Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 29. marraskuuta 2019

Määräaikaisesti päättymätön bloggaussopimus itseni kanssa vuoteen 2042

Käytiin ovella myymässä tuulisähköä. Samalla kysellä mun sähkölaitoksen lähisähkön hintoja kun olin saanut jonkun tarjouksen (joka päättyi jo) mutta olin sen lunastavinaan ei vain tullut mitään varmistusviestiä...
338e meni 2henkilön sähköihin vuonna 2018 ja kun asunut yksin niin 172e koko vuonna. Onhan se nätti summa, ei siinä. Pitäisi pieraista jostain velkajärjestelyyn 600e. Makaronilla elän siis jo.

Stressaa tämä. Ehkä vain jatkan pelailua puhelimilla kun ne vuorotellen on latauksessa.

torstai 28. marraskuuta 2019

Kolmen sekunnin kirjallisuuskysymys

Kidusruoho ja Luuran-Koko kotitehtäviä mä vain teen worldofpotter.eu sivustolla. Mun hahmo Kendra Washy Binns ei päässyt uiskentelee, eikä sille muutakaan käynyt, vakavaa. Viisikymmentä pistettä Luihuiselle 8 viikon aikana.
Söin aamulla persiljaa ja keitin teetä ja laitoin astianpesukoneen päälle.
Polttanut välillä parvekkeella röökiä ja joku ylempänäkin polttaa jotain koska kaikki toi tuhka ei ole mun ja mun kukkaruukkuun tippunut jonkun muun tumppia.
Eilen illalla halusin värinpoistoa mun hiuksista mutta en jaksaisi alkaa siihen rääkkiin taas. Kysyin e-tarot korteilta että pitäisikö värjätä hiukset mutta en pohtinut tulosta sen enempää. Järjestelin sovellukset iphonessa yhdelle sivulle kansioihin.
Pitäisi imuroida ja tehdä jotain kun elän kuin possu tai ainakin tuntuu että kaikki jää siihen.
Haukotuttaa. Voisi kai kuunnella äänikirjaa eikä mitään radiota. Jaa niin sain jonkun e-kirjan arvosteltavaksi eilen ja se pitäisi lukea 3vk aikana. Luin sitä 8/27 lukua eilen tunnissa.

keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Ei kai sitä pääse raidoistaan tai täplistä vai miten se kissaeläin viisaudet menikään


tässä viimeisin viimeinen

Tämän blogin kuolema (ehkä) uusi ulkonäkö, värit ja layoutit. Nukkunut koko päivän, sen jälkeen kun tulin naapurin luota, en ole yhtäkään kuvaa ottanut puhelimella jne. Vähän leikin photoshopilla ja syönyt levitettä paahtoleivän päällä. Kaupasta hain sekä askin röökiä. Kamu antoi parikymppiä vaivanpalkaksi kun siirrellyt pikseliä paikasta toiseen. Voisi kyl ottaa useammin noita hommia. Ei kai niitä kukaan tarvitse minulta, paitsi joku sokea.

Masentaa...
en ole pariin päivään käynyt suihkussa tai vaihtanut alkkareita. Kaipa nämä kohta kuha tiedostaa haisevansa. Asiat järjestyy vain meditatiivisessa tilassa horisontaalisessa horteessa ja silloinkin tietää ettei ne oikeasti järjesty, niin niin...

Joskus kuolema tarkoittaa uusia alkuja. Joskus sitä yllättyy positiivisesti. Toisaalta aina päädytään muihin ratkaisuihin kuin meikäläiseen.

On se elämä, jossain muualla.

tiistai 26. marraskuuta 2019

Tein roskapöntöstä pelaajanne terveisin joku random photoshopin omaaja

https://www.peopleperhour.com/site/referralaward?rfrd=2070550.1


Oisin saanut parikyt dollaria jos mut oisi valittu, mutku mun tili on hyväksymisvaiheessa :/ Ja se oisi muutenkin ottanut noiden jalat cropannut pois kuvasta niin en alkanut luoda uutta jalkaa.
Freelancerina olon tuska 😖 Pitää tuoda mukaan oma skelegrow kun Lockhartit vie kaikki pimeyden voimilta suojautumisen työpaikat :D:D:D

Twainin Mark sanoi joskus että lait ohjaa pientä ihmistä kun oikea käytös hallitsee suurempaa, jes🐥

Näytin mistä kana pissii yhdelle ruokajonossa etuilijalle. Tai en oikeastaan koskenut koko tyyppiin, kerroin vain että Suomessa on paska juttu jos etuilee jne. Kaikilla meillä on nälkä ja kylmä, mutta yhtä nopeasti se jono menee perällä kuin edessäkin jalla, jalla, avun saat vaikka olet sairas ja katsoin perään ja katsetta en siirtänyt pois sen ruskeista silmistä... Satuin olemaan eka kun olin jotain tunnin etuajoissa vähintään. Tuo luuli että jos jättää kassin sisälle klo 9.30 että siinä ei tarvisi jonossa olla vaan automaattisesti pääsisi jonon päähän rollaattorillaan.
Tein kaverille yhtä hierontaesitettä photoshopissa ja lähetin sen maililla ja sitten liukastelin sinne ruoka-avustukselle. En ole ikinä nähnyt yhtä surkeaa salaattiruukkua kuin minkä nostin. Pari max.7cm salaatinlehteä siinä ja loput kuollut pois. Söin tuossa patonkia ja savulohipastaa ja pullapitkoa ja pari porkkanaa. Maitotuotteita ei ollut tällä kertaa kuin jokin tofun näköinen kaurajuusto tms. mutta kananmunia oli tällä kertaa. Mulle aika hyödyllinen on maitojauhe kun en osta joka päivä sitä. Kiitsa vaan eu-avusteiset makaronit.
Eilen kävin pelailemassa pokemon ja wizards unite pelejä iltakävelyllä ja naapuri pelaili mun hankkimaa spyroa ps4:selle. Sen luota ulottuu stopille ja gymille, fortressille ja dineriin. Pääsin seuraavalle tasolle potterpelissä. En nyt muista ulkoa montako tasoja oli.
Se kerää trophyja peleistä... liekitä sitä ja liekitä tota spyrolla mutta ei suostunut hakkeroimaan eriväristä lohikäärmettä peliinsä painelemalla tiettyjä nappeja järjestyksessä. Sit mä ohjasin sen spyron veteen, ja se oisi kuollut jos ei olisi hän pausettanut ja lentänyt pois siitä kohdasta ;/ lastenpelit ei muka pystyisi oikeasti tehdä. Höpisi jotain mun nimestä että se on joku porilainen murre Kaissäänyt tota ja niin edelleen muka tullut, vaikka, tämä on hellittelynimi Katariinasta.
Nomen est omen! Nimet on pyhiä ei niistä saa laskea leikkiä edes. Varsinkaan toisen nimipäivänä. Ja minäkö muka aina teen itsestäni uhrin. Senkus vihaatte. Mutta mä olen aina viilipytty ja musta tulisi hyvä järjestyksenvalvoja. Olen ollutkin yhtenä juhannnuksena ja sain jonkun saatananpalvonta leiman selkääni.
Muiden oksennuksia siivotessa ja koirankakkoja leirintäalueelta, sytytellen saunoja ja aika huono olin kassalla mutta grillasin kyllä pihvejä ihan ok mielestäni paitsi makkara meni pilalle mikrossa kun se kuori halkesi ja silleen. Kastelin kukkia, pesin ikkunoita, siivosin mökkejä sitten kun ihmiset jätti ne. Ihmiset aina laittoi vessoja tukkoon siellä ja mitä kaikkista. Nurjaa kurjaa keksivät tappiollista kiusantekoa. Ihmisen luonto vs luonto niin sanoisin että jos ei jotain ole kotona opetettu viiteen ikävuoteen mennessä niin sama jos olisi sudet tai apinat sut kasvattaneet.
Enkä mä sitten ketään vihaa mutta saan tyydytystä kun saan edes joskus haltuun tilannetta edes vähän.🌼🐥⚠️🤟👋🙄😏

sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Itse olet tympee

Katsoin yhden naistubettajan videon ja se maksaa elantonsa briteissä pelkällä videoiden teolla youtubeen. Katsoin "melonladya" joskus ekan kerran kun se teki videon miten värjätä hiukset violeteiksi. Siitä on ainakin kymmenen vuotta varmaan. En ollut nähnyt sitä aikoihin mutta kai se sit oikeaan aikaan oli ladannut videon kun se mun silmiin näkyi.

Laitoin mun chanelin huulikiiltoa ja punasävyiset luomivärit, piirsin kulmat ja laitoin jotain pohjustusvoidetta naamaan.

Suosittelen tolla videolla yhtä appia. https://sweatco.in/i/kajsa311458

Olen saanut ilmaiseksi meditaatiosovelluksen ja karaokesovelluksen ja liikuntasovelluksen ne toiminnot käyttöön joilla ne rahastaisi muuten. Unohdinkin äskeisestä bloggauksesta mainita että olen tänään klikkaillut ja peruuttanut uusiutuvia tilauksia pari.

Olisin voinut saada jonkun e-kirja lukusovelluksenkin mutta se olisikin maksanut. Maksoinhan mä tästä mittojen mukaan tehdystä topistakin puolet. Mun Chanelin huulikiilto on laivalta joskus muutama vuosi sitten kun se oli alennuksessa ja meikit enimmäkseen kiinasta. Toi keltainen neule on Romwesta josta melonladykin hankki aikoinaan paljon vaatetta kuten ne galaksi printtiset legginsit. Nykyään mun legginsit bongasin instagramista ja ne taskulliset oli melko halpojakin ja kaikkia kokoja löytyi.

Huvittaisi tehdä vaikka "mitä mun käsilaukusta löytyy" video mutta kun mulla on sellainen iso conversen harmaa jättilaukku olalle. jossa on pohjassa kovat napit joilla se pysyisi pystyssä että melkein lentolaukku, ostin sen kirpparilta pesu ry:n pöydästä kesällä. Siinä on monta eri osastoa eri jutuille ja mahtuisi vaikka läppäri, mutta ei siellä mitään jännää olisi näyttää. Purkkaa ehkä, kotiavain, pariton lapanen, viiden metrin iphonen johto jos matkustan jonnekin ja harmaannahkainen lompsa.

Kattilat täynnä puuroa eli pallit täynnä mälliä eli maha täynnä riisiä kyllä vain

Naapurin luona yötä jälleen. 
Aika monta laulua tuli karaoketettua sen telkkarista eilen illalla. 
Sain mokkapaloja ja niitä oisi pitänyt kehua somessa.
Kävin suihkussa, nukahdin sohvalle, ja keitin jasmiiniriisiä.

Likaisia astioita koneeseen ja lavuaarin puhdistus. 
kiharat hyvin kaikki hyvin
Huomenna psykoterapian jälkeen näen kaupungilla kaveria ja mietitään mitä tehdään, esim. elokuviin jos siellä menee mitään.

p.s. mikään ei tarkoita mitä luulet sen tarkoittavan

lauantai 23. marraskuuta 2019

Haistelkaa ruohoa puput

Heräsin naapurin sohvalta. Yhden teki mieli siipiä ja nyt oon kusessa kun ei ole enää rahaa loppukuuksi ostaa mitään. Lupasi toinen päivä maksaa takaisin.
Ei ollut edes nälkä ja jäin yöksi että syön oman annoksen loppuun nyt aamulla.
Tänne on ilmestynyt pokestoppi johon ylettää sisältä.
Pieni morkkis havaittavissa.

perjantai 22. marraskuuta 2019

Graafiset suunnittelut

Mitähän sitä. Nojaan reisiin ja teen logoa yöpöydällä sohvalta käsin huvikseen kun käytin sen 16,12e noihin adoben kuvanmuokkausohjelmiin. Multa ei edes pyydetty mutta jos "valmiiksi" tekisi jotain ;D

Pyydän kaupassakin aina "vihreää westiä" vaikka westiet on koiria joilla on valkoinen turkki. Voisihan ne vihreiksi tulla jos kieriskelee vastaleikatussa nurmessa. Eikä siitä enempää. Uskaltaisipa lopettaa kun aloittaa.

Muoks. Sain ”neuvoja”!!!!! 


torstai 21. marraskuuta 2019

Elämän tarkoitus ja ei yhtään enempää mutta jos motivaatiosi on alhaalla niin kokeile nipistää itseäsi koska on se jo tuolla jossain

Tämä sattui sopivasti. Sain kebaba. Pullorahat ja tilin kate riitti just askiin röökiä. Vapottelin päivällä niksatonta. Kirjoittanut ääneen kaikkia ajatuksia englanniksi somessa ja ruutuajat paukkuneet. Jutskaillut parin naisen kanssa. Katsonut elokuvan. Taisin pestä pyykit. Hinkkasin kylppärin seinää. En halua tietää miksi mun sienestä tuli keltainen kun kastelin kloorilla sitä ja hinkkasin. En ole kyl hinkannut mitään muuta hetkeen ja ei ole kyllä ollut vaivojakaan että jos kiihotus tai muu stressitila laukaisee sitä oireilua. Loppukuuksi saattaisi jäädä takuueläkkeestä kolmannes elämiseen jos en maksa satasen puhelinlaskua kun pitsaa tilannut sille viidelläkympillä mutta laitemaksut pitää hoitaa koska se luottotili jäi. Voisi miettiä ennen kuin tilaa iphone 11:sia että pitääksi kolme vuotta maksaa siitä parikymppiä kuussa. No mutta en mä kadu. Hyvä kamerahan siinä melkein maksaa takaisin itseään.

missä salo sinertää ja nurmi on kauniin vihreää ja kaikki on niin rauhaisaa
hiljaa puro solisee ja kauniit kukat kuiskailee
ja elämä on leppoisaa

siellä taaaaooo taaaoo pieni pandakarhu ooon

(kevennys)
(takaisin omaksi itsekseni niin olin kateellinen taotaolle kun sillä oli viisas ätikarhu)

Kultakutri eksyy karhujen kotiin ja ne raiskaa sen lopuksi kun se nukahtaa heidän sänkyihinkin syötyään niiden puurot ja muuten tehtyään mukavaksi olonsa. Mulla oli synkkä mielikuvitus lapsena. Toivoin pahaa Kultakutrille. Mutta mikä grimmin veljesten saduissa ei oisi ollut lapsille sopimatonta.

furrien puolella jo pienenä

okei voisi lopettaa turhan itsensä mollaamisen. Kaikki hyvät pornotähdet alkoi runkkaa siinä kymmenen vuotiaana. Mulla vaan kesti vähän kauemmin löytää toteutus sit lopulta. Tiesin aina että menee överiksi. Koska synkeät masennusvibaiset toisinajattelut.

Huoh oispa jotain uutta. Ei liikaa eikä vierailla kielillä koska muistaa oma lokero josta kirjoittaa.
Noh uutta ja uutta mutta tyyppi kysyi laitoinko tän paidan sen takia päälle ja vastasin että en. Pinkkiä pitsiä. Enää puuttuu musta aikuisten tutti suuhun ja joku jota kutsua isukiksi.

Lapsetus maximaattius. En etsi sitä oikeaa. Turha tuputtaa mulle ideologioitansa filosofioitaan estetiikkojaan. Ehkä olen jotain samaa ajatellut mitä sinä tai jokin toinen mutta ei se tarkoita mitään... joskus kylmenee viilenee jäätyy ja joskus kuumenee lähenee ja siinä!! Sellaista arvuuttelua millä korkeudella on sulle piilotetut pääsiäismunat.

Voitit 100% muista elämänpelin pelaajista. Miksi sitä nyt pyöräytetään. Kerätään autoon nappuloita ja valitaan joko ura tai koulutus ja ostetaan tonttia. Kerran kun pelaa on aloittelijan tuuria. Mun nopanheittotaidoilla ja tuntumalla pitäisi kyllä olla jossain kasinolla töissä. Tai siis kun sitä helpompi mitä tylsempi mielikuvitus vai oliko se just toistenpäin.  Nurinkurista. Onnetar ja hyvä haltijakummi kuiskailee salaisuuksiaan ja enkeli painukoot helvettiin kun antoi mun kaatua jo heti kun lunta tuli pieni kerros tänä talvena!

voispa keksiä jotain millä ees oisi mitään muuta kuin itselle hyödykettä tylsän talven varalle ja innostukseksi muille. Askeleiden taa kipinää että lentäisi kuin siivillä halki elämän karikkoihin joutumatta tippumatta rakoihin. Vain tanssien ruusuilla yöt päivät.

Mun iltaunelmiini hukkuen. Ei edes kauhean paska paikka jos toiveikkaasti osaa miettiä. Unohdus ja ettei enää mikään kosketa maalliset murheet. Mitä pelättävää on menetettävää missään... jos kerran kaikella on tapana järjestyä ja kaikki myös etukäteenmäärätysti järjestyy ilman vapaata tahtoa. Ei mun tarvitse uskoa mihinkään siten. On muovautunut jo tämä kohtaloni eteeni. Se on dinosaurus joka kaivetaan maasta. Se on öljyä. Se on timanttia. Mistä tietää olisiko ihmisellä oikeus koskea tuollaisiin luonnonantimiin jos ei mies olisi uhkarohkeana jäbänä ottanut ne omiinsa egoistiseen tarpeisiinsa syyttänyt Evaa käärmeen vietellyksi tulemisesta ja yhdessä kadonneet paratiisista sen verran pahantahtoisina ja tietäväisinä kuin Buddhakin valaistui elämän kärsimyksistä tosin en ajattele ollenkaan mustavalkoisesti. Uskontokuntani hiipat koskettelee pikkulapsia epäsovinnaisesti eikä munkit tee mitään kun niillä on reikä sivistyksessä ja vyö kaapua sitomassa.


niin no mistä sen iltasadun ajan tietää jos ei oppi ojaan kaada.

tarotkortti rakastavaiset ylösalaisin merkitsee liiallista intensiteettiä ihmissuhteissa. En ala mustalaisena selittää korttipakan merkitystä niinkuin druidit ei kertoneet Stonehengen saloja. Tiivistyy näissä kuitenkin jokin mysteria... tuntemattoman voi kohtaa pelolla, vastarinnalla, mutta kuten viisas vihreä pieni otus sanoi niin "pelko johtaa suuttumiseen, suuttuminen johtaa vihaan, ja viha johtaa kärsimykseen" no ei se niin mennyt sanatarkalleen ehkä kuitenkaan silti jonkinlaisen suunnitelman tai voimien tai muun selittämättömän paikallaolon voi tuntea. Hiljentää mielen. Arvostaa annettuja hetkiä. Lopettaa kysymykseen ilmoille heitetyn ajatusvyyhdeen ja pyytää edes näkyä tai kuuloharhaa että kaikki olisi hyvin sitten joskus kun tulevaisuudessa se hetki kun vyyhti katkeaa.... ihminen on kurkku. Heikko hakkeri. Maailmankaikkeuden tukilangoissa on niitä myös. Sinut on tehty jotta kirkkosi olisi siellä missä sinäkin.. ei nyt joka hiekanjyvässä mutta palvonnassa. Että saat olla sinut itsesi kanssa. Olla uskomatta ja luottamatta mihinkään tai mitä teet juuri milloinkin sillä vain oleellisinta olemassaolossa on se kaikki menneet johdattaneet sinua tähän hetkeen jossa ei ole muuta mahdollisuutta sinun kuin olevan.

Keppiä ja porkkanaa.

keskiviikko 20. marraskuuta 2019

hyvänolontunteen eliksiiri ja ilon riimu wynn. voihan maasika mitä tehtäisi pestäisi

Astianpesukone varmaan jo pari tuntia ollut päällä kun olen istunut tässä ja tehnyt Tylypahkan kotitehtäviä tuonne worldofpotter.eu saitille.

No nyt se lopettikin sitten jo. Perse puutuu. Naapuri tuli auttaa lättyjen paistossa. Ei kun ei se lopettanutkaan vale lopetus mokoma vanha kone ei pese kunnolla.

Ja vittuperkele mulla on pyykkitupattu varattu vartin päästä. Noh eilen olin siellä lautapeli-illassa piristää muita ja sit tulin kotiin ja kävin hakemassa naapuria kylään ja juotiin kaljaa mitä se osti kun pyysin

mutta joo katottiin jokin kauhuleffa ja en ehkä nähnyt painajaisia. Mistä sen tietää kun todellisuus on yhtä kauheaa.

puhdistusloitsuja, riimuja, ennustusta. kaljuunoiden käyttöä jotta newbiet sivustolla pääsee kirjautuu tunneille. Ei kai täs rikas puoliverinen kun oon lallati la la

muoks. Joo nettiyhteyteni on aivan suolesta. Kestää vartti avata jokin sovellus ja koko ajan joko wifi pois tai päälle. Vartti vielä ja toinen ja viimeinen koneellinen hakea ennen kuin aikani loppuu, kuivumaan tuolta tuvasta.

Ei oikeastaan mitään asiaa.
Kajsan lempihahmo Pottereista on Kalkaros ja hän on tuvaltansa Luihuinen vaikka aluksi olikin Rohkelikko yläasteella. Myynyt pois WB studioilta Lontoosta ostamansa virallisen huivin. Enää jäljellä muistojen lisäksi tarroja sekä Hermionen sauva syttyy itsekseen kun sitä kolauttaa. Myynyt kirjansa pois kun ne oli luettu sen seitsemänteen kertaan ;) Rowling on sanonut että ainoa uskontoryhmä jota Tylypahkassa ei ole olisi wiccaan kuuluvat. Paksua pajunköyttä sanoo tämä noita vaikka en ole kainalokarvojani takaisin kasvattamassakaan tms feminististä upeaa "kaikkien pitäisi olla feministejä" mutta ei kaikki ole kasvaneet pottereiden värittämää nuoruutta niin voi sitäkin sontana pitää

Teininä olosta saattaa nauttia tai jotkut ei. Jotkut teinit on iältään vanhasieluisia. Parhaat muistot on ne joita tekee itse.

ja niin pois päin. Söin tossa lettua kurpitsasoseella jonka otin uudestaan haltuun eilen naapurin jääkaapista kun se ei osaa sitä minkään kanssa syödä. Gourmeeta tai puolivalmista nopeeta valmistuvaa sitä on monenlaista syömäriä myös nirsoja tai sit, äiti luuli mua joskus kasvissyöjäksi. Mä en ole vihreä tai demari tai duunari mä olen sitoutumaton pääkallopuolueen äänestämätön epäkansalaisoikeuksiaan harjoituttava yli-ikäinen ikiliikkujamaisesti egosta huolimatta oppija iänkaikkinen whatevör eli miksi näitä oireita nyt ei-luokittelisi jotenkin epämääräisen neutraalin sekasikiö heittosäkki hm-hm tuota, vittu kun en edes ole diagnoosini mutta... epäjärjestäytynyt tai "muu" sairaudentunnoton kategorioihin sopimaton mutta hullu kuin pullosta tullut ähkin-puhkin talosi nurin musta lammas ja syntipukki.

KAAAAAS nuin. Illemmalla voisi krijoitella muiden muikkeliksi lisää mutku tää himpskatin siansaksa jota aina raapii näillä näppäimin ei oo ottaaksen alleen tuulta tai tulta sen kummemmin eli jos vaiks tuhkaksi tuuleen.

ja muuta turhaa kun aika on loppu ja vielä kaikki muutkin ottaa huomiosta pois.


Troglodytarum ne intraveritis -Latin "don't feed the troll"

tiistai 19. marraskuuta 2019

Puhkaisen sun kuplan loitsullani ja lähetän virallisennäköisen kutsun tosielämään pilvilinnoistasi maantasalle: ei täällä lennetä!

Gmailini taisi mennä jumiin kun onnistuin valkkaa kaikki 25 tuhatta sähköpostiviestiä vahingossa ja sit kun onnistuin näin tekee jollain ihme klikkailuilla niin "merkitse luetuksi" tuli mieleen.

Toisaalta se oli vaan Ensisijainen postilaatikko ja 2x enemmän lukemattomia Ilmoituksissa. En vaan voi voittaa. Miksi tilaan kaikki uutiskirjeet aina. On niitä tosin kiva lukea. Adoben ohjelmatkin olisi vaan 16,12e kuussa jos tilaa ennen kuun loppua tarjouksessa.

Päivitin läppärin ja mietin mistä saisi Illustratorin tai edes InDesignin tai edes Photoshopin että vois niitä mainoksia tehdä kamulle. Harmi kun ei ole enää koulun pajalla eikä edu.tampere tunnuksia :( NYYH
Ja sit ei oo uusinta pokemon peliä mun switchille että sinnekin uppoisi 60e jos ikinä saisi sen verran säästöön?

Vingutin parillakympillä lidlin lahjakorttia, tokmannilta ostin euron kauneuskrääsää esim. flamingon muotoisen huulirasvan ja kuorintahanskat ja sellaisen kamman millä levittää hiuksiin jotain ainetta tai muotoilutuotteita tms ja käytinkin sitä heti laitoin jotain lidlin hiusöljyä. Niin ja sit kirppareiden kautta kotiin löysin unelmoimani metallisen (ah, niin rustiikkia) kynttilänjalan jota voi kuljettaa etusormen ja peukaloin välissä kun siinä on sellainen kahva.

Söin lihapullia, muusia, kinkkuananas pitsan ja munkin ja mulla on vähän jano itseasiassa. Aamusta lähdin menee terveysasemalle tyhjällä vatsalla ja ostin yhden energiajuomapullon siinä sit ja röökiaskin. Yksi tupakka meni jollekin spurgulle n. klo 11:11 kun kävin välillä ulko-ovista pihalle ostarilta.

No joo kotona sit hinkkasin kantapäitä ja laitoin kantapäärasvaa viilauksen jälkeen ja tein myös savimaskia ja how-old.net väitti mua jopa 35wee ilman rillejä päässäni. Yleensä ilmeisesti jokin mummeli-ikäinen

Mutta joo menen rankaisemaan itseäni eikun ratkaisemaan pulmiani ja tota. Parin tunnin päästä olisi entisellä koulullani lautapeli-ilta eikä olla kielletty tulemasta mutta mietin vaan että jos ne pelaa jotain cards against humanitya että riittääkö mun epänihilistinen huumorini sinne. Lääppii korttia ja nauraa paskaisesti ihmiskunnalle tai "hikistä d&d sessiota" äääääh plääh ei viittisi jaksaisi mutta muistaisiko lähteä siinä bulimia. Tai no pesin mä hampaatkin ja kielen mun sähköhammasharjalla ja valkaisevalla mustalla hiilihammastahnalla. epilaattorista enemmän lähtee mikään värinä ja surrur että miks miehet on niin kateellisia ja pervoja jostain hammasharjoista ei tajuu mutta toisaalta nännilävistyksethän tekee jostain naisesta kympin että tota niin joo näinpä juu

maanantai 18. marraskuuta 2019

Kettukarkeissa on pihlajanmarjoja, sanoin ironisesti kun sanontoja mietin takaraivossani

En ehtinyt aamulla syödä mitään, niin täytin kupua subissa lounaaksi leivänpuolikkaalla. Jonotin 20 minsaa että joku kattoisi mun luomea mutta aika on varattu huomiselle niin en jaksanut odottaa. Hikoilin takissa ja kävin tappelee jotain Rakettiryhmän pomoa vastaan, menin takasin kotiin katsomaan leffan ja vaihtaa takkia. Sit hain Sokoksesta take away kahvin. Tulin kotiin psykoterapiasta, kaupan kautta, kun alkoi jo hiukoo. Tein kanakeittojauheesta lautasellinen keittoa ja söin yrttivoipatongin. Hetken päästä hiukoi taas niin aloin tekee lättyjä. Mutta katson nyt linjojani ja kolmas lätty taisi olla liikaa kun meikä voitelee kaikki paikat siirappiin...
Kävellyt enemmän kuin yleensä. Sweatcoinssissa oli taas jokin tarjous ja mulla on kuukauden päivät ilmaista harjoittelua jollain sovelluksella taas. Kun vaan aloittaisi kuntoilua.
Zombies, Run appin kaikki tarinatehtävät on jo soitettu läpi ja seuraava avautuu joskus viikon päästä. Yhdessä missionissa mainittiin Suomi. Tän nimi on I'm With Stupid....:P:p
Mulla on kyllä päiväkirjakin käytössä mutta sen kannessa on itsepiirtämäni kuvitus kolikosta ja sattumoisin sinne tulee kirjattua enimmäkseen rahahuolia ja muuta plusmiinusnollaa. Välillä inspiroidun ja sitten taas tulee märällä mololla otsaan. Selailen Aliexpressiä tuntitolkulla ja haluan sitä sun tota ja ehkä saatan tilata jotain tarpeellista kuten kiven jolla hioa kantapäitä alle eurolla. En tykkää yhtään näistä korpuista. Varmaan jotain viinietikkakylpyä suosittelisi Pinterest kantapäille fyidyi. Toisaalta eilen etsin käyttötarkoituksia kaksipuoleiselle teipille ja eihän tuo mitään pidä kiinni toki mitä haluaisi vaikka kiinnittäisi pöydänsivuun jonkun laatikon jonne heittää salaa ylimääräistä tavaraa koska pöydälle ei just silloin mahdu.
En osaa selittää.
Kaikkea sitä pohtii jos ei nuku elämänsä ohi.

sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Eilen oli hyvä leffapäivä telkkarista tuli potteria (Simsalabim!) ja uhrilampaita sekä fifty-shades of fuckedy-uppia

Olin eilen saunassa kymmenen minuuttia. Sähkösauna sihahti viitisen kertaa ja lämmitti ihoa ja kylmiä luita, kun siemailin saunakaljaa. Aluksi oli kylmä ja meninkin naapurille jos vaikka sen kainalo oisi lämmin. Sit yhdet naapurit kuulemma luopui saunavuorostaan kun niiden muksu oli saanut rokotuksen. Naapuri ei tullut kun sillä oli jokin massiivinen krapulapäivä pikkujoulujen jälkeen. Mutta sain mä siltä lypsettyä mällit suuhun kun vaan jätin pallit rauhaan. Tänään pyysin siltä parikymppiä taas että pärjään seuraavaan etuuspäivään. On mulla kyllä ruokaa kotona ei vaan ole ruokahaluja. Äsken latasin jonkun meditaatiosovelluksen ja se auttoi hetkeksi mutta vedin pari panadolia, kun tuntuu että kramppaa, jossain munanjohtimissa. Oli ihan kiva melkein pari päivää ilman vuotoa. Kyllä mulla joku syöpä täytyy olla – ei ole normaalia.

lauantai 16. marraskuuta 2019

sailor cats, epic party, sweatcoin, storytel, kik, happn,ja muut applikaatiot suodattaa sinisen valon naamaan ja siltikin väsyn

Haluatko miljonääriksi sovelluksen pelissä on ollut jo mun lempparikysymykset. Ensin oli, että mitä wicca myös tarkoittaa. Ja nyt kysyttiin mikä musiikkityyli on lähtenyt Seattlesta. (vastaus tietysti grunge ja siihen ekaan noituus) Olisin ottanut ruutukaappauksen mutten ehtinyt.
Tässä on jokseenkin vaikeita sekä arvattavia vastauksia. Jos oikea vastaus on greenland, niin se ei ole maroonland eikä pinkland. Mutta tiedän aika paljon kaikenlaista. Sen minkä ikäinen täytyy vähintään olla jos haluaa Amerikan presidentiksi. Että cognac on brandya sekä kaupunki. Media- sekä elokuvakysymyksistä olen tiennyt eniten mutta aluksi olin paras harrastekysymyksissä ja elämäntyylissä ehkä. Kaikki maantieteelliset kysymykset liittyy jotenkin Afrikkaan tai pohjoiseen esim. montako astetta pohjoisnapa on päiväntasaajalta tai minkä maan pääkaupunki on Moskova, eh heh. Oli siinä pelissä jokin kysymys vodkastakin "little water" merkityksineen. Aika paljon auttaa jos on katsonut Toy Story 4:sen tai tietää että vyö pitää housuja ylhäällä. Kerran taisin päästä 15:n kysymykseen mutta aina sinne asti tarvitse päästäkään. Vähän vielä pelaa niin taas tän kierroksen kakkosena kun nyt olen vielä kolmantena pronssi II:sessa kun aloitin pelaa vähän yli viikko sitten.
Sitä en tiedä mitä teen noilla rahoilla tässä pelissä paitsi upgreidaan asiantuntijoita, mutta timantit on ihan kivoja. En niitä tuu kuitenkaan ostaa kun pelistä niitä saa hiljalleen. Pelin alussa en saanut jotain kysymyksiä oikein mutta oli ne sellaisia että ei hävettänyt vaikka ei tietänytkään.

Olen nukkunut, käynyt suihkussa, epiloinut, syönyt suklaata ja pokemoneista saanut vain haaveilla kun en lähtenyt yhteisöpäivänä pelailee ulos. Sain mä mun toiselle tilille yhden shinyn ekasta joka tuli vastaan. Oispa 60e että saisi uuden pokemon pelin switchille niin ei tarvisi kenenkään nähdä mua pariin viikkoon.

En pysy perässä miten paljon oikein nukun ja silti vaan haukotuttaa ja riittäisi unenlahjaa. En voi kovin masentunut olla kuitenkaan kun patit ei vaivaa taipeita. Sormet ristiin että pysyy näin rauhallisena. Ja unta palloon.

torstai 14. marraskuuta 2019

Selkeyden hetkiä

Chillaan kotona sen mitä voin. Kuuntelin illalla storytelin kautta The House Witch kirjaa. Selailin mun bookstagram tiliä instagramissa ja siivoilen sitä pikkuhiljaa. Kuvia pois ja unfollaan niitä jotka ei seuraa takaisin. Kuitenkin vain noin 40 prosenttia seuraa takas mitä olen seurannut eli muutama sata seuraa tuota @booktastes tiliä. Vierailuita vähemmän kuin mun henk.koht.tilillä silti. Ehkä pitäisi hankkii se Styling for Instagram kirja :P Olisi edes joku harrastukseeni liittyvä kirja.
Eilen odottelin ups pakettia ja siinä oli sporttitoppi joka oli tehty mun mitoille ja väreillä ym joita olin valinnut. Sain sen -50% hintaan sweatcoins sovelluksen tarjouksella. Paketti tuli Romaniasta. En muistanut tilanneeni mitään. Ehkä joskus joulu-tammikuussa saan uuden väriä vaihtavan led suihkupään jonka ebaysta tilasin. Nyt ei pysty tekee viime hetken joululahjatilauksia kun toi posti on epäluotettava.
Voisi kaivaa mun kirkasvalokuulokkeet jostain kun ne lämmittää korvia mukavasti. Valkee merkkiset.
Täällä on jotenkin pimeä. Tartten lukulampun. Jos vaihtaisi yhden jalkalampun paikkaa ja tois sen makkarista olkkariin. Mutta näitä sisustusideoita riittäisi, en vaan saa aikaan.
Eilen tuli vähän oharit kun odottelin asiakasta tunnin tai pari sisäkköasussa ja kiusasin nännejä pysyy pystyssä eteisessä vilkuillen koko ajan ovisilmästä joko se tulisi. Nänniraukat, ei tullutkaan. Suuri pettymys. Tänään tein oharit jollekin toiselle kun nukuin johonkin yhteen tai kahteen. Avasin instagramin ja zuckilla ja priscillalla oli joku 16 vuoden merkkipäivä kun ne oli ekoilla treffeillä.
En ole paljoa urheillut silti, olin vaan kymmenen minsaa, tossa tunturipyörälläni kun alkoi puuduttaa.
Eilen aamulla paino oli 120, tänään 121,3. Ei oikein selitä mikään tuollaisia jojoiluja. Toki vedin jätskiä puoli kiloa jotain pekaani&kinuski ja join pepsi max ison pullon. Ja loput makaronilaatikot kaavin uunivuoasta. Tänään tehnyt yhden lämpimän voileivän ja aamusta hitusen suklaamuroja ja join teetä. Katsoin eilen jakson Selviytyjiä (Island of the Idols) ja jos riisi kelpaa boston robille niin kai mä voisin myös syödä mun jasmiiniriisiä. Äääk.

tiistai 12. marraskuuta 2019

Ei haittaa yhtään jos kuvat menee tulostusalueen ulkopuolelle

kuvakaappaus illustratorista


Autoin tekemään 1,5 tuntia painotuotetta... Graafinen ohjeistus oli jo olemassa sekä fontit ja värit ja jonkinlainen kuvapankki. Ei ihan tajunnut asiakkaani miten noista saa kaksipuoleisia A5:sia sit tulostimesta mutta en tiedä millainen tulostin sen kavereilla on, että saako esim A3 tulostettua useamman, jolloin kai siitä jonkinlainen kääntöarkki tulisi ja kohdistus pitäisi olla jotenkin asemoimista vaan. Laitoin sit ilman leikkausmerkkejä sille gmailiin varuiksi pari versiota pdf:inä. Ihan ilmaiseksi teen kun sain nimeni tonne loppuun kuiteskin.

Söin suklaamuroja ja juon kahvia. Menkat alkoi tossa suunnitellessa taas vaivaan ja röökit on loppu.

Aamulla tuli tekstari parhaalta kaverilta että älä soita tänään. Irkku pirkku pipari koiruli jota itkin jo sunnuntaina oli kai sitten menehtynyt teho-osastolla tulehdukseensa. "Kukaan ei tuu koskaan rakastaa sua yhtä paljon kuin (toi koira)." Lepää rauhassa.

Ota ensin syntipukilta pallit irti ennen kuin alat kaivaa verta omasta nenästäsi

Möin eilen jotain alastonkuvia kympillä kun joku halusi sponssata. Onhan noita puhelimeen kertynyt tusina vuoden sisään ainakin. lewd
Olisin oksentanut kyllä kun söin pringlesejä purkin mutta toi merisuola niissä rikkoi mun suun limakalvot. Eikä se muutenkaan ole terveellistä.
Onneksi en heti aamusta katsonut sähköpostia ja teidän vihakommentteja mun ulkonäöstä... Miten ne liittyy siihen että kuolen kohdunkaulansyöpään? Ehkä se oli se pierunhajuinen mies mun vierestä bussista. Te kaikki haisette pieruillenne vitun alkuasukkaat.
Otin pitkän suihkun. Kohta voisi epiloida sääret.
Joku aamu kyllä menen mun terveysasemalle näyttää vaivoja. Vaivoista ei pääse eroon ikinä täysin. Eilen olin keskustaan menossa ja soitettiin ihotautipolilta soittoaikaa ja kerroin että tilanne on ihan rauhallinen ja selviän noilla voiteilla mitä on määrätty.
Puhuin asioita psykoterapeutille joita ei tuu sanottua ääneen missään mutta joita kantaa mukanaan. Tällainen äpärä kun oon sit josta kukaan ei välitä. Faktoja jotka on aivojen narikassa hyllyllä mutta kukaan ei ole väittämässä toisinkaan.
Aamupaino oli 121,9 kiloa. Kävelen keskimäärin neljätuhatta askelta päivittäin enää, vuosi sitten se oli seitsemäntuhatta.
Huomenna pitäisi mennä katsoo jotain hyväntekeväisyyteen annettuja tavaroita ja hakemassa pois jos tuntuu siltä että jotain uupuisi. En vaan oo kuullut mun uudesta kamusta mitään eilisen jälkeen vielä joka sitä järjesti.

Kirjoittajat on kaikkivaltiaita olentoja joten ei ihme jos niitä vihataan. Terveisin eilen Supernaturalia katsoneena kun Chuck=Jumala kirjoitti lopun Winchestereille napautellen sormillaan pois fanejaan

sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Olin koko eilisen jo sunnuntaissa eli mikä aikavyöhyke, kenen valuutat? SPOILER ALERT JOKER MOVIESTA

Olin keskiyöllä omassa rapussa kuin kunnon Tuhkimo. Kävin katsomassa Joker elokuvan naapurin kanssa. "Oliko nää treffit?" - no eii...
Hullu saa olla mutta ei tyhmä! Hulluus asustaa kaikissa joten jos se nyt tarttuu ihmisiin niin onhan siinä jotain muutakin kuin kuvitelmaa. Ennalta-arvattavaa hokemaa jotain kitschiä miten sen tykkää muotoilla hahmoksi. Olihan toi läpeensä paha mutta mikä kenestäkin tekee sen jonka hän on aina lieventää seikkoja. hih.
Samaistua ei saisi liikaa kait. Hymyilyttää silti enemmän leffan jälkeen. Odotin että Harley Quinn tulisi jostain mutta ei päästy maukkaisiin kohtiin tuossa edeltävässä historiikissa Jokerin elämää. Selvensi senkin ettei tuo viiltänyt suupieliään ylöspäin jotain tyttöystävää piristääkseen.
Jokerin adoptioveli harhaluuloisen ja narsistihäiriöisen äidin kannattelema (spin-offina menis) Batman silti parempi sankari emt ehkä vähän inhorealistisesti puolialastomuutta tuossa kun oli laiha ja romuluinen..<3

Jaarittelen ja höpötän pitäisi mennä nukkuu. Kävin subissa 3€ leivän syömässä ja sit ostin ediä kun tuo tarjosi popparit. Sitä ennen päivällä söin varmaan aamulla mysliä ja paahtoleipää tein gouda juustolla lämmintä yhden väliin. Join loput aloe vera mehut yrttiliköörin kera tuossa iltamyssynä.

Mitäs noin muuten. Hekumaa ja lihaa ja verta ja seksiä, räävittömyyksiä ja rivoa rakkautta heikun eikun. Haudassa ehtii lepää. Verottajaa ja palveluntarjoajaa ei kiinnosta eikä henkkareita tarvitse näyttää kun ihan vähän kikkailee koodia. Viihde kuuluu kaikille. muutenhan sitä kaikki mellakoisi kaduilla :D:D

perjantai 8. marraskuuta 2019

pystyisit parempaankin lihasklöntti

Joku ihme ihottuma kaulan alle, tullut eilen kun kokeilin niitä aloe vera tuotteita, maskeja puhdistuksia ja kuorintoja, naamaan ja käsiin. Milleköhnä sitä oisi sit allerginen. Ehdin sinne just ajoissa, en oisi halunnut mennä sinnekään, ei ollut sellaista hemmottelu fiilistä. Voi olla että se ihottuma tullut jostain muustakin mikä on ollut kosketuksissa kaulaani.
Kelasta soitettiin takaisinpäin mun lihavuusleikkaus ja yläluomileikkaus viestiin... julkiselle jos pääsee niin olisi paras vaihtoehto. Etten ole kohta 50vee ja paina yli 130kg. huh huh. No mutta lääkityksen takia lihoin sen 10kg vuodessa aika tasaiseen.
Kiva kun toinen silmä lurpahtelee ja näytän että vinkkaisin silmää ja siinä on näärännäppykin, joka ei ole parantunut itsestään, enkä jaksa mennä näyttää sitä että saisi antibioottitippoja. Lurppaluomi.
Pitäisi kohta lähteä kakkukahveille bussilla tonne parinkymmenen kilometrin päähän. Yli tunnin reissu ja sit vielä se itse kahvittelu. Ottaa mukaan lahjat.
Naapurit soitteli eilen illalla, että olisin niiden kanssa naapurilla, mutta en jaksanut. Tyyppi ei halua menettää itsenäisyyttään jonkun naisen takia ja se sanoo sekin jo, että pelkää sitoutumista. Soittakoot itse jos kaipailee, siinäpähän jäätyisi helvetti jos niin koskaan kävisi niinpäin.
Olen nukkunut aika paljon. Heräsin kasilta mutta menin vaan takaisin nukkumaan. Osaa sanoa mikä väsyttää tai masentaa. Kylmyys ja luminen reippailu vai sängyn lämpö. Se että rahat varmaan riitä elämiseen jos maksaa laskut. Lämmitin lasagne valmisruoan enkä sit muuta. Pitäisi jaksaa.

keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Vaikka itse sanonkin olen innokas löytää tietoa

Löhönnyt uudella sohvalla. Latasin cityklinikan uuden sovelluksen (applikaatio hahha) ja sit laitoin kelaan viestiä että miten saan eteenpäin kun tartten yläluomileikkauksen ja lihavuusleikkauksen kun ei oikein kerrota miten toimia kun kuitenkin täytän ehdot noille. En mä heti mitään vaatisi, menen ehkä huomenna lääkäriin kysymään voiko saada antibioottitippoja silmään kun ei ole itsestään parantunut parissa viikossa näärännäppy luomessa. Se on mun huonossa roikkuluomessa... syy miksi se roikkuu on kun itkin joskus kymmenen tuntia putkeen ja sitten kun yöllä yhden aikaan turvonnut silmät aloin nauraa hullunnaurua niin oli jo varmaan myöhäistä? En vieläkään tajua miten voi itkeä itseään uneen. Jos se on sanonta? Lukiossa yksi kaverikaan ei uskonut että sydänsurut sattuu sydämeen oikeasti mutta hän oli silloin kuulemma eri ihminen. Ja ahdistusta se jotain ehkä sitten on päässä sitä vikaa kun miettii poikia ja sydän musertuvan tuntuu. Tosin eka kerta kun oikeasti ahdisti johtui masennuslääkkeiden aloittamisesta. Seuraan hakeutuminen lievensi asiaa.

Tein tänään suklaamannapuuroa, katsoin elokuvan Official Secrets tms Keira Knightley esitti Katherine Gunnia tiedustelu draamassa. Briteissä vaihto-oppilaana piti lukea Spies niminen kirja ja löysin sellaisen pääkirjastolta, avasin sen ja luin alkua niin sen opettajan ääni kaikui vielä mun päässä miten hän luki sen. Että sellainen efekti, ei varmaan enää olisi mahdollista.

Niin ja aamulla virkkasin itselleni kaulakorua puoli tuntia. En vaan sit jaksanut tehdä mallia loppuun asti siihen hämähäkinverkon niitä lankoja. Huomenna illalla johonkin kauneusiltaan jossa jaossa lahjakorttia kuudelta ja sit perjantaina suliksen jälkeen kakkukahveille. Viikonlopuksi ei kai ole mitään onneksi.

En tullut edes kipeäksi vaikka hilluin ulkona eilisen venaillessa hinausautoa ja sohvaa hakiessa, kattomassa ettei käymässä ollutta autoa varastettaisi, käymässä vapauttaa mun kantajat velvollisuuksistaan kun yksi hullu ämmä huusi niille kun sen äidin puhelimesta loppui akku ja se lainasi "taloyhtiön sähköä", "ei hätätapauksia ole" jne vihaa lapsia se kiukkuinen mummeli joka on ekasta muuttopäivästä saakka tänne ollut mua vastaan ja menisi jo vainoamiseksi -kunhan sen kiinni saan jostain tollasesta.

Eikä siinä sitten!!! Elämä oli tuli meni

maanantai 4. marraskuuta 2019

noku mä luulin että sukupuolitaudit tarttuu kätellessä

"AAaaa"
"AAaaa"
"AAAAAAA"
"AAAAAAaaaa..."

Noi symboloi niitä neljää kohdunseinämän raapaisua kun mulla oli jäätelötikku vaginassa ja sieltä sai jotain ihme näytteitä!

Mutta ihan tosissaan niin. Kajsa is bäk. Jutskailin terapiassa että mulla oli tapana olla naiivi ja elää hetkessä ja keksiä hauskoja tilannekoomisia sutkautuksia. Saatte tuta mun lapsellisuuden kyllä niin että tempaisee syvällisesti!!! hek. heko.

Muttah. iskänpäivälahjat hankittu vitosella, kaksikymppiä huomenna uusi sohva (kaksi metriä pituus, syvyys metrin) Ja varmaan tulee hiki pintaan täytyy nyt kattoa jos saisi vielä kantajia lisää tai muuten taitaa vittu revetä?

sosialisointia tänään. helppoa heinäntekoa. Melko varma että täytyy taas elää aika niukin naukin koko loppukuukausi. Tulisipa jostain helppoa rahaa mutta kun sitäkin joku random tarjoaa instagramissa että tämähän on niin helppoa unelmaelämää. Odota ja saat. Pitkäntähtäimen peliä osata pelata babyt ei vaiskaan melko varma että jokin isoisänaikainen väärinmerkitys taas tossa lauseessa

MUTTAh joo antisemitistinen juttu oli siis se, että veni vici verdi coom-lissima

Latinaksi toi Good Boys leffa oisi avannut ehkä paremmin portteja toisiin helvetillisiin ulottuvuuksiin. Jos alan nauraa niin ei vaaan voi lopettaaaa

sisäänpäinkääntynyt=vajota (suomi-psykoterapeutti-suomi kirja auki tässä vaan)
ja niitä korttitaloja sekä varoitusvaloja jalankulkijoille kiitän.

Latasin eilen Haluatko miljonääriksi -pelin ja tulin rank 2 aloittelija liigassa. Varmaan olisin tullut biljonääriksi jos ei ehtisi pelailee pelejä.

Mutta joopa joo. Tilasin aliexpressistä made in china krääsää sekä kustomoidun sporttipaidan tummanpunaisen pinkeillä raidoilla ja nimikirjailtuna jossa rinnassa flamingo toki tms ihan itse mittasin itseni sitä varten että kattoo mikä vitun omituinen vaatekappale sieltä euroopasta tulee 27 eurolla1111!!

Ei oo kyl rahnaa ostaa uutta pokemon peliä switchille kun se miekka/kilpi uusi maailma britteihin perustuen tulisi kun ja jos aion I) maksaa kaikki laskut ja vuokrat II) tän kuun syödä muutaki ku lidlin ruokia tolla 50e mitä jäi vielä käyttämättä tai lopettaa tupakoimista ja III) tollee. pieru.

JEAH. aivoon sattuu. pimppernikkeliin sattuu tyhjää joka toinen päivä. Syöpä. Loppu onnellinen ja oumaigaad

lauantai 2. marraskuuta 2019

silmät sumenee samoin kuin teksti edessäni

En nukkunut edellisyönä mitään ja nukahdin naapurin sohvalle pariksi tunniksi. Sinne alkoi lappaa muita naapureita kaljan perässä ja olin hetken seurassaan, mutta pakko päästä kotiin, nukkumaan. Sain hitusen hierontaa mun sulkiksen väsyttämille lihaksille. Menin perjantaina aamupäivästä tilaa pitsan ja oli huono olo ennen sulkista, mutta pärjäsin. Pääsin kotiin ilman bussimaksua kun laite oli epäkunnossa. Kävelin vielä Lidlin kautta kotiin, ja söin pussin juustosämpylöitä lopun pitsan lisäksi mikä oli vähän typerää. Katsoin jotain läppäriltä ohjelmaa ja jätin tän päivittää itseään. Vein roskat. Tämä siis eilen...
Tänään kaverin kanssa iltapäivä vielä ennen kuin riisun koristeet pois, pyhäinpäivän halloween meiningeissä, siemaillaan viiniä sivistyneesti ja mitä nyt keksitään. Pitäisi kai siivoilla täällä vielä sitä ennen jos vaan voi keksiä vielä jotain järjesteltävää esim. hiukset puhdistaa lattiakaivosta kylppärissä tai vaatteita lattioilta ja tekisi tilaa olla.
Aloitin yhtä päiväkirjaa toissapäivänä, liimannut sinne niksipirkan ohjeista kuitteihin ja tarroihin ym siitä voisi tulla ihan jees muisto.
Olisi kiva jos löytyisi sohva jostain että voisi istua ja lukea kirjaa tjtn viihdyttää ihmisiä. Roskalavalla fbs olisi ollutkin mutta hakeminen oisi mennyt ensi viikolle.
Kolmen tunnin päästä nähdä mun best buddies kamua ja aivot toimikaa mitä kaikkea tässä pitikään tehdä. Imuroida? Pukea? Aamupala? Meikata? En ole erityisen kankea vaan rentoutunut. ehkä siksi tai kiinnostuksen puutteesta en keskity... Laitoin silmänalusgeeliä jossa on kofeiinia ja otin hörpyt energiajuomasta... ehkä siinä syy taas. Ei mitään kovin hyödyllistä, vain tapauskertomus. Noh, kai mua kehuttiin että olen aina oma itseni ollut.
Kaverin kanssa suliksessa tuli vähän riitaa, kun halusin nopeasti vaihtaa vaatetta ettei tuu kylmä ja jotenkin en osannut sitä kertoa vaan toinen alkoi itse pukea lämmintä vaatetta päälle ja käski mut istua alas tpaidassa ja kylmänhiki virraten lasit huurustuen penkille persettä ja syytti, minua, itsekkyydestä vaikka hänen ei tarvinnut kuin pukea lisää. Lupasi kuunnella mua ensi kerralla.
Että sellaista hätäilyä taas muka. Jos mulla on jokin hoppu, niin yleensä suusta tulee vaikka mitä pieniä valheita miksi mun täytyy saada tahtoni läpi, vaikka en sen paremmin tiedäkään vaan se pääsyy naamioituu, miksi teen niin kuin parhaaksi näen. Se on vähän niin kuin silloin kun mitä epäkiinnostuneempi toinen on mun jutuista niin sitä enemmän yritän tehdä vaikutusta ja olla hauska ja puhelias ym yrittää... joidenkin kanssa se vaan on turhaa.