Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

Joululista

Ostin uuden Steam pelin ja striimasin twitchiin puoli tuntia eli, pelasin 0,7 tuntia, mutta mulla on vaan 8 seuraajaa, niin ei sitä katsonut kukaan. Joulupukin kuuma linja tulee tuossa. Sopivalla korkeudella tämä pöytä ja tuoli. Mennään kahdelta joulupöytään. En ole vielä pukenut tai meikannut, niin kaipa tässä tarvisi valmistautua kohtapuoliin. Yöllä heräsin pelaamaan strategiapeliä onneksi, koska olin ihan kylmänhiessä ja kurkku/nenä alkoi oireilee. En mä nyt kipeä ole, mutta vähän siinä rajoilla...

Pelin nimi on Letters. Se on helppo tasohyppely jossa kerätään sanoja kirjekaverille ja aikuistutaan. 

https://www.twitch.tv/kajsa_blom

https://steamcommunity.com/id/blomskaj/

Katson jouluna aina striimejä ja pelaan itsekin.

Saatanhan tuota ollakin oikeutettu, ei siinä...

Hyvää joulua, voi Jeesus, mulle. Määrättiin 3kk kuuri jotain tupakanhimoon piristävää masennuslääkettä. Jos se liikaa piristää, niin saan sitten lopettaa sen omin päin, mutta mitä nyt katoin niin viikko kestäisi että se alkaa edes vaikuttaa. Olin hädin tuskin ovesta ulkona, erikoislääkäri alkoi sanelee kuka on kyseessä yms.

Puhuttiin vähän mun työ- ja opiskelukyvystä. Tein taas masennusvibatestin. Kerroin myös sukulaisen tänaamuisen kysymäni mielipiteen, mun työkyvystä, että olen liian lyhytjännitteinen. Hän oli ilmeisesti erikoistunut toisaalta keskittymiskyvyttömiinkin. Puhuttiin liikapainosta ja tupakoinnista. Laboratoriokoearvoistani jotka on aina ollut siinä rajalla.

Haettiin matkalaturi powerbank 29,90 (mun lahjakortti -20) ja apteekin (4,5) ja vessojen kautta, teriyaki kana annokset (6,9+juomat) autoon, joista söin sit omani lisäksi loput... ostin myös 2kpl H. Potter keräilykortteja à 3e, joista toisessa oli harvinaisempi hopeinen kortti. Saa vaikka vaihdella niitä sitten joskus, enpäs tiedä, nostalgista. Olisi sitä laskujakin kyllä mitä hoitaa. Strategiapelejä lål

Laitettiin monet kynttilät hautausmaalla sitä ennen oikeastaan. Täydellä tankilla sinne varovaisesti suoraan mun ajanvaraukselta. Siellä istuin kolme varttia. Mä voisin puhua kenelle vaan, mutta yleensä toi ääni alkaa voimistua mitä kauemmin puhuu toistensa päälle tai keskeyttää, ja kuuntelee ja nyökkii jaa, niin, mmnh. En mä oikeastaan muista enää, kun menee dopamiinit ja serotoniinit väkisin väärinpäin ruumiin, kiertokulussa. Ei mua voi pakottaakaan, mutta tyypit haluaa että meikä sosialisoituu vertaistuen piiriin eli tietää jotain keppihevospajoihin tutustumisia taas, ryhmää.

Minäkö tulisin toimeen ihmisten kanssa, älkää nyt saako mua nauraa. Kuuntelenkin sujuvasti ja unohdan, jos ei ole pakko toistaa mitä ne oikein tarkoitti.

Lumisade voimistuu, siellä haudoilla sitä leijui vielä satumaisen sopivasti paitsi että kastui untuvatakin selkämys. Sytyttelin niitä hautakynttilöitä. Maanantaina syötiin kebabit, tiistaina pastaa ja jauhelihakastiketta, keskiviikkona sitä samaa vieläkin, ja eilen jauhelihakeittoa. Juustosämpylää ja limppareita mielinmäärin, mitään ei puutu. Paitsi ehkä suklaa sieltä täältä, mutta täytyy olla kuriakin niin voi paskalla omallatunnolla ostaa eilisen sipsipussinkin–

Piparia, teetä, vettä, puuroa, kahvia... juustoja, kinkku, kalat, riisipuuro, hillot mehut. Laatikot, kotikalja, pullaan kosken harvemmin, jäätelöt, keksit keksit... glögi

Mitähän piti kirjoittamani. 

Kohta on hakuajat korkeampiin koulutuksiin. 

Se on eri asia sovellunko tai ottavatko. Iltalukiot saatte tunkea persuuk...sinne. Pitäisi itse ehdottaa jotain tai olla jo valmiiksi tekemistä päivärutiinia, ettei voida potkia sängystä ylös. Mietin kyllä ekoja ajatuksia tänä aamuna kun heräsin, väsyneen ilottomasti korulause kissasta joka häntänsä itse nostaa. Vaikkei ole mun tyylistä yhtään. Ja saatika ihan kiusaukseen asti itteni meikäläinen onkaan.

Derivaatan neliöjuuren negatiivisen imaginääriluvun potenssiin toista. Tuntuu, että se vain keksi lisää lääkkeille vaikutuksia sitä mukaa, etten ole enää ihan varma mistä kaikki johtuu.

Hidas aamu, kun nukuin vaan muutaman tunnin

 Olin eilen nopeeta (harvemmin olen yli 10 min) saunassa. Sen jälkeen laitoin retinol seerumit ja kosteusvoiteet naamaan. Olen melko nonstop pelannut jotain strategiapeliä... laittanut rahaakin siihen joo... Vastassa oman huvituksen vuoksi, arabien liittoutuma liian lähellä Edeniä, tosin se avautuu vasta 22 päivän päästä pelin lopulla. Ja on sitä zombeja tullut tallottua... Kävin eilen pienellä kävelyllä ja join 2,5 kuppia kahvia samalla ja leikitin yhtä terrieriä. Sen ajaksi kun kirkossa oli konserttia. Kerroinko niistä mun pienoismalli kirjoista? Jokin idiootti kommenttoi mun tekemään swappiin pari tyhmää juttua ja poistin ne, kun se ei tainnut ymmärtää tai lukea koko ohjeistusta. Ei kutsu suomi häntä. Varmaan tänään kauppaan, tosin en mä ole koko ajan ravannut tupakalla ollenkaan.

Mitäs muuta mun blogi tietäisikään, hmm. Varmaan kohta pyykätä vaatteita kun en mä kovin monia housupareja ottanut mukaan. Mun uusi paita, saan kuulemma nyrkkipyykätä käsin sen... jeps, meen hommailee

Aforismeja kyllä mutta itsesi vuoksi ironiaa

Täällä ollaan joulunvietossa sukulaisilla isossa omakotitalossa vierashuoneessa. Olen pelannut zombipeliä puhelimella ja pokemonia switchillä. Seuraavaksi kuudes salimerkki tapella läpi. Sain eilen kebabia ja ranskiksia. Oli se päätösjuttu mun työkokeiluun liittyen ja sain viimeisen lounaskupongin. Kasvit ikkunalaudalta (5?) törkkäsin naapurille hoitoon just ennen kun tultiin hakemaan. Matkalaukku, reppu, lahjakassi ja mun jokapäiväinen iso laukku mahtui kaikenlaista. Tuolla on kakku uunissa jo, ja varmaan surisee kohta ompelukone kun korjataan mun yksi mekon vetoketju... Kun mennään seuraavan kerran kaupoille, niin ajattelin antaa lahjakortin tälle, että saa hankittua matkalaturin tai varavirtalähteen... tuon puhelimen akku oli huono jo vuosi sitten. 

Perinteisesti menee siis kun täällä pelailen joulunajan. 

Puuroa aamuisin ja mielinmäärin pepsimaxeja ja juustosämpylöitä. Melko vähästä minäkin olen tyytyväinen, kun on kaikkea. Täällä oli yksi mun 5xl paita jäänyt yöpaita sellainen harmaa, missä on wokamoneja pitämässä kädessä. Puhuin kaverille eilen unistani puhelimessa. Yön valvoin melko pitkään viikset naamalla pelaten, mutta nukuin kyllä hyvin laitteen kanssa pitkästä aikaa toisaalta... puoli kahdeksan havahduin ja nousin ylös. Niin ja eilen toki vaalensin hiuksia siinä ennen kun tultiin hakemaan, ja mulla oli pitkään vielä märät hiukset pipon alla. Ne ei kovin tasaisesti vaalentunut, edestä sain huonoiten. 

Täällä kun istuu ruokapöydässä niin näen tuon pullukan uuninluukusta kuin peilistä, huonon ryhdin ja muutenkin peilejä täällä huonontamassa itsetuntoa just kun olen tottunut tähän pyöreyteeni katsoa viimeiset yli viisi vuotta. Illalla juotiin teetä ja olen syönyt jo muutaman piparin. Juteltu kaikenlaista automatkallakin, ja lupasi heittää mut perjantai aamuna lääkärille ja sillä välin käy vaikka joulutorilla katselemassa. Hyvinhän tämä järjestyy. Paljon se imuroi eilen illalla kissankarvoja, mutta kissa oltiin käyty jo hakemassa pois. En ole nähnyt kissaa itse, mutta aika sottuisasti se märkäruokaansa oli syönyt. 

Katsoin eilen yleltä jotakin lasten tonttuisaa joulukalenteria ekan kerran areenasta. Ei enää monta yötä jouluun ollenkaan. Laatikot imellyttää ja mitä kaikkea?

Kuka opettaisi tekoälylle suomea voihan Agricola

Kirjoitin eilen tunnissa neljä sivua aloituskirjettä uudelle kirjekamulle. Nyt on paljon postiinvietävää. Kävin tapaamassa äidin töiden jälkeen 1,5 kilometrin päässä. Ei ollut vaikea kävely yhtään, oli lämmin takki ja sitä kehuttiinkin., joku liikennevaloissa yllättyi mun naamavärkistä ja koki asiakseen pystyä mulle puhumaan pastellinväreistä.. Ostin samalla ruokaa tälle päivälle, mutta yösyöpötellyt herkut. Pelasin kolme tuntia jotain zombievalloituksen rakentelua, ja meni lempparinäyttelijän livet ihan ohitse. Se ehti just lopettaa, kun avasin TikTokin.

Mietin että vaalentaisiko juurikasvun pois tolla laatikkovärillä. Tänään olisi vähän viimeiset mahkut ennen joulua. Aloin kuunnella klassista radiota briteistä taustalla. Ja tosiaan pakata loput tarvikkeet reiluksi viikoksi ehkä.

Skannasin kirjeeni nopeeta puhelimella, ja otin tekstit ylös:

owlert.17. Zore

Het **** *,

En ole hatbeen tijoittanut suomersi. kirjetta, sis. K-kamut on ultomaika. (itpl)

Olen menossa joulotsi mummue Yo;drelle.

Ylihuomenna. Tein pan kinetnarta vaihtareite tarroja, kurtlia ja ate cortteja, min tâma lahter miden kanssa. Tiedätto mitá on ate?

Kerillykortin kokoinen "taidettos" joita vaindellaan. kerinen kaitenlaista... Tänäch jober vastaantulija kehui mun ulkovaatteits, etta hänentin

pitáisi allan "'eraillia"

Ereistá varia. Má Hekãan

lilasta /laventelin pastelli sargista. Se ei ole miksch arittause mun setsusalismunteen is Olen mello asetsunali Parhaat kaverit on..

Cut.

Man bestis on yi sov. tunnetta jotain

13 tinestions

Kuulemma munttaa pois ensivvonna?

Nan tênaan ai dia restussairaalassa.

Han on föissà sivoojana. Syétiin subit.

Vailsettin mattakorteja. sain hanen tömatkaedun

Sille ajalle, lann tein tystokeila

Syysk vuste

prolivalista

30 päivette Jowlukenn

prolivalin.sais

alle 24/pra bentontusticea.

Se di ihan kamalan noin munten Kunte toc ent parami... uhinit helpottri?

en tia

ollut füisse oikeastach sen jalkeen Been Ksuttu laittavat.

tyskynytiongyelaldeen-2009

Mut eihan se elâmani ainva asia olluttaar.

Terveyssista

Ur sitten

Steriloitu, niin lapsia

ei tun. Se ali melko hmm... intensivinen hoito...

melleein pyörryin Munt ehkäist ei vaan

Drywar in foiminat okein,

mä tykkäin sormenjälki tunnistos rappulasta 3 Ole iPhone 4ista lähtien

(moitti

sinà nappulas, en halur kasnotunnistursia...

ekà säe launtun

huomenna.

Mità ruotan voisit syèda aina?

Mulla on peps max/pms limrat,

noh... kinkterananas

justo sämpytat (ital) +suklaa.

Milla elaisin. heh... mutta oonki tällee *

", noin about... 50 kg tali eitä de länteryt, arvatentin sivuvailatulesia laälekeista. Ruokahalu

ут. 165 см...

7

Silmalasit.

oon put varlentanyt hindsia.

Tuolla odottaisi ei kestaisi

purteki! Pasnahta vaan enempan.so

eEtsin tanean kavan danitirjan chunneltaratsi audiblesta, muta en sit lüghnyt. Osaatko suositella

jotain?

entenksi Knuntelen jos ei de ilmaisjaksoja jotain suomalaista palvelna. Spotify rilejätin tassà jo 3. menossa cun sai Blak ilmaisen.

Teen nille tappi o, hah ... n

Ensi vussi on sitten pupa Qkettn) krinalainen wsrussi, Tiredatica sun merkin? Don lohikairme/Craalca.)

Allaa tila coppua, Taltion não papret

Skannaan vaan ropecta-muistan mita own kertonut. Hulka sin in tirjeen vilmersi, enkà Sit asanant mistian alottea hälle. #ups!!

Oivon nukaan

voit

hyrint

Terkuin KasaBlon


(2)

? jas jatican

talle puddelle... ei huonoa

paperia, en

• niin hyrääkian is

Pelaatto jotain peleja... malla ei oitein de muut inin pokémon, ym yshri henkiet tuttuja Katson toki faitavasti muiden pelunta! Käsikonidlit or mule ok... Jotn pikkuserlelen cosplayjan kansainälisesti muta ei taida dua titiodissa in Tuli paliêtta äidin kasssa. cHei mun th karenipygntöjä

den sis Kaza,

j9 4 полая

vanha tuttumues"

tamperelainen. Asuin ekat car Yoävella.

Sit Kyrissa alacoulna Mlabanlua vahán.

Turussa di kerian yhdet luokkakokanksertn.

Muntin Isojoelle. Untion Karin Honkajoella, taitaa alla Kankaanpääta nykyisin. Peruskoulur numero (le-arvo) caski zilla numerolla.

Likunta allut kyl yleense 8... Inistelu, sähly, tyklacn…..Cooperatestei.

vitein

lähtenyt. Jeutsin katkosyrityksellä. Sitti

varmaan hylätty disi Sekin dint melkein. " 4 -

Äidinkielestä jäi umpun lution

tuttints mut oli mulla toclistes.

Autokouln meni kesken, en mennyt kirallsin. Luka autoa kaupungissa tarvil! Kavin amnatillisen peristuttinnon loppuun 2019. Sisälläntuattaja / parinage nimitkeellisetsi atter.

tatonaattona nãen laaleâria. Sen pitaà

laittan

Kelaan

slen

lauruntsa taas, midsi oitemtette titkynyttinayns étuntsith.

Kliinista, ikavãa tersta Mat den haunnut

lukEG

unce need

I' vittaillaan edellisin...

Noh ei two kenenkääh

vika 00p

partsi sen

Seka

uhden bändin

idiootten ammathlaisten'

Ketsivät

• Mitä Sattun -

-ja pilovat toisten

elaman. Shobi se di.

Tulia just

Englamita vaihtarivodeltacin. Kritin

ymmärtäa parhaani mukaan suomeataos... hulla saa alla muttei tehma. Mun AG di jotain

125. Hyrà jos

Ill sea mythsia...

paonymparys on stem etta cal sielle kuntiotiavuutta pitai aivoille alla. Lääkkere vaar pilannat Mun terreydeh sirwraitutht-Sineen.

Sis er mikään mensan

test,

Mutta lain

pienena

palion Tieteen Khralehtin

& atin jolensen numeron

Polittisesti

thas resylla sitakia.

olen

tuolla "polistsella

kartalla

vaitca kahripöydassa pilotocoonuslaine mutta Gandhi sei de tiers rachaan, ranha on tie.

Vailken politikkan edes harrasta.

Mika puhelin sulla on?

Mulla ei de hajua iPhoneista ll 4 SE (2022)

(sKUnWeN I mallen jälkeen...

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland