ihmisoikeudet

Omat maailmani taas

Mulla on likainen olo. Olen nukkunut koko päivän. Sen verran kirjoitin eilen. Tänään oli pakko nousta, kun tuodaan jotain bataattihässäkkää ...

Translate

keskiviikko 28. joulukuuta 2022

2+0+2+3=7 fuck this

 Manifestoisin itselleni takaisin maku ja hajuaistin kiitos... Yritin eilen haistaa teepuuöljyä, tai mitälie. En kyllä haistanut kuin vähän märkää. Edes sammuttamistani kynttilöistä en haistanut mitään savua. Laihdun kun en oikein syö. Kyllä mä tunnen kuumaa ja kylmää, kuulen, tuntoaisti on tallella ja näenkin jotain, mutta muuten on kyllä aistit poissa. Tämä on siitä vaarallista, että pysyykö hygienia, saako puhdasta vaatetta päälle. Luin että vaatteita pitäisi ulkona tuulettaa.

Tässä voi mennä viikkoja tai vuosia. Kohta edes muista miltä asiat tuoksui. Sekin on yksi aisti jonka avulla rämpiä, läpi tätä maailmaa.

Näin unta melkein jostain muuttamisesta taas, mutta siellä oli mun nuoruudenrakkaus yksipuolinen jonkun naisen kanssa työskentelemässä jotain, sekä veljen hylly, ja paljon mansikoita suuressa pakastimessa kun pyydettiin ruokkii niitä enkä tiennyt mitä tekisin. Harry Potter ja Pokémon pelejä, tai itsetuntoaan ei voi tarjota lautasella.

Söin mikrossa lämmitetyn pakastepitsan ja loput toffeekonvehdit ja katsoin Witcherin alkutarinan netflixistä... Ihan hyvä tarina seitsemästä soturista :P

Päiväunessa menin rahan takia naimisiin. Sillä oli poika. Asui asuntovaunun tapaisessa, ja tapasin ne jotka oli järjestänyt sen avioliiton ja mun tavarat uuteen kämppään. Tavallaan se oli jotain tukholma syndrooman kaltaista, että hän opettaisi mulle rakkautta koska tarvitsen jonkun ja silleen muka. Sitten heräsinkin kyllä ja jäin pohtii tuota unen merkitystä siis.

Joku mies on tekstaillut mulle tän aamun, mutta ilmoitin vain "koronassa" enkä muuta. Niiden täytyy olla jotenkin vähä-älyisiä tai vammaisia jos viestittelevät minulle. En ole mitään seuraa etsimässä.