Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

perjantai 30. joulukuuta 2022

Virukset kilvan leijailee

 Tämä on vähän rankkaa. Ääneni tulee jostain manalan/tuonelan porttien takaa, jos edes keksin sanottavaa. Striimasin selainpeliä hetken, mutta sitä ei katsonut kukaan silti. Mitähän tuota keksisi pelata. Eilen laitoin chromecastin uudestaan päälle, jos haluaisi telkkarista katsoa jotain. Ainakin loput Matildat katsoin, ja vähän järjestelypornoa. 

Olen pessyt koneellisen pyykkiä ja ne pitäisi laittaa kuivumaan. Nukkuminen on melko rauhallista, ja pystyn nenän kautta hengittää mutta valveilla en niinkään. Kävin aamulla suihkussa, mutta en tiedä sitten hygieniastani sen tarkemmin. Ei auta laittaa käsidesiä nenään, juoda valkaisuaineita, ei se kovin tervettä ole. 

Tulevaisuus ilman näitä aisteja ei kovin houkuta. En ole laihtunut edes mielestäni paljoa, vaikka ruoan määrää on vaikea arvioida. Maha saattaa olla aivan turvoksissa, enkä koe olevani täynnä vaikken enempää söisikään. On mulla uudeksivuodeksi nakkeja ja perunasalaattia.

Löysin Warner Brosilta jonkun läppärin taustakuvan siitä kylästä, joka on Tylypahkan laitamilla. En vain muista enää siitäkään miljoonan sanan saagasta paljoakaan, vaikka lukaisinkin pari kertaa läpi kaikki ne suomeksi ja englanniksi paitsi neljännen. Ensi vuonna tulee jokin Legacy peli switchille ainakin...

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy