ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

torstai 2. heinäkuuta 2020

Pelkään ettei mun Samsungin soundbar ole yhteensopiva mun Samsungin älytelkkarin kanssa. Oliko 2012 olemassa jo bluetooth? En jaksa enempää tutkia mikä tossa oli vikana. Telkkariin tuli kuitenkin anynet+ ja mahdollisuus laittaa ääntä suuremmalle- tosin ei vain kuulunut mitään.
Mulle ton kuljettanut mies kysyi aioinko mä soittaa niin että koko naapurusto kuulee jotain. Emt, mutisin miten hiljainen telkkari mulla on.
Ei tarvi mennä keikoille kun on oma äänisysteemi kotona. Toisaalta tarvin varmaan jossain välissä johonkin väliin jatkojohdon. Mä luulin että saisin ton mahtuu tv-tasolle mutta kaikki on jo pistokkeet varattu?
Uudelleenjärjestää kaikki. Sain kyllä macbookista, äänen kuuluviin, tuolta sekä iPhonelta.
Mitäs muuta. Se himpskatin mikrofoni ja switchin joyconit. Tilasin pitsaa ja ranut lounaaksi ja se ehkä hieman liikaa. Sekin että tuntuu kuin en näkisi mun silmälaseilla mitään. Erityisherkkää.
Laitoin Judas Priestiä soimaan. En ole kuunnellut sitä ikinä ennen mutta heh. Ed Sheeraniako pitäis? Soitin jo Evanescenceä ja Seetheriä. Sitten jos pääsisin kattoo telkkaria läppäriltä niin sithän kuuluisi tv sitäkin kautta. Harmi kun se telia tv tunnus väitti silloin että se on poistettu.
Jööh. Ottaisin lisää päikkäreitä mutta päätä särkee ja olen ottanut jo kaksi panadolia tänään. Toi kipulääke on auttanut ehkä jotenkin just sellaiseen lihaskipuun mitä on ollut.