ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

perjantai 1. syyskuuta 2023

käsivarren mitallinen rullaatia

 Lähipitseria aukesi ja tilasin viimeisillä rahoilla kotiin rullakebabin ranuilla näin perjantai iltapäivän kunniaksi! Nukuin huonosti, kieriskellyt ympäriinsä.

Se on syyskuukin jo. Vuosittainen vanhenemisen muistutus juhla lähestyvi. En mieti miten juhlin kun ennenkään ei ole tullut porukkaa kemuihin.

Opin YouTubesta, että Barbie on aseksuaali, miltä venäläisten ruokamarkettien hyllyt näyttää, ja miten lopettaa ahmiminen, esimerkkeinä mainitakseni. Toisaalta hyviä ehdotuksia, kun muuten videot olisi videoita rikastumisesta ja itse rikastuvat tekemällä videoita siinä toivottomuuden inflaatiossa.


Niin eikä mulle kannata istuttaa epäilyksen siemeniä aivokoppaan ja väittää minun painelevan heidän miehisiä nappiaivoituksiansa. En ehkä halua enää rakastua, jos kerrot peloistasi päinvastoin, ettet saisi minua, kiihottuneeksi. Tämä jäi vaivailee viimeyöstä. Kaikesta ei-mistään juuri nuo jäi kiteytymään. Ehkä niistä tulee hetulassani simpukkana helmi tai sitten sutta ja paskaa kaikki tyynni. Merta edemmäs kalaan.