Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Kierrä rihmat päälle ja ala hoitaa asioita

Luin tiekun joka tupsahti kotiin postiluukusta, sekä kotivakuutuksen irtisanomis- kirjeen takia varasin vakuutusyhtiön toimistolle huomiseksi ajan. Sain ajan kuukauden päähän terveystarkastukseen, ja lähetteen labraan jonne mennä huomisesta eteenpäin.

Mulle kirjoittelee jokin skämmeri facebookin messengerissä tililtä joka ei vaikuta kovin aidolta. Voisi jatkaa brittisarjojen katselua, kun mulla on vielä ilmaiskokeilua jäljellä britbox nordicia.

Mitähän muita asioita tässä pitäisi hoidella. Onko mulla hepatiitti vai rasvamaksa, en tiedä. On mulla kyllä rokotukset hepatiitteihin elinikäiset. Toisaalta ehkä jos juo melkein pullon sokerittomia limsoja päivässä ja on läski, niin ehkä se on rasvamaksa. En ole ennen ollut terveystarkastuksessa?

Koskakohan sitä voisi vaihtaa alle tennarit ja juoksukengät?

Kun on kertynyt noita muovikasseja niin pitäisikö mun heittää niihin vanhoja vaatteita jne viedä sekajätteeseen. Reikäiset suuret keltaiset sortsit ja jouluinen punainen villapaita. Tai sitten käytän niitä yhdessä ja olen niin muodikas että!

Tilasin eilen illalla pitsaa kotiin. Taisi olla huono päätös kun muutenkin söin vaikka mitä. Pari keksiä, muroja, nuudeleita, kalapuikkoja, paahtoleipää ja teetä, muusijauheesta ja soijarouheesta tehtyä sörsseliä, appelsiinin. Pitäisi alkaa juoda vettä ettei olisi aina niin helppo vetää naamariin ruokaa.

Kevät tulee nopeammin kuin ehdin sanoa valintakokeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King