Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

tiistai 3. toukokuuta 2022

Eipä tule kukaan pelastaa valkealla ratsulla ikinä ettei sen puoleen

 Eilen oli huono päivä. Toisi turvaa jos olisi bussikortilla rahaa, että voisi lähteä johonkin, tai tupakkaa taskussa, mutta ei ollut. Vappuun meni varmaan ainakin 80 euroa. Saan huomenna asumistuen. Ehkä vähän piristi kun leivoin omenapiirakkaa illalla. Vaikka söin siitä puolet, mahani kipeäksi, niin vaaka näytti 1,5 kiloa vähemmän aamulla. Kaipa se Prinsessa Ruusunen dieetti vieläkin toimii. Vaikka kyllä mä yritin vähän oksentaakin. Mainitsinko että päivä oli huono? Nyt saisin vähän aamuaurinkoa, mutta se meni pilveen. 

Näin aamuyöstä seksuaalista unta. Rehtorin puhutteluun kännykänkäytöstä. Sillä oli toimistonsa ikkunan ulkopuolella petolintuja perhe. Yritin saada todisteita, että minua kiusattiin, ja hän selitti jotakin iPhonen uusista kirjautumisen ominaisuuksista, salasanoista, joita mulla ei ollut kun en ole päivittänyt puhelinta. Sitten itkuissani halasin sitä, tunsin sen erektion ja se laittoi vähän verhoja kiinni, ja sitten se olikin sellaista työntöä.

Pitäisi viedä laatikkoon posteja. Viedä roskat. Siivota. Tehdä tälle kaaokselle jotakin. Kaikki on niin esillä ja täynnä tavaraa. Vaatteet laittaa jonnekin kuivumasta mistä ne löytäisi. Tiskata. Varmaan yhtäkään puhdasta haarukkaa ei löydy. Mistä löytäisi järjestelmällisyyttä. Aloittaisiko siitä että heittäisi marmorikuulat ja mariskoolin pois. Ottaisi serpentiinit alas. Pesisi lakanapyykkiä. Varmaan menen vain uudestaan makuulle.

Hamsteri sai retiisin. Se oli hetken sylissä eilen illalla. Karvapalleroista ihanin. Luulis että se ainakin vuoden vielä eläisi.

Masentunut itsetunto just nyt. Kuvaa tätä huonoa oloa. Tosin samaa se oli 7kg sitten, 7 vuotta sitten.