Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Arvioin omat jatko-opintomahdollisuudet ylikanttiin kaiketi


 Tuli haettua ammatti(korkea)tutkintoihin. Taas pitää käydä valintakokeissa. Yrittää syksyksi päästä opiskelemaan. Kirjoitin motivaatiokirjeen nopeasti. En tainnut laittaa siihen nimeä, mutta että ottaisiva suulliseen kokeeseen edes. En tiedä onko mulla hakukelpoisuutta 300 opintopisteen opintoihin, vaikka se taitaakin olla ensimmäinen valintani. Medianomi olisi luonnollinen jatke mun media-alan perustutkinnon jälkeen, ei vaan huvittaisi käydä Mediapoliksella toisella puolella kaupunkia. Tamk on lähin, ja sitten yliopisto on melko keskustassa. Nyssen eli Tampereen seutuliikenteen, mukaan opiskelut loppuu 30-vuotiaana -ja sen jälkeen ei saa opiskelijakorttia.

Mihinköhän sitä lukisi ensin. Viimeksi en löytänyt ennakkomateriaaleja mistään. Onpahan tuossa nyt jotakin pohdittavaa sitten tulevaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King