ihmisoikeudet

Se eka heitetään aina pois jos ei tule priimaa eli olen pelkkä eka lätty kuten maapallokin oli kunnes joku puhalsi talonsa nurin

Määritelmä oliolle objektiivisesti, havaitsijasta riippumatta kuuluva ominaisuus, "primaarinen" Terv. filosofia  Traaginen hubris ...

Translate

keskiviikko 22. maaliskuuta 2023

tasapainoaisti sijaitsee korvassa, ja nikamavaltimot tuo verta pikkuaivoihin, ja suurin osa jalkafetisseistä selityy vierekkäisillä aivotoiminnan sijainneilla

Vesiväritin pari taskuhirviötä kerälilykortin kokoon. Piirsin, liimasin kartonkiin. Yöllä taiteilin yhden kummitushirviön ja se on valmis postitettavaksi. Niitä vaihdellaan. Tunnen muutaman ihmisen, joita niiden teko ei kiinnosta. Mä aloitin 2016, mutta harvemmin teen. En ole mikään taiteilija sinänsä vaikka taidekeräilykortteja onkin. Kunhan kokeilen tekniikoita ja käytän ylimääräisiä askartelu tarvikkeita niihin. Mun vesiväripaletin kulunein nappi on valkoinen!
Kävin eilen juttelemassa hoitsulle. En ollut erityisemmin innostunut palveluiden piirissä olemisesta, ja ripsarit valui poskille kun epämiellyttävää puhua omasta voinnista ja alavireisyydestä. Mulla on maksa-arvot huonot, vaikka en juo alkoholia melkein yhtään. Johtuisiko sit limsojen juomisesta?
Ostin toissapäivänä askin tupakkia ja poltin tänään kaksi tuolla parvekkeella räntäsateessa. Se on kolmas aski tänä vuonna. Keuhkot vaan mustuu. Toisaalta sitten voisin mussuttaa koko ajan jotain tylsyyteeni.
Pitäisi keksiä jotain itse tekemistä. Siitä on kyllä kokemusta. Ulkomaan postimerkit pääsi loppumaan... en tiedä koska sitä oisi taas varaa tilata lisää postista. Muutaman kerran vuodessa olen tilannut eli 3x40-50e tekee jotain reilu satanen vuodessa. Lähetän postikortteja, kirjeitä, tai osallistun johonkin swappeihin, vaihtoihin. En swappaile slameja enää. Tein pari slamia, paikalliselle irl kaverille kiertoon, mutta ei ole päätynyt sille.
En ole käynyt miiteissä, enkä lautapelejä pelaa yms. Olen vain ollut kotona, nukkunut, etsinyt tietoa puhelimella ja pelannut tai katsonut kaikki sarjat ja leffat mitkä on milloinkin trendannut, tai lukenut kirjat ennen kuin niistä sarja on tehty.
Musiikkia olen kuunnellut laidasta laitaan mikä kuulostaisi hyvältä korvaan, tai sanat jotenkin surulliset tai muuten samaistuttavat. Niistä jokunen on ihan laulettavakin. Eilen lauleskelin pari tuntia TikTokin avulla jotain duettoja, mutta en kyllä julkaissut yhtään niistä. En ole laulajakaan, en -teatteri tai -pop. Luovuutta ja intohimoa suoraan sydämestä löytyisi kyllä.
Pitäisi jossain vaiheessa äänestää, vaikkei mun äänellä loppuviimein ole päässyt kukaan ikinä minnekään. Pienen puolueen verran paikkoja eduskuntaan saisi aikaan ne jotka ei äänestä.
Eikä mulla sit. Otsikon laitoin joka nyt erityisemmin liity kuin motoriikkaan ;P