ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

torstai 11. heinäkuuta 2019

Sori jos oon vainoharhainen

 Sain tekstarina monta kuvaa luteista :E

En ole varmaan maininnut missään koko ludejuttua mutta kuulemma naapureiden koko piha sai kuulla tai ainakin eräs naapurin rouva panikoi ihan täysillä mun kanssa asiaa. Nyt siellä on ainakin lasten päästä löytynyt itikoita. Hän kloorasi ja desinfioi ja järjesteli naapurinmiehenkin asuntoa, jossa olen viettänyt aikaa kun ne kuulemma hyppää vaatteista minne sattuu.

Mä tapoin tyynyni vierestä jonkun ötökän enkä ajatellut asiaa sen kummemmin, kunnes ajattelin mikä se oisi voinut olla. Mun mielessä tulin aina vaan varmemmaksi asiasta ja mun harhaluuloisuus vaan lumipallona sai asian paisuu mun mielessä. Sit kun mulla oli jotain hikinäppyä ja puremaa ollut niin sekin vielä. Tarkastaja kävi kattoos mun sängyn ja ei löytänyt kun vanerista jotain vaneriin kuuluvaa mustaa kakkaa, mutta ei ainuttakaan otusta tai munaa tai mitään.
hieno kynsi
Pitäisi kai useammin imuroida sängyn alueelta. Sieltä soitettiin perjantaina kun olin kaverin kanssa ulkona, että montako sänkyä mulla on ja kaverini perheellä kun on asukkaita kämpissään, että hän voisi kuulemma -kirjoittaa kirjan, että mitä vuokra-asukkaat tekee...
Yksi oli kirjekuoressa laittanut ötököitä entiseen kämppäänsä mutta joutunut maksamaankin.
Melko paljon se huolestui että joudun maksaa itse jos jotain löytyisi tai sillee. Löi vetoa ettei minulta löydykään mitään. En ole Lontoossakaan käynyt moneen vuoteen :D
Mutta siis parempi ehkä että sen vikailmoituksen tein ja sain sen mielenrauhan. 100%