ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

lauantai 10. joulukuuta 2022

Sä voit maailmaa parantaa, parantaa voit sä vaan

 Näin unta että pissasin hajareisin mun sänkyyn, ja sitten pyyhin sen talouspaperilla alapuolelta. Kertoo tänhetkisestä maailmantilasta, Trumpista ja Twitteristä ja muutenkin ilmastonmuutoksen kieltäjistä. Sellainen märkä uni sieltä. Luin jostain kirjasta, miten tämä presidentti oli Venäjällä paskomassa jonkin sviitin lakanoihin, jossa edellinen presidenttipari oli viipynyt. Täyttä paskaa sen ihmisen sielu. Koirat ottaa suuhunsa mitä vain välillä, kiviä ja kaikkea, mutta ei se tervettä ole.

Mulla ei ole ensi viikolla mitään tekemistä kalenteriin merkitty. En tiedä käynkö missään edes. Melko varma, että viimeinen päivä käyttää äidin kuukausikorttia olisi tänään. Ainakin mulla on kestokassillinen lahjoja paketoituna jouluksi. Meen joulunalusviikolla sitten sukulaisiin vierashuoneeseen.

Saattaa tulla inspiraatio järjestellä jotain mun kamoja noihin pariin lidlin kolmekerroksiseen valkoiseen kärryyn, laittaa yhteen kamat kylppäristä ja toiseen askartelujuttuja tuosta pöydältä. Melko sotkuista on. Laihduttaakin saisi vaikka yrittää taas, ettei paino nouse joulunalkua ennen.