Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

perjantai 1. syyskuuta 2023

käsivarren mitallinen rullaatia

 Lähipitseria aukesi ja tilasin viimeisillä rahoilla kotiin rullakebabin ranuilla näin perjantai iltapäivän kunniaksi! Nukuin huonosti, kieriskellyt ympäriinsä.

Se on syyskuukin jo. Vuosittainen vanhenemisen muistutus juhla lähestyvi. En mieti miten juhlin kun ennenkään ei ole tullut porukkaa kemuihin.

Opin YouTubesta, että Barbie on aseksuaali, miltä venäläisten ruokamarkettien hyllyt näyttää, ja miten lopettaa ahmiminen, esimerkkeinä mainitakseni. Toisaalta hyviä ehdotuksia, kun muuten videot olisi videoita rikastumisesta ja itse rikastuvat tekemällä videoita siinä toivottomuuden inflaatiossa.


Niin eikä mulle kannata istuttaa epäilyksen siemeniä aivokoppaan ja väittää minun painelevan heidän miehisiä nappiaivoituksiansa. En ehkä halua enää rakastua, jos kerrot peloistasi päinvastoin, ettet saisi minua, kiihottuneeksi. Tämä jäi vaivailee viimeyöstä. Kaikesta ei-mistään juuri nuo jäi kiteytymään. Ehkä niistä tulee hetulassani simpukkana helmi tai sitten sutta ja paskaa kaikki tyynni. Merta edemmäs kalaan.