ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

Raaka sisältö ei välitä susta tippaakaan, mutta se mikä ei tapa...vahvistaa?

En eilen avannut edes läppäriä. Tänään kun tulin lääkäristä ja odotin kotiinkuljetusta, niin katsoin Artemis Fowlin netistä. Luin noita mestaririkollispojan seikkailuita viimeksi yläkoulussa kirjastosta jos en väärin muista.
Lääkäri määräsi tuki- ja liikuntaelin vaivoihini jonkun reuma/nivelrikko tms kipulääkkeen ja jos ei auta 1-2 viikossa niin soittopyyntö että tekee röntgeniin lähetteen. Saan syödä edelleen panadoleja.
Postista tuli tilaamani vegaaninen karvahöylä. Se on ihan yhtä hyvä kuin mitä efin intuition höylä oli käteen joskus 2008 tai aiemmin. Ehkä terät kehittyy tai se on muuten aina helpotus saada uusi laite joista karvoista eroon. Hygieniasyy. Mulla on se karvatuppi sairaus, niin en oikein voi kasvattaa rehottavia puskia.
Joku tunnisti mut bussipysäkillä, vastasin moi, mutta en ollut varma kuka se oli. Arvaus ehkä että joku taiteilija jonka kanssa jouluaattona kuntoutuskodissa 2009 yritin pelehtiä, mutta se oli kyl kasvanut pituutta ja hiuksia? Se ihmistyyppi tuli vähän mun uniinkin. 
Jokin julkkis vei mua autolla yöllä ja sitten pääsin johonkin bileisiin, mitkä oli järjestänyt jokin huippusuosittu streemaaja, ne oli alkamassa mutta jokin hakkeri vei sen krediitit ja sen tilistä sanottiin jotain että rikkonut sääntöjä ja sitten heräsin. Ehdin kyllä nähdä kun jonkun karvainen perse pyllistää kameralle jne Se toisaalta tekikin jotain sääntöjenrikkomista ja ihmiset maksoi kun se näytti vanhaa videota tai oli jonossa nähdäkseen hänet. Se sanoikin ettei voi koskaan maksaa takas näille ihmisille, mutta ehkä sen illan bileet tekee jotain. Se ihmistyyppi oli siellä bileissä ja tunki mua haistaa liukkaria sen kädessä olevasta lieriöstä. Varmaan päihtyneenä, mut tiesin että halusi mua. Mun kroppa vilahti siinä streemissä ja olin joku isotissinen lihava perus läski tyyppi joka vilautti itseään. En tiiä mikä sen unen tarkoitus oli mutta luulisin että opettaa jotain. Kauneusihanteista. 
Mulle tuli työeläke päivällä, mutta siitä pidätettiinkin suurin osa, joten mulle tuli vajaa 40e sen sijaan että edes olisi ollut summa tai mikään. Tänään piti maksaa jokin satku jonnekin mutta en jaksaisi ottaa yhteyttä kun mulla on vaan puolet siitä. Lisäksi 150e pitäisi maksaa Nordean Tuohi Mastercardia heti. Eli mulle on jäänyt maksamatta joitakin satasia ja ne erääntyi ja mietin kuinka saan ne, sekä muut laskuni hoidettua. Sain kelasta postia että saan ylihuomenna asumistuen. Miksi ne lähettäisi sellaista. Ainahan mä laskuja maksan asumistuesta ja maksan vasta eläkkeestä vuokran joten ruokaan ei jää mitään.
Ainakin on ihan freessi olo suihkun jälkeen. Huomenna tulee loput kotiinkuljetukset. En ole unboxannut tota mikrofonia vielä. Tänään soitti yksi vanha asiakas muutama tunti sitten mutta en vastannut, kun mulla on kaiken lisäksi menkat ja nukuin hikisesti, ja tarttin sitä höylällä ajoa. Laitoin lääkevoidettakin nivusiin pitkästä aikaa jos ne rauhoittuisi.
En osaa puhua enää nykyisin, pitäisi harjoitella sitä. Tai no, oikea desibelimäärä ja muuten miellyttävä ääni, mutta se sisältö. En oppinut äidiltä sosiaalisia taitoja.