Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

keskiviikko 6. syyskuuta 2023

Kyllä siellä ruudussa jokin algoritmi kyttäilee vähintään ellei sitten internet ite

 Yhdeksän kuorsauskohtausta yöllä, kun loppunut happi. Mutta en laittanut maskia. Yritin nukkua sen kanssa mutten nukahtanut.
Illalla laitoin hiuksiin laventelin sävytysnaamion. Kävin äidin luona. Hyppäsin ratikasta kun se laittoi viestin, ja odottelin kun se tekee jotain puhdistus reseptejä ja kasvisjuttua. Ehkä se on jollain ikuisella laihdutuksella. On siinäkin esikuva.
Käytiin kaupassa. Olin ollut jo kaksi tuntia Ratina/Koskikeskus akselilla kaupoilla ja istumassa kahvilla. Minun piti mennä yhteen miittiin mutta olin ajoissa. En jäänyt odottelemaan muita enää tuntia. Kävin ostamassa pari toppia ja neuleen Lindexistä...
Olen XL kokoa ilmeisesti. Se ei ole XS. 98% kauppojen vaatteista ei olisi mahtunut mulle. Tanttailu juttua riittäisi ja työvaatteiden tapaista jos kiinnostaisi teltat tai muodollinen koulumuoti tjsp eli jää ne perustuotteet
Katsoin illalla liveä. Siinä oli captionsit tiktokin puolesta. Se sanoi muka casual blonde eikä kajsa blom ;P:P
Noh sata euroa meni vaatteisiin. En ole vuosiin käynyt vaateostoksilla missään. Sillä sai melko vähän. Ja karamelli jäälatte ja bageli oli ihan helvetin saatanan kallista. Ei paljon kuplat teessä kirpeitä ollut sen jälkeen. Oksennus kun oot päässyt taivaaseen.
Ostin kaupasta liikaa kaikkea. Vedin yöllä nassuun raejuustot ja herkkuleivät. Toisaalta jos kuun lopusta ei ole rahaa enää ruokaan nii öö
Voisi tehdä kaalikeittonsa. Mutta pitäisi edelleen mennä labranäytteille tällä viikolla ja olen jo liikaa vetkuttanut... venannut aikani. Banaanin vedin jo ja mittasin etten ole lihomaan päässyt vaa'alla. Enimmäkseen se on mahan alueella ja sisäelimissä vaarallisin rasva. Pitäisi tosin käydä useammin kaupungilla katselemassa ja ihmettelemässä muiden tinderdeittejä ja lolita-asuja tai ulkomaalaisia urheiluvieraita. Saada paikkansa tulla viedyksi pöydän äärestä, ja hikoilla naamasta että pitää viuhkalla viilentää otsaansa...tuntea hieman epämukavaksi perseensä, kun brasilialaiset taekwondo tyypit tms. naureskelee suomalaisille ryhmässä. En tiedä mitä hienoa kaupunkilaisviehätystä se peoplewatchingikin on. Tarvitse ihmetellä mitä on meneillä.
Ai niin unta. Näin kilpailemisesta jossain satamassa. Halusin uimaan ja saunaan mutta se oli jokin lipunmetsästys tehtävä skabailu kaikenlaista tehtävää.
Älä ikinä nukahda kieriskellen sängyssä? Harvinaista herkkua tällainen shoppailu ja onnistuneen työvuoroni palkkakaan ei ole vielä ilmestynyt.