Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

maanantai 20. maaliskuuta 2023

Edellisiin vitjautuksiin viittailuita

  • Keskiviikkona alkaa äänestys eduskuntaan ja meikä ottaa tällä kertaa äänestääkseen vasemmistoa. Ekaa kertaa, kun äänestin, ei päässyt viherpiiperö-ope sinne mutta instaan kyllä tunki jonkun yök talviuinti kuvan.
  •  Käytin vaalistaja.fi sivuja ja löysin potentiaalisen äänestettävän. Samoin kuin löysin amerikkalaisen velho- ja noitakoulun tupani, vaikka tiesihän sen... *saa nyt spämmipuheluita Amerikasta koska laittoi vahingossa numeronsa johonkin maksulliseen green card juttuun* :P Viimeksi 2008 hain vahingossa muka, mutta en silloinkaan laittanut rahaa noihin.
  • Missä olinkaan? Äiti taisi käyttää tänään ainakin 300e josta puolet omiin harrastuksiin ja loput mun ruokiin, vaatteisiin jne. takkia, alkkareita, sukkia, paita, kevyttä takkia.
  • Kerran jonkun äiti opetti lapselleen että lapsille 50e on iso raha ja aikuisille 500e on iso raha. Mun mielestä kaikki siltä väliltä on isoa rahaa... toisaalta olenkin yksi 140 000:sta kelarotasta.
  • Inhottaisi jos yhtäkkiä mua alkaisi kiinnostaakin yhteiskunnalliset jutut, kun olen aina saanut hylätyn niistä jutuista samoin kuin kutosia äidinkielestä peruskoulussa olin huono maantiedossakin. Opettaja epäili että lunttasin kun olin kirjoittanut ilmansuuntia ranteeseen. En sitten lukiossa tehnyt biologian läksyjä, ettei siinä. Kolmannella en tehnyt läksyjä kertotaulusta, melkein koko vuonna ja jäin kiinni kerran kun, vihko olikin jäänyt kotiin (tuskin kuuntelin missä laskutehtävässä oltiin menossa tjtn)
  • Kuitenkin seuraan uutisia sen verran, että tiedän että NATO juttukin piti selvitä vapuksi viime vuonna tjtn. Ja jos on yrittäjä ja tienaa kuin miljonääri, niin Kelastakin voi saada asumistukea ja Kokoomus ehdokkaat haluaisi lakkauttaa kokonaan asumistuet.
  • Ei sillä että mun asumistuki olisi jotain reilut neljäsataa euroa /570:sta eurosta ja että mun pitää tässä asua ainakin vielä muutama vuosi, 2026 ainakin ennen kuin mun maksuhäiriöt vanhenee/poistuu. Eivät auttaneetkaan etsimään uutta asuntoa mun nykyiset vuokranantajat kun heillä ollut itsellään kiireitä. Ehkä jollekin yksityiselle vuokranantajalle olisi hyvät suosituksetkin ihan kultaakin. En tiedä mainitsisinko että multa jäi 1kk vuora maksamatta 2016 kun muutin pois homekämpästä eksäni kanssa, Hervantaan Annalasta, ja samoihin aikoihin alkoi mun velkajärjestely mutta pääasia että sain sen just maksettua.

Mutta joo. Söin pizza buffaa aamupalaksi ja sit olen vetänyt juustosämpylöitä. Jos lihon tällä kilo päivässä vauhdilla, niin ööö... en vaan pysty laihtumaan tiätteks vaikka en tekisikään mitään. Liikunta lisää ruokahalua ja lepo hidastaa ruoansulatusta, en juo tarpeeksi vettä, ja muutenkaan ole enää nuori (nyt siis, psykiatrit sanoi minusta parikymppisenä etten ollut enää nuori, vaikka sen ikäset just eniten kuluttaa)

Mahtuisipa farkkuihin eikä olisi mahaa tiellä, mutta en sitten tiedä mitä voisin tehdä.