ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

tiistai 3. toukokuuta 2022

Kymmnensormijärjestelmällä vaikka haukotellen silmät kiinni

 Palasin sitten kahteen fantasiapeliin tänään. Elvenariin sekä LotR:Rise to War. Toinen on mobiilipeli ja toista on helpompi pelata selaimella. Viisi vuotta sitten viimeksi pelannut, sain säpöä että ne poistaisi mun tilin.

Vähän aika sitten mun piti alkaa jatkaa Pokemonin peluuta switchillä. Avoin maailma vie aikaa kyllä. Ajattelin vain valvoa keskiyön jälkeen kun rahat tulee ja maksella jotain laskuja.
Kuuntelen Zombies, Run! radiota samalla ja kerään puita Forest sovellukseen. On tämäkin keskittymistä.
Hampsteri ei ole vielä herännyt... telkkarista tulee Sormuksen ritarit. Vein postilaatikkoon postcrossing kortteja ja pokemon kirjeen jossa pari keräilykorttia swap-botin swappia varten. Samalla hain colaa ja sipsiä. Poksauttelin viimeiset popparit tänään. Tein myös nuudeleita, ja vähän valmisperunamuusia ja kaksi jauhelihapihviä. Teki mieli kai suolaista omenapiirakan jälkeen.
Tarot kortteja lukaisin tuossa. 10 kortin kelttinen risti luenta lemppari lohikäärmepakallani. Siinä oli paljon sisäistettävää. Lempparikorttini rakastavaiset tuli toisena pakasta. Toisaalta moni kortti oli ylösalaisin. Isoja kortteja, pieniä kortteja. Olen jumissa, mutta valmis seikkailuun, enkä välitä muiden mielipiteistä. Hankaluudet on takanapäin ja tappelut edessä. Vähän kuin tuossa sormuksen ritareissa, hehheh.