ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

tiistai 27. joulukuuta 2022

Amerikkalaiset: Älä tunne itseäsi tyhmäksi, koska (geolokaatio)(vertaus)(oma kokemus)

Säästyin tosi kauan kulkutaudilta. Tätä ensi kertaa nyt. Eikä sitä kaupungissa ollutkaan paljoa. Tuntuu vaan tyhmältä, että sain sen jossain pikkukaupungissa... en tiedä mistä, olenhan voinut kuulemma olla kantaja kuukausia. Lähdin heti kotiin. Sain mukaan yhden laatikon rippeet, ja muutaman kinkunsiivun, jogurtin ja kermaviilin.... Tosin söin eilen ehkä kaakaota vain maitoon sitten enää kun sain matkatavaroita vähän purettua vielä illalla. Kävin kuumassa suihkussa, palelsi, yöllä hikoilin, kuumetta ei taida olla, mutta ääni on mennyt käheäksi, nenä tukossa. Vasta nyt alan ehkä räkää yskiä pois, ihan kuin tämä olisi vain flunssa. Se kotitesti nenästä oli kyllä positiivinen. Vituttaa vain, kun räki jouluaattona aivasteli perheen kanssa ja rämpi siinä eteenpäin ekstra ponnistellen. Joku vanhus joka pesi mun pyykit ja ruokki mut, oli ainakin ollut saamatta tätä, mutta onhan se pitänyt vähän muhun turvaväliä.
Aika selkeästi se raskaustesti kyllä parissa minuutissa teki sen tokan viivan. Nenä on sellainen pöpöjen lisääntymisalue kyllä. Ei oikeastaan pitänyt kirjoittaa koko taudista mitään jos sen joskus saa. Mulla on 4 rokotettakin. Edellisestä on kyllä jo jokunen kuukausi...
Huvit: Katsoin netflixistä Witcherin tarun verialkua, ja Kummat Otukset vika tuotantokauden vika jakso näkemättä loppuun. Se kyllä loppuukin tilaukseni varmaan tänään. On sitten jokunen tunti äänikirja tarjousta taas.
Otin 4:nnen masennuslääkkeen tänä aamuna, noh, äsken. Jos se alkaisi piristää yhtään, mutta lepäsin kyllä tahalteen vähän pidempään kun heräsinkin jo viiden maissa. Unia on tullut katseltua. Suu on kuivanut. Vessassa käynyt. Lihonut en ole yli 124 kilon. Unilaitetta ei ehkä saa käyttää jos on kipeä, mutta en ole varmuuden vuoksi käyttänyt.
Uni oli aika romanttinen, ja tunsin sen mun unessa olleen poikkiksen nettimaailmasta. Eka tällainen uni siitä tyypistä muistaakseni. Lunta tulee tupaan, olen karanteeneissa yksin. Mitenköhän tämä sitten pitkällä tähtäimellä vaikuttaa.
Ylihuomenna pitäisi käydä terveysasemalla ottamassa mielialalääkityksen kankkuun. Oiretta riittää, mutta onko tämä ollut mulla jo kovin pitkään, en osaa sanoa tartuttavuudestani sen kummemmin. Edellinen flunssa ei ollut covidia. 
Elämäsi on vitsi: Ehkä tämä virus mutatoituu meissä ja sitten saa sukunimen mukaan uuden nimen heko heko. Tai siis kun setä tajusi tehdä testin ja oli positiivinen.
Typerä sitä täällä kotona on potea ja levittää enää tänne, ettei sitten pinnoilta saa vielä uudestaan, en tiedä miten se menee, mutta... sai sitten kiinni minutkin, ja saa varmaan jokaisen jolla ei ole jotain syytä suojella muitakin kuin itseään!