Joku vitun skitsofrenia hei pitäisi varmaan itsekin googlettaa mikä se edes on jos vaikka kokisi et sen kanssa voisi elää


Kiva kun välitetään, "älä nyt saa sitä koronaa!"

 Mitä riskiä ryhmää mää oon. Yksi autoimmuunisairaus ja tupakointi nyt ehkä.

Haluan tämän kohdun pois. Joka päivä vuotoa. Kipua. Soita tässä nyt sitten ammattilaisille. "Tunnen sut niin hyvin, että voin soiton perusteella kirjoittaa tämän lausunnon." No joo niin tunnetkin.

Voi hyvää päivää. Puhelinaika myöhässä, minä vessassa, kun alavatsa kipua ja ulostuksessa (?)kipua. Venaa pari sekkaa. Pesen kädet ja tungen tän tamponin sisälle.
Lähde: reddit
Huomiseksi takaisinsoittoaika aamusta gynelogia, Hatanpää, tays. Peruttu se mun "kiireetön" kolposkopia. VAI NIIN. Syöpä.
Hormonikierukka on nätisti paikoillaan eikä nähnyt siellä niitä näppylöitä mitä lie no ei kai kun ne kaavittu pari kertaa pois mutta. Tässä pitäisi sitten vain vaatia että ne muuttaisi tän kiireelliseeksi. En ehkä kestä kohtuani. Otin 1mg panadolia puoli tuntia sitten ja muutenkin sadan kappaleen purkissa enää pohjat. Yrittänyt olla ottamatta pariin viikkoon kipulääkkeitä ihan turhaan. Elämänlaatu täs kärsii. Miesten iskurepliikki: "tuun käymään ennen kuin kaikki menee sulkuun". Joo mä suljen aika lailla vaginani määräämättömäksi ajaksi. Ei en vaan jaksa. Yksi yö yritin mennä omiin häihin postiaviomiehen kanssa mitä oli tilannut mut heräsin jostain eri kaupungista. Tuu onnaa. Loppuu maailma. Jätän sen. Luonto ei kaipaa ketään. Rakastan sua luonto mutta jos susta oisi kiinni olisin kuollut tulehtuneeseen umpisuoleen, joten ei pidetä tätä meidän välisenä. Äh. Puh. Mitä enemmän olen huolissaan tai sattuu niin sitä enemmän sisukkaasti hymyilen koska olen niin hullu varmaan. Ei mikään näy ulos. Ulostautuisi muuten onnellisuuteni. Jota varmaan saanut kepillä etsiä siitä lähtien kun noi dopamiini/serotoniini blokkaus lääkitykset olleet.

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Päinvastoin se on todellinen. Yhtään tota uutta peliä pelanneena en alkaisi nokkaa yhtään loksuttaa tänne.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit