Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

torstai 29. joulukuuta 2022

Mikä järki

 Minä kun olen koronapositiivinen(testissä käymisen taksimatkat meni 50e), niin sitten jotkut perheenjäsenet kävi hakemassa mulle postista tuon Influensterista arvostelua vastaan saadun imurin. Paketti oli 7,5 kg, tuli ulkomailta. Nimeltään™ Green force Classic. 

Olen samoin saanut kahdet elite jabra 5 kuulokkeet ja tuon Dymon© tarralapputulostimen.

www.influenster.com/r/9679259

Imuri veti niin hyvin, että piti ihan vetää sieltä ulos kuin taikuri hatusta yksi kaulaliina sekä sukka. Se oli hauskaa. En tiedä yhtään mitä noi osat on nimeltään, tai miksi siinä on asetus matolla imuroimiseen, kun en ymmärrä imureiden sielunelämää– mutta ihan täydellinen kyllä klassiseksi imuriksi, eikä edes äänekkään oloinen- sain imuroitua lattioilta välipalat

Toi ne sipsiäkin ja jotakin ruokaakin. Mulla ei ole niitä haju ja makuaisteja vieläkään, mutta erotan mä suolaisen jotenkin. Olen käyttänyt vain suuvesiä viime aikoina. Sitä ei halua alkaa haista, että pitää hygienian kunnossa mutta yöhikoilut ja hs patit reidessä stressistä... Olen pelannut twitchiin jotakin streemiä ja mulla oisi .mov tiedostoja koneella. Täytyy kattoo mitä ne on syönyt. Sain uuden ajan viikon päähän mun pitkäaikaissairauden hoitoon, vaiks se pitäisi 4vk välein laittaa. Tuskinpa mä sekoan kun en ole ikinä huomannut psyykenlääkkeistä muuta kuin huonoja sivuvaikutuksia.