Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

lauantai 3. joulukuuta 2022

Laiskuuden huippu kun ei jaksa nousta lattialta matolle

Ruoat vähnässä. Nukuin sohvalla vielä jokusen tunnin heräämisen jälkeen. Unenppöpperössä rekisteröin jotain äidin kanssa puhelimessa puhumista miten sillä ei ole talvirenkaita... En siis pääse kauppaankaan ostaa ruokaa.
Sitten kun nousin ylös, vedin vähän suklaalevitettä ja pähkinöitä, avasin tölkin kylmää jekkulimsaa partsilla. Pitäisi puhua itseni tekemään toinen kattilallinen kaalisoppaa, tulee korvista ja haisee. Varmaan käydä suihkussa, sheivata sääret, pestä hiukset, puhdistaa naamaa. Peppu oli roikkunut sohvan yli ja kankku tuntui jotenkin kylmältä möntiltä. Kuuntelin äänikirjaa, ja klassista radiota, sain 25 minuuttia pyöräiltyä kuntopyörälläkin.
Avasin snapchatin ja laitoin jotain filteröityjä kuvia pitkästä aikaa katoavaan stooriin. Mun kaksoisolennosta miesversio näytti jotenkin erilaiselta kuin ennen. Aika tylsää. En ole avannut joulukalentereitakaan eilen enkä tänään, mutta sitten tein kupin teetä 2&3 luukuista.
Sinänsä kumma miksi pitää mitään kirjoittaa. Jos pitäisi tiskata, kastelisi viherkasvit, peruuttaisi netflixin, emt. Jotain aikuisjuttua eikä lapsettamista. Spotifysta tulee lyriikatonta koodarimusaa. Jotakin efforttia, pukisi edes pääälleen. Joo, estin ettei Spotify jaa facebookille mun dataa. Katson vähän keijusaagaa. Join viimeisen pirkkaoluen ruoan kanssa jota söin haarukalla ja sekoitin lastalla keittoa... en saanut siitä hyviä kuvia, meni huuruun kamera ja riisit pohjilla. Kohta on joulunavaus keskustorilla mutta milloin mä olisin missään käynyt. Kukaan ei laita viestiäkään. Huh... hiukset alkaa jo kuivua suortuvat vähän kihartuu luonnostaan. Jossain vaiheessa taas blondata nekin, ehkä joskus ennen jouluu.
Muokkasin tätä postausta jälkikäteen... aamulla oli kiva uni työhaastattelusta. TikTokissa olen nähnyt kaikki uudet videot. Illemmalla olisi vissiin jokin livelähetys lempparijulkkista jos jaksaisi kattoo. Kun ei mitään ole kommentoitaavaakaan. Keksikää mulle tuli, perseen alle jostain kipinöistänne ei vaan, pitäisikö tässä polttaa kynttilöitä kun on niin pimeää. Huomisen postausta ei tuu.. dataa on se vaan, ja ensi viikko viimeinen työkokeiluviikko.
Vieläköhän ihmiset viettää ajastaan 90% kotosalla.