ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

perjantai 12. heinäkuuta 2019

Hakemuskooste?

Hei (arvoisa työnantaja)
Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta avustajana. Valmistuin juuri media-alalta painotyöntekijän hommiin mutta ne on kaikki kolmivuorotyötä, sillä koneet ei pysähtele.
Teen vapaahtoistyötä Best Buddies toiminnassa tänä vuonna, ja olen pitänyt englannin tukiopetusta, eräälle 70v naiselle sekä parille lapselle, sekä matalan kynnyksen paikassa, ryhmälle nuoria.

Hygieniapassin omaan sekä työturvallisuuskortin.

Ruokaa teen ohjeiden mukaan eikä tule heitettyä sitä pois.
Käyn juttelemassa psykoterapiassa joka viikko.
En etsi töitä sen vuoksi että, olisin työhullu, vaan lisätuloksi työkyvyttömyyseläkkeen rinnalle jotain pientä tienestiä.

Ruokaa osaan tehdä kiisseleistä maksapiiraisiin jos vain on ohje ja ainekset.

Minulla pysyy käsissä melkein kaikki pientä tarkkuutta vaativat hommat, keittiövälineet, sudit ja kutimet, mutta myös painopellit, ja arkkipinot, seisoskelin pari vuotta huonoilla kengillä kovalla lattialla mutta mitä nyt ei jalkahoitaja saisi kovettumia pois.
Yläkroppa voimaa minulla ei ole kun en käy salilla, mutta hikeä en pelkää. Enkä myöskään öljyä, pölyä tai likaa, värejä tai tuhkaa tai jauhoja, kahvinpurua.

Kirjoitan blogia joka päivä, katselen elokuvia, kuuntelen musiikkia, pelaan älypuhelimella. Asun kaksiossa vaikka vuokra on liikaa, kun avopuolisosta tuli ero vuosi sitten, hänelle jäi koira. Tässä asui minua ennen muslimirouva ja hänen vieraat, ja olen saanut jälkiä siivota pitkään. Pinnat on aika lailla hinkattu ja kloriitilla pesty jne. Kotihommina seuraavaksi imurointia ja pyykinpesua sen lisäksi että pahvilaatikollisia tavaroita voisin käydä läpi mitä säilyttää, yllättävintä että helpointa oli kirjoista luopua.


Terveisin Kajsa B.
P.S.
oheisessä CV:ssä on varmaan puhelinnumeroni