Jos valoisa aika peittää näin hyvin sairauteni niin mitä tästä eteenpäin?

Miten voi olla näin tyhmä! Uusi patti nivusissa tai oikeastaan kaksi eli nyt kolmas. Sen lisäksi oikeassa pikkuvarpaassa jotain mikä näyttää...

keskiviikko 28. joulukuuta 2022

2+0+2+3=7 fuck this

 Manifestoisin itselleni takaisin maku ja hajuaistin kiitos... Yritin eilen haistaa teepuuöljyä, tai mitälie. En kyllä haistanut kuin vähän märkää. Edes sammuttamistani kynttilöistä en haistanut mitään savua. Laihdun kun en oikein syö. Kyllä mä tunnen kuumaa ja kylmää, kuulen, tuntoaisti on tallella ja näenkin jotain, mutta muuten on kyllä aistit poissa. Tämä on siitä vaarallista, että pysyykö hygienia, saako puhdasta vaatetta päälle. Luin että vaatteita pitäisi ulkona tuulettaa.

Tässä voi mennä viikkoja tai vuosia. Kohta edes muista miltä asiat tuoksui. Sekin on yksi aisti jonka avulla rämpiä, läpi tätä maailmaa.

Näin unta melkein jostain muuttamisesta taas, mutta siellä oli mun nuoruudenrakkaus yksipuolinen jonkun naisen kanssa työskentelemässä jotain, sekä veljen hylly, ja paljon mansikoita suuressa pakastimessa kun pyydettiin ruokkii niitä enkä tiennyt mitä tekisin. Harry Potter ja Pokémon pelejä, tai itsetuntoaan ei voi tarjota lautasella.

Söin mikrossa lämmitetyn pakastepitsan ja loput toffeekonvehdit ja katsoin Witcherin alkutarinan netflixistä... Ihan hyvä tarina seitsemästä soturista :P

Päiväunessa menin rahan takia naimisiin. Sillä oli poika. Asui asuntovaunun tapaisessa, ja tapasin ne jotka oli järjestänyt sen avioliiton ja mun tavarat uuteen kämppään. Tavallaan se oli jotain tukholma syndrooman kaltaista, että hän opettaisi mulle rakkautta koska tarvitsen jonkun ja silleen muka. Sitten heräsinkin kyllä ja jäin pohtii tuota unen merkitystä siis.

Joku mies on tekstaillut mulle tän aamun, mutta ilmoitin vain "koronassa" enkä muuta. Niiden täytyy olla jotenkin vähä-älyisiä tai vammaisia jos viestittelevät minulle. En ole mitään seuraa etsimässä.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy