ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

tiistai 28. heinäkuuta 2020

Jos nyt jättäisi rahanreiät mainitsematta

Aivan kuin olisin unohtanut jotain. Söin kokonaisen maksamakkaran paahtoleivän päällä ja uneksin somessa.com promo kaupan ilmaisesta kuukupista mutta multa puuttuu instagramissa tuhat seuraajaa.
Sain pyllyyn mielialalääkityksen. Pyöritin sillä matkan aikana sata pokemon stoppia kun näköjään lähettänyt 107 lahjaa tänään Pokemon Go:ssa.
Laitoin huivin naamaan maskiksi huvin vuoksi. Kaikkien mielestä korona on jo ohi... tai puhuivat siitä menneessä aikamuodossa. Eihän tuo lopu koskaan kun virus on muuntokykyinen ja immuniteetti sitä vastaan ehkä päiviä jos sen on jo sairastanut. Ei tämä sentään Ruotsi ole mutta olisi nyt kuollut loputkin vanhukset???? Kuolleet ei kerro tarinoita paitsi briteissä oli mainoskampanja seksityöläisistä jotka oli kuolleet ja niitä kuvia, oli lähettyvillä niiden kuolonpaikkoja. Muutenkin alkavat verottaa lihottavien ruokien mainoksia ja lisätä sisällysluetteloita niihin tai kieltää tarjoukset kaupoissa että mitä enemmän ostaa sen halvemmaksi tulee. Lääkäreitä painostaa määräämään enemmän liikuntaa ja muutenkin ehkäistä painoon liittyviä sairauksia ja itse lihavuutta kohdistamalla rajoituksia.
Instagramista saanut uutiseni nekin. Kun sain sitä pr-saippuaa niin mulla oli vaan yli 500 seuraajaa. TikTokissahan on yli kaksituhatta ei siinä...
Pitäisi keskiviikkona nähdä äitiä. Kylpylässä oli kuulemma. Mitäköhän hulivilinää se on joutunut lomallaan kokea. Nokia on kuin jokin Joensuu mun mielestä ettei siellä mitään ole. Tai no, en ole käynyt. Hervannassa tänään sen sijaan... oikein ghetto.