Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

keskiviikko 4. toukokuuta 2022

Ei vaan, ei tää nyt niin tylsää ole (vai onko?)

 Laastari perseessä ja virtuaalilasit nokalla. Join pari pirkkaolutta. Kävin äkkiä kaupungilla bk:ssa syömässä roskaruokaa. Pelailin pokemon go:ta. Muut vaikutti puhuvan älyluureihinsa. Mä keräilin lahjoja kaverilistan tyypeille.

Tutut on kaikki vissiin jossain lenssussa. Ei se mitään. Niisk. Kello on jo paljon, mutta telkkarista My 600lb life tuleepi...

Se paiseen/filatelin/flare upin tyhjennyksessä meni puoli tuntia kunnes luovutin ettei mene kaikki vessapaperi, vaikka suihkuttelinkin paljon. Yritin katsoa jotain streemiä twitchistä mutta olkoon. Pitäisi kai itse striimailla. Ei tosin tähän aikaan pimeässä. Mulla on mikrofonikin, en vain käytä sitä. Kaikki kerää pölyä?

Päivitin vr lasit ja yritin tehdä vr chattiin hahmoa. En oikein keksi tuolle mitään funktioo. Pelit on kalliita. Ei aina viittisi liikkua. Tai chi, nyrkkeily, kalastus... aikaa vievää.

Palvelu ei ole käytettävissä viesti tuli telkkariin? En edes painanut mistään. Omituista. Ehkä sitä pelailisi switchillä Legends Arceusta vielä. Niin varmaan. En jaksa keskittyä mutta saan aikaa yhtäkkiä hujahtaa kaikkeen. Koko aamunkin piirsin sitä logoa pitkälle iltapäivään. Heräsin siihen kun kysyttiin mikä mun onlyfans on ja siitä se sitten jotenkin tuijottelin tyhjyyteen.