Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

maanantai 12. joulukuuta 2022

Kosteat jutut kylppäriin ja sitä rataa

 Pesin hampaat. En ole nyt räkinyt aamuisin lavuaariinkaan. Ehkä en osaa ottaa kunnon henkosia mun syöpäkääryleistä. Eilen tein tähtitorttuja. Laitoin kinuski-päärynä marmeladia lehtivoitaikinoihin. Uunissa vajaan vartin. Söin kaikki, mutta en sit muuta tainnutkaan syödä kuin makeaa. Oli sunnuntai niin en yleensä bloggaa. Yksi sarja on katsomatta loppuun, mutta se sisältää kauheasti väkivaltaa yms. luonnotonta.

En ole aloittanut pakkaamaan vaatteita ym tarvikkeita, mutta tässä on tämä viikko aikaa. Yksi joulunalus laitoin kaikki suuriin jätesäkkeihin. Pitäisi saada jostain ylähyllyltä matkalaukku, sekä pestä pyykkiä..tiskiä..imuroida..paketoida kirjoja..vaalentaa hiukset, joulusiivot että voi palatakin. Kukkaset tuskin tarvitsee paljoa vettä kun on niin pimeääkin. Se on helppo vain olla talviunilla. Lunta kun tulee ja luvattu talvimyrskyjä.

Katsoin vähän suoraa konserttia Lontoosta TikTokin kautta, mutta en tiennyt niistä brittiartisteita juuri mitään. Vahakabinetissakin jotain outoja striimaajia ja räppäreitä. Kerran kun olin Madame Tussaudsissa, otin kuvan vain Amy Winehousen kanssa käsikynkkää. Olen siellä käynyt jotain kolme kertaa ajankuluksi Lontoon reissulla. Ei sillä, että siellä turhaan tarvisi ravata.

Piti ehkä aloittaa postaus, että onneksi mulla ei ole autoa. Eilen sain kuulla naapurilta, että jokin pieni tumma auto oli käynyt irrottamassa, vetämässä irti, puisen kaiteen pihasta rappusilta. Varmaan tarkoittivat sen olevan jonkinlainen jäynä, tuhota nyt toisten omaisuutta.

Mulla on leuassa jokin kipeä finnintapainen, jota ei kannata puristaakaan, kun ei se ole kovin perinteinenkään finni. Pitäisi laittaa siihen jotain ainetta. Olen hillunut ranskalaispiika mustassa ristikkopuserossa eilisen ja se on vieläkin päällä tämä asupaita. Raavin kainaloita kuin apina, niissä on jotain patinaa dödöä. Kuuntelen klassista. Vanhuuden merkkaama olen, kun tummunut silmienympärykset ja sen sellaista. Aina olen yrittänyt pysyä nuorena, mutta ei sitä voi ikuisesti voi olla parikymppinen, varsinkin kun on keski-iässä.

Tänään voisi tehdä nakkikastiketta perunoille. En vaan osaa tehdä kovin hyvää nakkikastiketta. Joko kelloni on minuutin edellä, tai... *alkaa pestä pyykkiä järjesteltyään rullakkoon kylppärijuttunsa*


Sitten on vielä toinen tuollainen. Miten saan ikinä tän mun askartelupöydän tyhjiin. En viittinyt ottaa isoa matkalaukkua alas, mutta jos ton pienemmän saisi täyteen niin ok. Pakko se on jotakin jaksaa tehdä, vaikka mikään ei huvittaisi.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy