Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Sä voit maailmaa parantaa, parantaa voit sä vaan

 Näin unta että pissasin hajareisin mun sänkyyn, ja sitten pyyhin sen talouspaperilla alapuolelta. Kertoo tänhetkisestä maailmantilasta, Trumpista ja Twitteristä ja muutenkin ilmastonmuutoksen kieltäjistä. Sellainen märkä uni sieltä. Luin jostain kirjasta, miten tämä presidentti oli Venäjällä paskomassa jonkin sviitin lakanoihin, jossa edellinen presidenttipari oli viipynyt. Täyttä paskaa sen ihmisen sielu. Koirat ottaa suuhunsa mitä vain välillä, kiviä ja kaikkea, mutta ei se tervettä ole.

Mulla ei ole ensi viikolla mitään tekemistä kalenteriin merkitty. En tiedä käynkö missään edes. Melko varma, että viimeinen päivä käyttää äidin kuukausikorttia olisi tänään. Ainakin mulla on kestokassillinen lahjoja paketoituna jouluksi. Meen joulunalusviikolla sitten sukulaisiin vierashuoneeseen.

Saattaa tulla inspiraatio järjestellä jotain mun kamoja noihin pariin lidlin kolmekerroksiseen valkoiseen kärryyn, laittaa yhteen kamat kylppäristä ja toiseen askartelujuttuja tuosta pöydältä. Melko sotkuista on. Laihduttaakin saisi vaikka yrittää taas, ettei paino nouse joulunalkua ennen.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King