ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

perjantai 30. joulukuuta 2022

Virukset kilvan leijailee

 Tämä on vähän rankkaa. Ääneni tulee jostain manalan/tuonelan porttien takaa, jos edes keksin sanottavaa. Striimasin selainpeliä hetken, mutta sitä ei katsonut kukaan silti. Mitähän tuota keksisi pelata. Eilen laitoin chromecastin uudestaan päälle, jos haluaisi telkkarista katsoa jotain. Ainakin loput Matildat katsoin, ja vähän järjestelypornoa. 

Olen pessyt koneellisen pyykkiä ja ne pitäisi laittaa kuivumaan. Nukkuminen on melko rauhallista, ja pystyn nenän kautta hengittää mutta valveilla en niinkään. Kävin aamulla suihkussa, mutta en tiedä sitten hygieniastani sen tarkemmin. Ei auta laittaa käsidesiä nenään, juoda valkaisuaineita, ei se kovin tervettä ole. 

Tulevaisuus ilman näitä aisteja ei kovin houkuta. En ole laihtunut edes mielestäni paljoa, vaikka ruoan määrää on vaikea arvioida. Maha saattaa olla aivan turvoksissa, enkä koe olevani täynnä vaikken enempää söisikään. On mulla uudeksivuodeksi nakkeja ja perunasalaattia.

Löysin Warner Brosilta jonkun läppärin taustakuvan siitä kylästä, joka on Tylypahkan laitamilla. En vain muista enää siitäkään miljoonan sanan saagasta paljoakaan, vaikka lukaisinkin pari kertaa läpi kaikki ne suomeksi ja englanniksi paitsi neljännen. Ensi vuonna tulee jokin Legacy peli switchille ainakin...