkin sviitin lakanoihin, jossa edellinen presidenttipari oli viipynyt. Täyttä paskaa sen ihmisen sielu. Koirat ottaa suuhunsa mitä vain välillä, kiviä ja kaikkea, mutta ei se tervettä ole.

Mulla ei ole ensi viikolla mitään tekemistä kalenteriin merkitty. En tiedä käynkö missään edes. Melko varma, että viimeinen päivä käyttää äidin kuukausikorttia olisi tänään. Ainakin mulla on kestokassillinen lahjoja paketoituna jouluksi. Meen joulunalusviikolla sitten sukulaisiin vierashuoneeseen.

Saattaa tulla inspiraatio järjestellä jotain mun kamoja noihin pariin lidlin kolmekerroksiseen valkoiseen kärryyn, laittaa yhteen kamat kylppäristä ja toiseen askartelujuttuja tuosta pöydältä. Melko sotkuista on. Laihduttaakin saisi vaikka yrittää taas, ettei paino nouse joulunalkua ennen.

laitapa aivot hommiin, sille jalustalle joka ennustaa mitä ensi elämässäsi et pysty olemaan näkemättäkään, vai onko kallossasi reikä

Vihdoin, sain Koreasta postia. Elokuussa lähtenyt. Katsoin dokumenttia brittipariskunnan rakkaustarinasta median pyörremyrskyn sisältä. 

Pääsin töistä niin huvikseen vastasin yhteen puhelinsoittoon haloo tai hello, en oo varma enää mistään. 

Ei kertonut nimeänsä, en tunnistanut firman nimeä, vain että olin hakenut niiltä jotain bitcoin lompsaa, en ollut verifioinut tiliäni ja mulla olisi jokin tervetuliaisbonus... Sen verran kuulosti skämmiltä, että sanoin että mulla jokunen dogecoin enkä aio sijoittaa enempää kryptovaluuttoihin... toivottavasti sai nauhalle.

Hassuinta oli että se kysyi kajsabl:ää, nielaisi ne loput mun nimestä ja sit sanoi "kitujainen" nopeasti kuin hän olisi lukenut sujuvasti viimeiset kymmenen vuotta päivittäin tätä blogia... excuse me, no.

Oon vetänyt kermaisia profiterolzeja varmaan muutamalla sadalla kalorilla ja kähvelsin tikkareitakin. Harmittaa nyt kun ei tuonut omana nimipäivänä mitään, eikä edes synttäripäivänä. Loppuvuosi onkin sitten jouluihmistelyä eikäku

70 vuotta kuningattarena etkä muka ole sanonut perheesi nuorimmille muksuille "täten käyttäydyt tässä perheessä". Sama kuin jos et olisi saanut kymmentä käskyä, nähtyäsi ja ennakoidessasi, edeltäjien kiellettyjä noloja osoituksia että olet ihminen tai siis hillittyä ja mitä pakata mukaan jos sattuisi nähdä– palavia pensaita... Pääsin kakkosjakson puoliväliin ja tämä vetoaa jo tunteisiin. Eronneet vanhemmat plääplää, samaa kakkaa miksi selittää etteikö joku tuntisi oloaan turvalliseksi khyl

Aihetunnisteet mun työkokeilusta varmaan lyhyt nopea ajankulu... LinkedInissä en keksinyt mitn titteliä siihen niin pistin "Print Technician". Microsoft omistaa sen saitin jos en väärin muista että joku nainen sen olisi perustanut, mutta seuraa dataa eikun rahaa, tämä pitäisi koko kapitalismi rajusti puuttuen asioihin kyl saada kasvut hidastuu, ja hävikit loppumaan, parempi jos oltaisi kulutuksessa miinuksella ja negatiivisella, mutta sen mikä ihminen ottaisi ei kyl mikään antaisikaan.

voi luojamme joulupukkimme, pelasta pierullasi meidät pahasta

Olin poissa kotoa, leiriytymästä, kuusi tuntia pitkin urbaania jouluista maisemaa. Ostin uuden lilan pipon kun edellinen on hukkunut jonnekin täällä. Ehkä se löytyy ensi keväänä kun siivoan. Saatiin limpparit pepsi maxin ree'stä avattuina. Se piristi vähän ja nopeutti mun pissahätää, eli yhteensä reilu litra tuli vedettyä cokiksia sen lisäksi mitä kotona jo nauttinut... en ole avannut jääkaappia tänään edes. Siellä olisi kai jotakin ruokaakin, eikä ikinä tule multa hävikkiä. Perinteet kyllä muuttuu... söin edellisestä leffapelistä, voittamani hot foodin eli isot nachot salsalla ja sit poppareita keskikokoisen combon... kinusin kaksi toffeeneliötä leffakumppanilta. Me nähtiin Violent Night. Huvitti kun toinen nauraa kaikelle väkivallalle, siinäpähän käsittelee, miehistä aggressiivisuuttaan. Mutta joulupukki sai takaisin "ho ho ho":nsa ja muutenkin se oli melko ennalta-arvuuteltava. Tosin näin lapsena Bad Santan. Sekin oksentelee sinne tänne ehkä. Saisi kyllä olla historiallisesti oikeita, eikä jotain hollywoodisoitua tarinaa. 

Siinäpähän olisi, kansan oma itsetunto korkealla– jos mikään noudattelisi oikeaa kaavaa.

Yksi rouva sanoi nähneensä vain hyviä elokuvia, en tiedä mitä menivät katsomaan, mutta 2020 viimeksi se mistä mainitsivat nimeltä suomalaiselokuvan josta en ole ikinä kuullutkaan. Google ohjasi mut traileriin, mutta en saanut siitä mitään selvää, ihan kuin se olisi puhuttu roomalaiskatolisella latinalla ja kirjaimet jotain kreikan aakkosia... niin vanha paska. Mustavalkoelokuvat ehkä kalpenisi. 

Tein TikTokkeja ennen lähtöä ja mulla oli kauhea kriisi mitä puen päälleni. Toinen oli ihan jokapäiväisissä vetimissään keskellä päivää. "Mitkä meikit?" No joo, ei suomessa ole deittikulttuuria. Se ihme kyllä maksoi liput meille, nekin tarjouksessa eilen. Jos mä olen kitupiikki, niin en edes ole kovin hyvä siinä verrattuna niin moneen. Ruokajono ulottui nurkan taakse, ja moni viettää joulunsa yksin jne. Ehkä ne on niiden valintoja, ja kenenkään ei tarvitse uskoa joulupukkiin.

Kävin suihkussa, meen nukkumaan, huomenna viimeinen työkokeilun vuoroni ja sitten... ehkä ...viikonloppu... *ei ole mikään ennustaja*

Horoskooppisi näkyy päällepäin "kaikessa" mutta en jaksa syventyä, miksi toiset piristyy aineettomista asioista tunnesiirtäen oman valinnanvapautensa joka ainutkertaiseen värähdykseen

Nyt meikä höpötti töissä kaikenlaista. Nukuin ehkä tunnin, ja hädintuskin oli mitään mistä herätä joten melko automaatilla lähdin käyntiin. Huomenna olen luvannut lähteä elokuviin pojan kanssa. Otin tunnin nokoset... olen syönyt kinkku-juusto juustosämpylöitä ja vetänyt lusikalla jotakin kinuskitahnaa kovana, ja vähän limsalla huuhtonut alas. Telkkarista ei oikein mitään tullutkaan.

Olen lämminverinen, siis en palele mutta haukotus tarttui työpariin ja kilpaa oltiin tekemättä mitään puolitoista tuntia tehokasta työaikaa. Näytettiin kiireisiltä, huulet liikkui ja kumilenksut lens. Sen tulee ikävä mun kanssa taittoja. Täytyy myöntää, että olen kyllä ihan pro jo käsittelee kaikenlaista paperia, vaan ymmärtää vähän materiaalia. Pakkasin silti kotona jotain joululahjoja ja se ohut kakkapaperi oli revetä koko ajan eilen. Eilen oli itsaripäivä todellakki... kuuntelin joulumusaakin puolituntia ja yhden kortin sai lähteä postii ulkomaille, vaikkei mulla joulukorttia olekaan.

Äkkiäkös sitä omat painovalmiit tiedostot, duunaisi millä vaan mun Adobe ohjelmistoilla jos jos kaipaisin painotuotetta itsetehtyy, mutta mikä se volyymi ja formaatti olisi kuitenkin... olisiko se yksi juliste seinälle vai jokunen kymmentä omista taiteiluista joulukorttia mitä sitä sitten tekisi jälkipäät itse, ei se kyllä halpaa ole tuo painaminen, kun oon sit tottunut tilaa jostain mistä niitä tuotteita voi enemmänkin itse personoida jollain mihin vaan ladataan kuva ja valkkaa määrät.. turhaakin saa ilmaiseksi, pöllin jokusen pahvinpalan ja yhden ikivanhan kynän ja melkein ylimääräisen söpön tarra-arkin.

Höpötin ainakin astrofysiikkaa viisaammakseni. Sitä se oli. Ilma joka hengitetään on jo käynyt jonkun keuhkoissa, ja dinosaurukset jossain taskussa eloperäistä ainesta muovautunut öljyksi ehtymätöntä luonnonvaraa. Kaikkihan tätä tietoa pitää kämmenellään!!! Aina kun mä alan selittää jotain tieteen kuvalehden artikkeleita niin heti nousee ainakin viisi päätä kääntyy korvat hörölle mun suuntaan. Ehkä mulla on yllättävän miellyttävä ääni silloin kun jaksan sitä käyttää.

Niin, se uusi tuttavani aamusta venatessa nysseä höpötti jotain ihmeellistä eilisestä täysikuusta... ehkä sillä on ollut joku viime kuukauden kalenteri edelleen, seinällä vaihtamatta, ja siitä kattonut. Moni asiaa selviää kun katsoo ulos itse taivaalle pitääkö kuuhulluus paikkansa. Viimeinen päivä ylihuomenna. Täysillä loppuun vain.

Silmät jotenkin kärsineet kaikesta ruutuajasta. Kirjoitus tulee ihan väärin ja epäkiinnostavasti... pitäis vissii alkaa tehdä väliotsikoita. Minun haastatteluihin ei journalismistiikan lait päe. Se on vissi mitä näkee tekevänsä seittemän vuoden päästä. Tarpeekseni. Itsetutkiskelua. Jos muut ei tiedä kuka mä oon, niin ainakin itsevarmuutta ja itsetuntoa ei pysty opettaa vaikka kuinka olisi iänikuinen oppija, mitä!

Mutta siis tungin nyt otsikkoon jotakin kun se kolleega on kiinalaiselta vesi+heppa ja myönsin stalkanneeni sen facebook profiilia minuutin eikä siellä edes mitään julkista ollut. Toinen heppa on terästä ja toinen tulta, yksi puuta tai maa merkkiä, mutta tuolla vielä elämä edessään nuorella. Käyn sudokua mielessäni ihmisten horoskoopeilla edelleen. Useammin täytyy kysyä syntymävuosi varmuuden saadakseen. Eikä ne horoskoopit ole kuin hupia ja hauskuutta, mutta että tietää varoa apinoiden rakkautta ja rottien rakkautta rahaan ja lohikäärmeiden ihanuutta ja sillä viissii. Lempparibändini laulaja on muistaakseni hevonen, joten jaksan sydän kiitollisena kuunnella sitä grungea. Ihmisen musamaku kehittyy tietyssä iässä ja mulla se oli silloin 2002??

Enkä edes muista bloggasinko eilisistä citykaneista ja ketuista. Ajatuksia on niin paljon, että sydän jaksaisi jakaa –mutta silmän verkkokalvot on jo palanut loppuun. Sitäpaitti ihminen pystyy vähän säätelee ruumiinlämpöään vaikkei nyt mikään vaihtolämpöinen, mutta asteen pari, alle puolitoista. Luin hoitsun kirjasta eikä se uskonut mua ja löysin vielä kohdankin. Sen pituinen se. En tiedä... pitäisikö ehkä olla jokin varoitus blogissa etten ole oikeasti mikään, öö, neuvonantaja kellekään missään asioissa. Oikeasti nämä ei ole kenenkään mielipiteitä. Ne vaan sopii kuin kieli rautakankeen pakkasessa. Oi, rakas sulatusuuni suomenkieloiseni jota ihan liiiiikaa jaksa edistää sivistää keksiä uutta mutsis oli

ynnä muuta semmosta ilmaiskappaletta sitten sivukaupalla :/ uusia lakeja on kyl säädelty.. kuka säätäisi meitä olemaan kansalaistottelemattomia?

Koska me nähdään taas? *pus* En tiedä

 Nopea ja helppo (talvi)renkaanvaihto. Ehkä se nyt iskee mun äidin. Ei noista sioista koskaan tiedä. Mun itsenäisyys on todellakin pilattu. Kannattaa varoa mitä toivoo!!! Ja ikinä ei kannata mitään apua pyytää jos ei ymmärrä ongelmaa!!!

Mutta joo, päätä särkenyt koko päivän on ja off. Huomenna takasi kangistuneisiin rutiineihin. Käytiin kaupassakin äidin kanssa. Kuulemma tällä kertaa se juoksi mun perässä. Tai no, en kuitenkaan juossut karkuun tällä kertaa. Se nyt vaan oli iso kauppa. Ekaa kertaa olin liidelissä, ainakaan tuossa kaupassa. Käteen tarttui mantelipullat, pötköt, kakut, herkkujuustot, brittisuklaat ja vaahtokarkit. Toisaalta saisi kuitua, jos dippaisin varsisellerit mutku en kyl tänään enää syö yhtäkään nollakaloria.

Känny kätee ja selhviee nykynuorisoo

Melko varma ,presidentti kaivoi nenää kun muut hiljeni musiikkiin. Ja sitten sammuikin mun telkkari ilman mitään varoitusta, mikälie virransäästö. Se oli perinteikäs. Noi juhlat kestää niin kauan, että uutisetkin on kuin mainokset jne

Jos vaikka menisi kohta nukkumaan. 12 tuntia sitten tuli Kauniit ja rohkeet... olisipa mummeli niin ei tarvisi niin paljo nuksimista.

Mut hei, sain vietyä pahvit ja kolme pussia roskia. itseään luovivaa itsenäisyyttä ja muuta homeostaasia vaan kaikkialle joujou.... mä heitän mun someprofiilit mäkeen!

"It doesn't happen"

 My standard English isn't good at all. My Finnish also suffers from the bilingual thinking problematics. You don't need to AI this for me at all. Stop assessing or analyzing me!! My memories are not basic!!!

I don't feel for you. Why be friends with fatphobics who just have this preset idea of how everyone should think feel and look like, even though "normal" is a lie and BMI was only based on a hundred men's average weights. It's too problematic everywhere yet doctors are all the same, want to keep you being the patient for life.

Feeling good because I am perfect just the way I am. I was surprised to wake up a bit lighter after a good rest. Brain is a machine that needs a lot of turning off to work...

Beep beep, everywhere pathetic lonely lovesick women, and men have nothing but disappeared a long time ago extinct.

ANYWAY, I woke u p pretty happy this morning! Realized how much braindeadness I'd got, tweeted about my unhealthy relatioship to my phone (almost battery dead itself) after turning off my new alarm in the other room which lights up preventing depression (?) I can't believe I dozed off on the couCh/sofa so longggg

I was so hungry, I ate a watery orange and proceeded to chat on whatsapp, take photos of my chords coming from the holes in the walls while it was in the microwave for an automatic set of time I just key typed in

Anyway, the lingonberry jam on spinach pancakes wasn't unhealthy though being processed food... Finland is super healthy on it's food. I have traumas about the food and how the packaging is same still for decades when I had to heat it up myself when mom was at work etc but it works... Now I just need some hot chocolate... I haven't opened my tea advent calendar yet. Yogi is a brand I used to buy a lot from this "weigh'n'pay" bankrupt stores and get free mugs but I don't have left many of those glasses... yogi makes assortments of teas

But yeah why I started this post was, I tried some open AI tools'd because of TikTok recommendations for me. Why? Why? You are not supposed to post screenshot on blogger so I can't show what I did with the examples. It basically told me it can't generate original content for me. That's how good it knows it's limitations. As do I?

Kaikki on liian hyvin eikä mikään liiku, tule pilaa itsenäisyys, ole hyvä kakku

Jokin häiriötekijä olisi kiva. Teki mieli lämmintä ruokaa ja sitten muistin, että kävin kaupassa ja mulla on tuorepastoja. Poltin vähän kieltä. Söin juustosämpylöitä kinkulla ja juustosiivuilla lisäksi ja paketin Quality streetiä, joten ähkyä tekee. Vedin juotavan päärynäjogurtin heti kaupan ulkopuolella, mutta aamupalat jäi. Menin vähän töihin ja palasin kotiin, juoksutettiin minua. Oliko hieman lapsellinen ja ulkopuolinen olo.

Mietin välillä edelleen sitä yöllistä liveä mitä katsoin monet tunnit. Tarkemmin ottaen mun julkkisihastusta toisella puolella maailmaa. En väittäisi että olisin rakastunut, koska suojelen silti mun herkkää minää, mutta toisaalta ei se olisi poissuljettu jos se ei tuntuisi stalkkaukselta. Ties mitä kuvittelen päässäni, enkä osaa pukea sanoiksi.

Onko mahdollista olla jo kuumia aaltoja... ei kai nyt vielä pariinkymmeneen vuoteen... toisaalta olisi kiva jos en olisi tilannut 75 dollarin teepaitaa, niin olisin saattanut varata hotelliyön kylpyammeella.

Oikein nukkumisestakaan tule mitään. Otin herätysvalokellon käyttöön. Olisi ollut kyllä hieno ilma mennä luistelemaan. Pitäisi ehkä lukea kirjaa vaihteeksi. Pelata mun uutta pokemonpeliä. Ottaa uudestaan suihku. Kotihommaa tehdä joku pieni, viedä roskat vaikka. Vaikuttaa vähän siltä, että en saa mitään aikaiseksi. Onneksi en helpolla kulkeudu kaidalle tielle. Tätä se tylsyys teettelee kun mielenterveyskin on jotain a(i)vohoitoa.

Tunnissa voi vaikka katsoa tunnin takkatulta jos tylsäksi elää

Yksi lapsilta kielletty kirjoitus täällä on, ja löysin anonyymin kommentin perusteella sen. Ei edusta mun yleistä tapaa kirjoittaa. Selasin tiktokkeja kauas taaksepäin mun profiilista kun en saanut oikein unta, ja ilmeisesti pitäisi ehkä jutella mun suomalaisyleisölle. Toisaalta ei mulla ole aikaa tehdä niitä. Duettoja ja sun muuta höhlää. Luulisi että sitä on jo tarpeeksi itsensäkehittämistä (ei koskaan). Hakuammuntaa koko blogi... en jaksa miettiä. Hengitän raskaasti, pitäisi joskus nukkua unilaitteen kanssa, että saisi oikeasti lepoa. Katkokset huoh. Ja sitten mä eilenillalla varmaan sekosin vähän kun aloin miettiä liikaa vanhoja juttuja. Mulla on aina ollut ihastuksia tulilohikäärmeisiin, jotka on syntynyt -76. Kaksitoista vuotta ikäeroa on silti liikaa. Eikä mikään takaa, että mä kiinnostaisin niitä. Siitä on kaksi vuotta, kun viimeksi ollut menkat tai että en olisi steriloitu ettenkö voisi tulla raskaaksikaan pistää miesten geenejä etiäpäin joten ihan turhaan olen olemassa, täytä sitä velvollisuutta ollenkaan. Vaikka palvelus onkin ihmiskunnalle. Kaikessa tässä valossa siis, enää jokunen hassu lyhyt vuoro työkokeilua ja sitten jouluteloille pääsisi. Näihin näppäimiin ja pelottomiin vuorovaikutuksiin. *tähän rimmaava vitsi mun hiuksista* krunts skräts kauheaa olla näin vaikea ihminen mutta pääsee minusta helposti eroonkin. Senkus viiltää tunnesolmut auki occamin partaveitsenterällä, eli selitys joka takaa mielenrauhan on yleensä helpoin eikäku, niin montaa tapaa olla väärässä.

Kukaan ei tee sääntöjä, koska jos niitä noudattaa niin ne on vain ihmisten tekemiä joten tempaisen poikki ja pinoon, jos mitään ei ala kuulua. *mutinaa luvuista ynnä muista vollotuksista* Toi on jo ties kuinka mones herätys tänä aamuna luurista. Laitan niitä mielivaltaisesti liikaa, ja pitäisi rauhoittua.
Minäkö kelaisin jotain no en varmaan ikinä. 
Pitäisi laittaa itsensä lataukseen seinään.
Lauseet lyhenee ja päivät on pitkiä. Ellipsin muotoinen rata kivimöykky, ratsastaa avaruuden helmoissa roihuavaa tulipalloa, me siellä sivussa. Halki menee näkymätön coctail tikku sivuttain, ja patonki kelpaa melkein ravinnoksi niille jotka kenties magneettikenttää aistii ja sen avulla, matkaa nuo onttosulkaiset siivekkäät. Lepakoiden sävelkorva. Kaikki muu elämän piirissä, jolla ei ole osaa eikä arpaa ihmisen aiheuttamille vahingoille ja tuhoille jotka vaikuttaa miljardien elämään... jotkut yhä kieltää ettei ilmasto muutu... jos väistöliikettä ei tehdä niin suostumme radalta, ei ole vettä, on vain saasteita, katastrofeja, sukupuuttoa, roskavuoria, jättihyönteisiä ja tuhoeläintä. Pedot kuten jääkarhut nääntyy muiden rinnalla ensimmäisenä. Sä syöt ja talletat sitä bitcoinia tulevaisuutta varten koska arvostat enemmän valuuttaa, pelkäät menettää jotain omaasi. Sä voit omistaa maata vaan mutta kuuletko sä suden huudon täydenkuun, ja lähimpien eksoplaneettojen nimet tai auringonnousun marsissa... me ei kuuluta noihin paikkoihin paitsi varjoina

Sinulla ei ole yhtään viestiä! Palvelimemme tuntevat olonsa ulkopuolisiksi.

No nyt! 7,77 gigaa sähköposteja kadonnut hornan tuuttiin 2005 lähtien?? Jos internetillä on jotain mua vastaan niin kertokoon sen heti!

Pending magic...

Do what ye will, ain't it harm none. Already forgotten, forgiven, and stopped doing it all wrong!! I'm a bundle of emotions but I can sleep it off, dream it on, dance-off the whole world by turning my back on everything<3
Principles and rules are for other people. Not too adamant probably. Sometimes you wonder what the hell you expected.
Not sure where to go today or what to do coz my friends are busy elsewhere. In case of emergency, only trust yourself, as nobody's going to save you :3 Terrible horrible rough tough, difficult... "why is it always me who has to fall into the chocolate?" –Barbabeau in the Christmas comic I had as a child ;D
I was not going to post today. I paid google 2,2 eur this morning for bloggeradmin@kitujainen.com although I wasn't supposed to be billed in forever, just like have a discounted version... and I don't even know what I'm getting excactly... my blog??
SIGH. After it's got darker I will burn some candlesticks. I'm unable to think about Christmas presents currently. Hopefully all's well that turns out okay 8)
Sad sad music always playing when I'm alone. I don't use a lot of electricity. No chance of heating up gadgets, if they're turned off... anyway I'm not built different, just an average student and teacher's pet 6_6
Boys be gone from my sight, wait until I'm a cougar uWu
*scratches head under beanie in frustration* too much time, too bad at estimating. Did I mention my fav boardgames is Cluedo, but it's not a 2-player game? Somebody always did something and mysteries to be solved, you can't lie but you can mislead ::O


Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland