Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

Mun voimavarat ja energia ei ihan yllä tuotteistukseen tai yhteisön luomiseen itseni ympärille

 Söin aika ison annoksen riisiä ja vokkivihannesta. Loput omenapiirakat jälkiruoaksi sitten kun vähän tasoittui olo. Muutenkin tekisi ehkä makeaa mieli. Lainasin kirjastosovelluksesta Eroon makeanhimosta kirjan, mutta eipä sekään taida auttaa. Joko menen kauppaan tai sitten en. Tupakkeja on enää pariskunta, joten kai mun täytyy mennä.

Pää on sinällään aika tyhjä. En oikein tee mitään, kotona nyhvään. Ihan kuin täällä pitäisi päivystää. Laitoin yhden tarot kortin lompakkoon. Se oli tavallaan niinkuin magiaa. Äh. En oikein luota mun piirtämis ja kuvanmuokkaus taitoihin. Mutta miten voisikaan odottaa että kotivehkeillä ja ilmaisohjelmilla saisi edes ammattimaisen logon tehtyä. Parhaani muokkaan. En voi taikoa pikselisoppaa tyhjästä.

Siellä on aika kylmä toisaalta. Ei huvittaisi sekään kaupassakäynti. Telkkarista ei tule mitään, mutta kaipa sen eteen passivoituisi.

Että silleen. Selasin tiktokkiakin pitkään. En kehtaa näyttää naamaani videoilla edes, vaikka ei edes ole huonosti hiukset. Ehkä pitäisi ladata virtuaalilasit ja päivitellä se. En ole viikkoihin pelannut sillä. Kaikki on niin ajantuhlausta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland