ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

sunnuntai 25. joulukuuta 2022

Joulua että pätkähti

Joululahjaksi tuli: super leffalippuja (4), 200€ käteistä, 150€ lahjakortti ässään, pusero ja pari huivia ja kylpypyyhe, setti hygieniajuttuja, pari konvehtirasiaa(dumle&niitä alkoholillisia) musta hiuspanta sellainen minkä kaverikin kutoi mulle joskus pinkin mutta kaupasta, kirja englanniksi, 9litraa pepsi maxia

Sen lisäksi tuli flunssa. Olin ilman takkia tupakalla ja siellä oli -7 astetta.

Itse annoin pari japanilaista veistä, aika monta kirjaa, jotakin tilpehööriä mutta ehkä eniten panostin mihin ne oli pakattu, ja sillä yhdellä lahjakortilla käytiin hakemassa tollanen powerpankki. Niin ja koissuli sai lelun ensimmäisenä. Se osasi repiä lahjapaketteja. Sopivaa virikettä sille. Kävi monet kerrat tarkistamassa lahjat vieläkö jotakin olisi revittävää. Pidettiin yksi kilpailu, kun telkkairsta tuli jokin 1-2 vuotta sitten katsottu jo kilpailu laulajien joulubiiseistä, joita arvata.

Bestis laittoi viestin, että sen synttärinä sitten juhlittaisi vielä. Mulla on sitä seuraavana päivänä kyllä aika terveysasemalle. Mutta pitäisihän tässä labrassa käydä, vaikka eilen olisi edes ollut labrat auki tuskin, mitä se oli siihen laittanut jouluaaton että menisi silloin.

En jaksa edes miettiä mitä kaikkea tuli syötyä. Tänäänkin on vielä jouluruokaa, kinkkuja laatikoita huomennakin. Vähän viiniä ruoan kanssa ja konjakkia tai jotain kahvin kanssa. Riisipuuroa, juustoja, suklaita, limpparia, tähtitorttuja.

Glögi varmaan jäänyt puuttuu vielä. Litran ostin joskus itselleni ennen joulukuuta.