Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

keskiviikko 6. syyskuuta 2023

tekoäly auttaa korjaamaan ihmiskunnan puutteet ja jos ei, niin viekää tunkkinne

 KRÖHÖM. Intian aksentti. En tiedä miksi intialaiset väittävät omaa maataan kutsuttavan. Ei tartte mulle soitella suomalaisesta numerosta. Minulla ei ole Microsoftiin yhteyksiä? En jaksanut enempää kuunnella... mikä on erilailla jos jotain vaikka kaapattaisikin? Mitä mitä... hmm... mitä voi saavuttaa jos saa mut epäluuloiseksi, ja mahdollisesti anastavat jotakin tietoa-- no ei oo, paljoa mahdollista!

  • thats not possible
  • Puhelimessa
  • MacBook Air
  • TikTok?
  • Apple?🍎🍎🍎🍎

Googeli.... kukaan ei lue mun ajatuksia. Se on vissi se. Virukset on vitutuksia mutta en mä sellaisista tiedä yhtään sen kummemmin :o Olen pieni ihminen vain. Täydennän itseäni melko hyvällä tehokkuudella...

johtoja pitkin koodia mutta mikä virus. Olen aina ollut hyvä tietokoneiden kanssa.kanske skulle jag soitella kaverille. #slummimiljonääri